Wk lippen met Lookx Lip & Blush stick caribana

Lookx lip & blush stick caribana

In de Beautybox van Juni zat een Lookx Lip & Blush stick waar ik al eerder een review over heb gemaakt maar dan een andere kleur! Nu zat er een zeer toepasselijke kleur in de Beauty box! Namelijk Caribana een mooie Oranje kleur en dat komt mooi uit voor vanavond! want onze jongens voetballen dan de Halve Finale tegen Argentinië!! Mooie oranje lippen komen daarbij natuurlijk goed van pas!

Kijk mee…

lookx lip & blush stick

De Lookx Lip en Blush sticks zijn brede potloden, ze hebben een witte kleur met een streepje in de kleur van de lip & blush stick zelf. de dop en de achterkant zijn zilver evenals de letters op het potlood! Ik vind ze er mooi uitzien, net even wat luxer! maar eerlijk is eerlijk daar betaal je ook voor!

Lookx Lip & Blush stick Caribana wk kleur oranje

Waar ik de kleur cosmopolitan wat droog vond en niet heel geschikt als blush is caribana wat crèmiger en beter geschikt om ook als blush te dragen! de kleur is daar zeker ook geschikt voor! Het is een donkere oranje kleur! Prachtig!

Lookx lip & Blush stick caribana

Aan het potlood zelf kan je zien dat hij vetter is als de cosmopolitan! Het is een breed potlood dat wel geslepen moet worden en niet werkt met een draai systeem zoals veel lip potloden. Dat vind ik wel jammer!

swatches lookx caribana lip & blush stick

Bij de swatch kan je zien dat hij goed gepigmenteerd is. Nice one!  en een heerlijk Wk kleurtje!

Ik ga hem zeker dragen vanavond! Past goed bij mijn oranje jurkje! De look zal ik dan wat subtieler laten! Ik heb eerder een WK Look Online gezet hoe je stap voor stap een rood wit blauw met oranje ooglook kan maken! ook heb ik nog een wat subtielere Wk look gemaakt… Maar oranje lippen had ik nog niet… Maar daar leent Caribana zich perfect voor!

lookx caribana

BAM! dat zijn nog eens oranje lippen! en zoals je ziet geeft hij ook een subtiel glansje! de kleur is werkelijk prachtig! al twijfel ik of het echt helemaal mijn kleur is aangezien koelere kleuren mij meestal beter staan! Maar zo voor het wk of koningsdag vind ik hem zeker geschikt!

De Lookx Lip en Blush stick blijft ook erg goed en vrij lang zitten wat ook echt een fijne bijkomstigheid is!! zeker gezien het feit dat er tijdens de voetbal wedstrijd natuurlijk gezellig hapjes en drankjes op tafel komen!

lookx caribana lip stick

Op de tweede foto van deze twee (duh!) heb ik ook de lip en blush stick als blush op mijn wangen gedaan en al vind ik dat hij een mooie blush kleur geeft, je moet hem verschrikkelijk goed blenden en het geeft mij teveel gedoe! Ik moest er ook nog met een kwast goed overheen om hem niet te streperig te laten zijn.

De kleur echter is op de wangen ook heel erg mooi… Maar ik pak dan toch liever een makkelijkere blush!

De Lip & Blush stick is verkrijgbaar in de webshop van Lookx voor 14,95€

wat vinden jullie van deze Lip & Blush stick? en gaan jullie ook voor oranje lippen vanavond?

Advertenties

15 thoughts on “Wk lippen met Lookx Lip & Blush stick caribana

  1. Ja ik ga ook meestal voor oranje lippen tijdens de wedstrijd, maar dan met MAC Morange. Dat is gelukkig een oranje die ook draagbaar is buiten het lang leve holandia seizoen. Zou jij dat bij deze ook doen? Ik hou trouwens wel van die potloden, ik heb er ook een bende van NYX. xxx

  2. Ik vind hem als blush ook heel mooi, zoals jij hem hebt aangebracht! Ik draag zelf geen oranje lippenstift, maar ik heb zo’n stift van Essence en daar schmink ik elke keer maar vlaggetjes mee op mijn wangen. Lekker makkelijk, haha.

  3. Ik heb hem ook liggen, maar nog niet gebruikt. Ik vind hem op je lippen eigenlijk best leuk. Ookal zou ik hem denk ik alleen met het WK dragen. Dat is dan wel weer jammer.

  4. WOw wat een pigment. Volgens mij heb ik een ander kleurtje gekregen maar weet het niet meer zeker anders doe ik hem vanavond zeker op!! Alleen jammer want ik zou hem verder nooit dragen haha misschien dan nog wel bij koningsdag

  5. Perfect voor de wedstrijd vanavond (voor jullie dan :D), maar voor de rest heb ik het niet zo voor oranje op mijn lippen… Als blush vind ik hem wel mooi, jammer dat het zoveel gedoe is om hem daarvoor te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s