Bh Malibu palette Bh cosmetics

Bh Cosmetics malubi Palette

Vandaag heb ik alweer een pareltje van bh Cosmetics voor jullie! En wel een pareltje uit de California make-up palette collection! Het is een special edition en ik heb het in dit geval over het Bh Malibu Palette!

Kijk mee…

Bh Malibu Palette bh Cosmetics

 

De verpakking van het Bh cosmetics Malibu palette ziet er heel leuk uit. een mooie tekening van een strand met een zonnebedje erbij, een coctail, Palmbomen en de zee… Kortom een Ideale vakantie op het strand van Malibu!

Daarnaast zit het doosje heel leuk in elkaar, een schuif karton met daarin een uitklapbaar vierkant kartonnen doosje… In dat doosje zitten meerdere mooie producten verstopt!

Malibu palette ingrediënten Bh cosmetics

Op de achterkant vind je de ingrediënten en wat informatie! volgens de achterkant moet je met dit palette de perfecte sunkissed glow krijgen die ieder meisje in Malibu wil!

Bh cosmetics Malibu

Stap voor stap kan je het palette uitklappen, het zit stevig dicht met een magneet sluiting.

Bh cosmetics Malibu palette...

Wanneer je de eerste laag uitklapt zitten daar de oogschaduw’s verstopt, twee blokjes van 8. dus in totaal 16 kleuren oogschaduw.

Malibu Palette van Bh cosmetics

De kleuren variëren van neutrale kleuren waar je een mooie alledaagse look mee kan maken tot felle kleuren gebaseerd op Zon, Zee, Strand, zand en palmboom! dus bruin tinten, zand tinten, geel tinten, goud tinten, groen tinten, zee groen tinten, blauw tinten, een beetje oranje achtige tinten en dat was het wel! Een zeer gevarieerd palette waar je alle kanten mee op kan! en voor mij wel echt mooie kleuren!

Malibu palette bh cosmetics oogschaduw linkerkant

De kleuren aan de linkerkant…

Bh cosmetics Malibu palette oogschaduw rechterkant

De kleuren aan de rechterkant…

Bh Cosmetics oogschaduw palette, met Blush en highlighter

wanneer je vervolgens de deksel optilt zitten daar ook twee blushes en twee highlighters verstopt en een prachtige grote spiegel!, dit maakt het ook een ideaal palette om mee te nemen op reis, of in je tas!

Blush en highlighter Malibu Palette Bh cosmetics

Blush en highlighter Bh cosmetics

De Blush kleuren bestaan uit een roze kleur en een coraal/ peachie kleur met gouden shimmer, en een wit gouden highlighter en een beige gouden highlighter! Prachtige kleuren werkelijk!

swatches Malibu Palette Bh cosmetics

De swatches van de linkerkant van het oogschaduwpalette, het doosje word zo je ziet wel een beetje vies van het gebruiken van het palette, maar de swatches en de kleuren zijn geweldig! echt My Cup of Tea!! en het pigment is heel erg goed! alleen de allerlichtste kleur komt op de foto niet echt over maar dat is een echte highlighter die alleen een glansje geeft en niet echt veel kleur geeeft. wel heel mooi voor in de binneste ooghoeken of op het wenkbrauw bot!

swatches bh cosmetics Malibu palette ...

Ook de swatches van de rechterkant zijn heel erg mooi en goed gepigmenteerd op de laatste zand kleur na! Maar de rest is heel goed dus ik vergeef het Bh Cosetics! en bovendien is het een kleur die ik toch niet veel zou gebruiken!

swatches Blush en Highlighter Bh cosmetics Malibu Palette

de swatches van de Blushes en de highlighters… Wow wat een prachtige kleuren en wat een mooie highlighters die een prachtige glans geven! die zou zo een palette zijn wat je mee kan nemen op vakantie en dan heb je een goede basis mee om mooie natuurlijke en felle en zomerse looks mee te maken!

Bh cosmeticas Malibu look

Malibu Look Bh cosmetics

Look met Bh Cosmetics

Ik heb natuurlijk ook een look gemaakt met het palette en een beetje geinspireerd op de zee… Goud geel aan de binnenkant (strand) en Azuurblauw aan de buitenkant (zee) met wat diepte in de arcadeboog in de vorm van donkerder blauw (lucht maar wel helder blauw)!

Pfffieuw wat ben ik toe aan vakantie! Ik zou een duik willen nemen in de zee van mijn ooglook!

Malibu Palette Loog met Bh Cosmetics

Ik heb expres het geel alleen in de binnenste ooghoeken gedaan, het geeft een frisse uitstraling, en het maakt het net wat aparter!

 

 

Blush en Highlighter Bh Cosmetics Malibu palette

Blush en highlighter...

Ook de blush en de Highlighter heb ik uiteraard opgedaan uit het palette, ik heb gekozen voor de wit/gouden highlighter en de coraal kleurige blush met de gouden shimmer! en beide geven een heel mooi effect en glow!

Ik ben heel tevreden over dit palette en ik vind het zeker een aanrader! Heel duur is het ook niet want je betaald bij Alice & Jo 14,95€ voor dit palette en daarvoor krijg je dus 16 kleuren oogschaduw, twee blushes en twee highlighters!

wat vinden jullie van dit palette?

Advertenties

13 thoughts on “Bh Malibu palette Bh cosmetics

  1. Mooie verpakking & leuke kleurtjes! De highlighters en blushes zien er ook goed uit 🙂 Het is echt een veelzijdig palette en handig, zo alles-in-één.

  2. Oh wauw, die kleuren! Wat zijn ze mooi en zomers ❤ meer hoef je niet mee te nemen, fijn zo'n compact palette! Erg mooie look ook, staan je mooi de kleuren 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s