NYC Quatro’s Best of Broadway en south street seaport

NYC Best of broadway en south street seaport palettes

Eigenlijk al een hele tijd geleden kocht ik twee paletten van NYC bij een actie van het kruidvat. Ze lagen er maar te liggen in mijn nog te reviewen bak, maar er kwamen allerlei nieuwe paletten voorbij die ik interessanter vond om eerst te reviewen! Toch was ik nieuwsgierig naar deze twee neutrale palettes en besloot om ze maar eens te gaan testen voor jullie!

Vandaag deel ik mijn bevindingen en looks met jullie!

Kijk mee…

NYC Best of Broadway en south street seaport

De Quatro’s want dat zijn het eigenlijk, zitten in vrij standaard doosjes, niet per definitie super goedkoop maar ook niet heel erg creatief!

Ik heb gekozen voor twee neutrale palettes: namelijk Best of Broadway en South Street Seaport.

NYC Best Of Broadway

Best of Broadway is de donkerste van de twee, de twee donkere kleuren zijn bruin en heel donker bruin en het palette heeft twee zacht kleuren als lichte basis en highlighter kleur!

Een prachtig palette voor een everyday look!

NYC South Street Seaport

South Street Seaport is wat lichter van kleur en heeft wat rozere kleuren als basis en highlighter! de donkerdere kleuren zijn lichter bruin als die van Best Of Broadway. Ook dit palette is zeer geschikt voor een everyday look.

NYC Quatro's oogschaduw paletten

best of broadway en south street seaport NYC

De kleuren spreken me heel erg aan, en ze zullen iedereen aanspreken die van Nude kleuren houd! Ben je meer iemand die van kleur houd dan zijn dit weer niet de quatro’s voor jou!

Ik vind ook dat je deze paletten heel goed samen kan gebruiken alleen het ene palette (best of broadway) is wat koeler van ondertoon en de ander (south street seaport) wat warmer!

best of broadway en south street seaport

Nog even een Close Up van beide paletten en dan zie je bij Best of Broadway in een andere lichtval dat de donkere kleuren zwart en bordeaux rood lijken!

swatches NYC quatro's best of broadway en south street seaport

Tijd voor de swatches! Nu zie je pas echt goed wat de kleuren zijn! en kijk even naar het pigment! heel erg goed! niet slecht aangezien NYC een Budget merk is! De paletten kosten meen ik 4,99€ per stuk dus dat is goed te doen!

Look met best of broadway

Ik heb natuurlijk looks gemaakt met beide paletten. Dit is de look die ik heb gemaakt met best of Broadway waarbij ik de lichtste kleur op het wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoeken heb aangebracht, en de op een na lichtste kleur op het gehele bewegend ooglid, de derde kleur heb ik aangebracht in de arcade boog en de donkerste kleur in de buitenste ooghoeken.

south street seaport look NYC

Bij south street seaport kwam ik erachter dat ik niet echt goede foto’s had gemaakt, dit was het beste wat ik ervan kon maken! ook had ik hier een bordeaux rode Mascara op wat ik ook niet mooi vind uitkomen bij deze look! ook vind ik dat de kleuren erg in elkaar door lopen! je kan niet goed onderscheid maken in welke kleur waar zit! maar goed voor het idee hem ik de foto’s er maar wel bij gedaan!

Ik vind de palettes erg fijn en kan ze zeker aanbevelen! wat vinden jullie van deze palettes?

Advertenties

17 thoughts on “NYC Quatro’s Best of Broadway en south street seaport

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s