Aspire Diet Health Drink… (calorie reducerend, calorie en suiker vrij)

 

Aspire nice & Cold drink...

Een tijdje geleden was ik op een Event waar Tom van Aspire Diet health Drink ook was met een grote box vol met heerlijke gekoelde blikjes Aspire. Op een Originele manier werden alle bezoekers verwelkomt met een heerlijk koel drankje in een champagne glas.

Ook ik kreeg een lekker drankje, nam een slokje, keek naar het blikje… Nam nog een slokje, Sprong vervolgens van mijn Kruk en Sprak Tom van Aspire aan…

Ik kreeg extra blikjes mee naar huis om een artikel te kunnen schrijven! Want ik was Enthousiast! Heel enthousiast over dit lekkere koele verfrissende drankje…

Calorie free & Sugar free drink Aspire

Laten we bij het blikje beginnen! Het blikje krijgt van mij een tien+ want wat ziet het blikje er leuk en hip uit! tevens heel herkenbaar! Er staat veel informatie op het blikje zoals:

Het is een Calorie en suikervrij drankje! (klinkt als muziek in je oren niet?) Het drankje heeft de smaak van Cranberry, het vermindert zelfs calorieën!

Aspire drinken

Ook op de achterkant van het blikje staat veel informatie zoals dat het is ontwikkeld door voedingsdeskundigen. Het heeft een Unieke samenstelling van Natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een gezonde Lifestyle! (een Lifestyle drankje!!!) Aspire is een goede aanvulling op een gebalanceerd en gevarieerd dieet!

Maar wat zegt de website van Aspire over dit lekkere drankje?

Ons doel is om een lekkere drank te creëren die echt calorieën kan reduceren. 
Het heeft jaren van ontwikkeling met zich meegebracht om dit recept te maken. 
   
Aspire is wetenschappelijk onderbouwd en de ingrediënten helpen bij 
het verbeteren van de stofwisseling, onderdrukken van de eetlust 
en het versnellen van de gewichtsafname. Het is wel van belang dat de levensstijl wordt aangepast. Hierbij werkt Aspire optimaal dus samen met gezond eten en actief bewegen.

Proeven toonden aan dat de deelnemers gemiddelde van 209 Kilo calorieën verbranden met slechts 75 mg cafeïne.

Tevens heeft Aspire geen negatieve invloed op de hartslag en ook niet op de gezondheid.’
 Dr John O’Hara, Leeds Metropolitan University

 

(bron: http://www.aspiredrinks.nl)

aspire drink

Nou zeg ik er even bij, Ik heb het drankje gepresenteerd met een suikerrandje, maar we drinken dit gezonde drankje met een rietje en raken de suiker natuurlijk verder niet aan!

Het drankje heeft de kleur van een Rosé ‘tje en moet naruurlijk koel gedronken worden! Dat is het lekkerst, ik heb er dus lekker ijsklontjes in gedaan, en om het af te maken een beetje basilicum wat overigens kwa smaak prima bij het drankje bleek te passen!

Aspire diet health drink

Er zitten een hoop natuurlijke ingrediënten in het drankje met ieder zijn eigen werking.

Ook de ingrediënten lijst kopieer ik van de site:

 

GuaranáVerhoogt het metabolisme, onderdrukt de eetlust en bevordert de concentratie. Guaraná is een tropische plant met kleine rode vruchten (ook wel “vrucht van de jeugd” genoemd).
Groene theeHelpt lichaamsvet te verminderen, versterkt het immuunsysteem en verhoogt het energieverbruik. De stofwisseling wordt verbeterd met groene thee, zodat er meer vet wordt verbrand.
GemberBevordert de stofwisseling en bloedcirculatie, kalmeert de maag en darmen. In Aziatische geneeskunde wordt gember al duizenden jaren gebruikt. Het is een van de gezondste natuurlijke producten ooit. Gember versterkt het immuunsysteem, bestrijdt vermoeidheid en kan spierpijn verminderen.
L-carnitineSpeelt een essentiële rol in vetverlies en helpt bij gewichtsverlies. L-carnitine is een aminozuur en zorgt voor de vetverbranding. Tijdens lichamelijke inspanning stimuleert het effectief het lichaamsvet en spiermassa neemt sneller toe.
VitaminenAspire bezit een ingenieuze combinatie van vitaminen die sterk betrokken zijn bij het metabolisme van het menselijk lichaam: Vitamine C, vitamine B6, vitamine B12, biotine (B7), niacine (B3), pantotheenzuur (B5). Zij ondersteunen het vrijmaken van energie uit voedsel, zorgen voor een gezonde huid en haar en zijn belangrijk voor het zenuwstelsel. Ook werkt het voor een goede hartfunctie en het kan zelfs de celgroei optimaliseren.

(Bron: http://www.aspiredrinks.nl)

De ingrediënten lijst is zeer indrukwekkend! ik ben gek op producten met natuurlijk ingrediënten!

Aspire diet healt drink

Het drankje is ontwikkeld door twee sportmensen uit Engeland die vonden dat er een drankje miste die goed is voor het lichaam…

In 2008 begonnen ze met de ontwikkeling van Aspire en inmiddels is het drankje in Groot-Brittannië overal verkrijgbaar.

Nu gaat Aspire Nederland veroveren! En ik voorspel dat het drankje ook hier een succes wordt! Het speelt in op de Trend van Suikervrij en gezond eten en drinken, het is lekker en verfrissend en het drankje is steeds beter verkrijgbaar in Nederland!

aspire,,,

Aspire

Het drankje is Online te bestellen bij Vita24 en wordt zonder verzendkosten verstuurd.

Daarnaast kan je alle informatie over het drankje en hoe je contact kan opnemen met Tom Vermeer van Aspire drinks vinden op de Website van Aspire Drinks.

Aspire nice & Cold drink

Ik vind Aspire in ieder geval een heerlijk drankje, echt een aanrader die zeker drankjes met suiker erin kan vervangen! Ik heb het nu echt een tijdje geprobeerd en gedronken en ik vind het echt een aanrader!

Hoe lijkt jullie dit lekkere drankje?

 

Advertenties

14 thoughts on “Aspire Diet Health Drink… (calorie reducerend, calorie en suiker vrij)

  1. Ik ben héél erg benieuwd welke zoetstof er wordt gebruikt in plaats van suiker, want dan weten we pas echt of het gezond is! Zitten er ook E-nummers in?

  2. mmm klinkt interessant, ben benieuwd. Ga het zeker eens proberen als het in de winkels ligt, alleen wel een beetje duur voor elke dag.

  3. Hoi, super leuk artikel over dit op het eerste oog natuurlijke drankje. Maar er komt toch een vraag in mij op; bevat dit drankje zoetstoffen? En zo ja, welke?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s