Beauty Uk Blush & Brush no.4 Rustic Peach

Beauty Uk Blush & Brush Rustic Peach

Al een tijdje ben ik helemaal Fan van Beauty Uk… Een leuk Budget merk met erg leuke producten! Heel vrolijk werd ik dan ook van het feit dat er in de Vip Box van Juni een Blush zat in de kleur Rustic Peach! en nog leuker vond ik het dat ik deze nog niet had!

Kortom tijd voor een review!

rustic peach blush beauty uk

Ik heb in de Vip box gekregen de Beauty Uk Blush & Brush in de kleur 4 Rustic peach. Het doosje is mooi glanzend zwart met een kijk venstertje en het logo van Beauty Uk erop. Heel prettig vind ik het wanneer je de kleur door een venster heen kan zien.

Op de achterkant van het doosje staan de Ingrediënten en wat informatie.

blush beauty uk rustic peach

Wanneer je het doosje opend zie je daar in een folie’tje een kwastje zitten en natuurlijk de blush. Er zit geen spiegeltje in het doosje wat ik dan wel weer jammer vind en wat best had gekund boven het kijkvenster.

Rustic Peach Blush beauty uk...

Het kwastje wat erbij zit is niet heel slecht, maar het zijn het soort kwastjes die ik niet gebruik omdat ik gewoon mijn eigen blush kwasten heb. dit kwastje echter is eigenlijk te hard voor deze blush omdat hij vrij poederig is. Ik heb hem daarom in mijn kwastjes bak gegooid…

Blush van Beauty Uk Rustic peach

De kleur is prachtig, het is een donkere perzik kleur met een douden shimmer erin! in verschillende lichtvallen kan je goed zien wat voor een shimmer erin zit!

swatches Rustic peach Blush beauty uk

Tijd voor de swatches!! en ai ai ai wat een pigment, dat word goed uitkijken dus met aanbrengen, zeker omdat mij meteen opviel dat de blush niet alleen gepigmenteerd maar ook poederig is waardoor je al snel te veel op je wangen krijgt. Zoals je op mijn hand kan zien geeft de blush wel een mooie glow.

De kleur is ook heel geschikt wanneer je een look maakt met warme kleuren!

look

En hierbij de Look met de blush! ik had hem op bij mijn WK Look en daar kleurde hij echt perfect bij! en zoals je kan zien geeft hij echt een prachtige glow aan mijn gezicht, je moet hem echt goed blenden want je brengt er al gauw te veel van aan maar hij is wel erg mooi waneer hij eenmaal goed zit! om extra goed te blenden gebruik ik trouwens altijd de real techniques Blush brush die me altijd een beetje aan een konijnen staartje doet denken. maar die is perfect om blushes goed te blenden.

de blush is onder andere te koop bij the make up spot waar hij 3,75€ kost wat natuurlijk een mooi budget bedrag is voor een mooie blush!

wat vinden jullie van deze blush?

 

Advertenties

13 thoughts on “Beauty Uk Blush & Brush no.4 Rustic Peach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s