Être Belle Diamond Lipgloss…

être Belle Diamond Lipgloss

In de VipBox van Mei ontving ik een prachtige Lipgloss van Être Belle, een merk wat volgens mij vooral door schooheids salons word verkocht. Ik kreeg kleur 05 en wilde hem jullie niet onthouden gewoon omdat hij prachtig is!

être belle diamond lipgloss kleur 05

Om te beginnen krijg je de Lipgloss in een Luxe verpakking waar onder andere het Logo van Être Belle op staat, het nummer van de kleur van de Lipgloss, de Ingrediënten en wat informatie over de Lipgloss, zoals dat er Pearl pigmenten in zitten voor een mooie glans!

etre belle diamond lipgloss

De Lipgloss heet Diamond Lipgloss (kleur 05) en glittert je tegemoet in de verpakking, maar hey… Diamond are a girls best friend! en daarbij… shine bright like a diamond… daar houden wij van… 😉

Ook de verpakking van de lipgloss ziet er super uit! vooral de dop…

diamond lipgloss van etre belle

De dop doet de naam van de lipgloss eer aan! er zitten prachtige diamant achtige steentjes in!

De kleur van de lipgloss is ook prachtig! Hij heeft een mooie koraal roze kleur!

Kwastje etre belle lipgloss

In plaats van een spons applicator breng je de Lipgloss van être belle aan met een kwastje, Ik vind dat wel heel fijn werken moet ik zeggen!

look met etre belle lipgloss

Ik heb hem natuurlijk ook opgedaan voor jullie…

look 2 met etre belle diamond lipgloss

Hij glimt echt prachtig, het is echt een mooie blush om te dragen als je een avondje uit gaat. daarnaast geeft hij de lippen net ietsje kleur wat ook echt heel mooi is!

Ik had verder verwacht dat hij heel erg zou plakken maar dit is gelukkig niet het geval! Wel voel je de parel pigmenten zitten, maar dit is niet storend! en wat ook wel grappig is, hij ruikt een beetje naar Caramel!

Hij heeft een waarde van 17,95€ en naar wat ik heb kunnen vinden is het merk te koop bij diverse schoonheids salons.

Ik blijf er wel bij dat ik het jammer vind dat VipBox niet op hun informatieblaadje vermeld waar de producten worden verkocht. Wel vind ik het erg leuk dat ik zo merken kan ontdekken die ik nog niet kende of niet goed kende zoals être belle. Inmiddels heb ik door vipbox diverse producten van dit merk en het is een heel fijn en goed merk met mooie producten!

wat vinden jullie van de lipgloss van être belle?

 

Advertenties

12 thoughts on “Être Belle Diamond Lipgloss…

  1. Leuke verpakking en mooie kleur, wel erg lame dat ze er niet bij zeggen waar hij te koop is. Dan geef ik het namelijk al snel op. Zelf ben ik ook meer een lippenstift meisje… ik heb niks met lipgloss, toch blijft het mij wel aantrekken, zo vreemd hahaha. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s