E.L.F. Beach Beauty Day Palette…

ELf beach beauty palette

Laatst deed ik een bestelling bij Eyes Lips Face en bestelde daar het Beach Beauty day palette mee. Het palette ziet er leuk uit en ik was meteen geïnteresseerd!

vandaag ga ik dit leuke complete en veelzijdige palette voor jullie reviewen! Lees mee…

e.l.f. get the look beach beauty 28 piece palette

Om te beginnen… De buitenkant is van Karton met zilveren schelpen erop en zwarte, grijze en zilveren letters. Het palette is knal wit. Het past echt bij het beach thema. Ik moet bij de buitenkant echt denken aan strandhuisjes.

28 piece palette elf eyes lips face

Het doosje zit in een kartonnen doosje met het palette op de voorkant en de ingrediënten en informatie op de achterkant.

palette van eyes lips face beach beauty book elf

de binnenkant van het palette bestaat uit plastic… Het doosje sluit met een magneetsluiting zodat het palette niet zomaar open zal vallen!

Het palette bestaat uit 28 delen! Twee Blushes, Twee Bronzers, 16 kleuren oogschaduw en 8 kleuren Lippenstift! echt een heel veelzijdig en compleet palette, ook weer heel fijn om mee te nemen op vakantie of in je tas!

Het Palette bevat ook nog een spiegeltje boven de Blushes en Bronzer!

Blushes en Bronzers beach beauty book elf

De Blushes bestaan uit een koele en warme Blush waarvan er 1 mat en 1 glanzend is. Bij de bronzers is er 1 mat en licht en de ander is donkerder en glanzend.

oogschaduw's en lippenstiften eyes lips face beach beauty palette

De oogschaduw kleuren in het palette variëren van mat naar glanzend en van Naturel naar fel gekleurd! je kan met de oogschaduw dus alle kanten op! een Nude look of een fel gekleurde look! My cup of tea!!

Ook de lippenstiften hebben verschillende finishes en de kleuren variëren van koraal, berry, roze naar nude.

swatches blushes en bronzers elf beach beauty palette

De swatches van de blushes en bronzers zijn veelbelovend. Het pigment is geweldig en de blushes zijn prachtig! de 1 is koel roze met een matte finish en de ander is perzik kleurig met een gouden shimmer, maar vrij licht van kleur wat perfect past bij het zomer beach thema!

De Matte lichte bronzer is heel mooi voor shapen en voor lichte huiden. de donkere glanzende bronzer is voor mij vrij donker maar wel heel erg mooi! als je hem heel goed blend en uitwrijft geeft hij echt een prachtige koperachtige glans!

swatches oogschaduw beach beauty palette

De oogschaduw zijn ook super gepigmenteerd! en ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig! Dit zijn de eerste twee rijen oogschaduw!

swatches oogschaduw palette eyes lips face

Ook de tweede rij oogschaduw kleuren zijn prachtig en zeer goed gepigmenteerd! de kleuren zijn perfect voor het beach thema! maar je kan echt alle kanten op met dit palette, het is daarom echt een perfect palette om mee te nemen op vakantie! Zeker als je een strandvakantie hebt en mooie beachie looks wil maken!

swatches lippenstift beach beauty palette

De lippenstift kleuren vind ik iets minder. Het pigment is niet zo geweldig maar de kleuren zijn mooi en ik denk dat het goed genoeg is voor een vakantie of een dagje strand!

beach look met elf

beach look elf beauty book

Voor mijn look heb ik me laten inspireren door de zee! Een zee zoals ik hem het mooiste vind… Azuur blauw! Ik heb verder het hele palette gebruikt voor deze look, geshaped met de Bronzer, Blush uit het palette en ook de rest van het palette heb ik gebruikt voor mijn lippen en ogen!

look beach beauty palette

Voor de ooglook heb ik mintgroen, groen en azuurblauw gebruikt…

blush eyes lips face

Ik heb geshaped met de lichtste matte bronzer die mij erg goed bevalt, hij creëert precies die mooie schaduw waar ik naar zoek als ik aan het shapen ben. Niet te opvallend!

Ook de blush is prachtig, Hij geeft net dat gezonde kleurtje maar dan met een mooi gouden glansje die perfect is voor een mooie zonnige dag! Hij geeft je gezicht een gezonde glow met net dat beetje meer! Love it!

lippenstift elf

Als laatste de lippen, daar heb ik gekozen voor een koele berry kleur die veel lichter op de lippen overkomt als dat hij lijkt in de verpakking! Ik heb echt laag over laag moeten aanbrengen om het gewenste effect te bereiken! Maar het uiteindelijke resultaat mag er wel wezen! de kleur is prachtig!

Ik vind dit palette echt een dikke vette aanrader! Het palette is 6€ en is verkrijgbaar op de website van Eyes Lips Face

Wat vinden jullie van het palette?

 

Advertenties

11 thoughts on “E.L.F. Beach Beauty Day Palette…

  1. Echt super tof en zeker voor die prijs! Was er al benieuwd naar toen ik je filmpje zag, denk dat ik hem nu ook ga bestellen. De lipkleiren vind ik wat minder, maar op zich handig dat je alles nu in een hebt.

  2. Wauw, wat een prachtig divers palette. De oogschaduw kleuren zien er super uit. Jammer dat de lippen kleurtjes wat minder zijn, maar de rest maakt dat volgens mij helemaal goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s