NYX Blush Taupe…

Nyx Blush Taupe

Vorige week reviewde ik voor jullie al een Blush van NYX in de kleur Pinched! Vandaag review ik weer een blush van NYX en wel in de veelbesproken kleur Taupe.

En poeh het was gewoon moeilijk om die te krijgen zeg! Hij was maar steeds uitverkocht! Heel frustrerend! Maar bij de Douglas in Hoogcatherijne Utrecht hadden ze er gelukkig rekening mee gehouden dat hij zo populair is! Ze hadden groots ingeslagen en eindelijk rekende ik hem af!

Zou hij echt zo geweldig zijn??? Kijk mee!

Nyx blush taupe...

Zoals bij Pinched is de verpakking ook bij Taupe, een klein vierkant zwart doosje met zwarte lettertjes en een subtiel zwart hartje erop!! Cute.

Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten en wat informatie.

blush nyx taupe

De Blush heeft een structuurtje wat erg grappig staat, en zeker in combinatie met het bolle doorkijk venster!

Taupe blush NYX

De kleur is echt Taupe, het is een vrij assige kleur waardoor hij perfect is om mee te shapen op lichte huidjes en vooral voor blondines is hij uitermate geschikt!

blush NYX Taupe...

De kleur is mat en heeft een koele ondertoon al is dat op de bovenstaande foto’s niet goed te zien.

swatches Nyx Blush taupe

Bij de swatches zie je dat wel goed terug. De kleur is taupe en assig! Ik heb eigenlijk geen idee of hij als blush ook geschikt is (binnenkort komt er een review online van een taupe achtige blush die als blush een heel mooi effect geeft) ik heb dat bij deze blush niet geprobeerd omdat ik hem echt heb gekocht om mee te shapen!

Het pigment is echt geweldig en de finish is ook heel mooi natuurlijk! Voor mij is dit instant liefde!!

contouren met nyx blush taupe

 

Natuurlijk heb ik er gelijk mee geshaped en ik kan jullie vertellen… Hij gaat mijn bronzer van MUA vervangen!! wat een geweldige bronzer! Hij geeft een super mooie natuurlijke schaduw!

shapen met nyx blush taupe

Voor de foto heb ik hem wat duidelijker aangezet dan ik normaal zou doen zodat het goed te zien is op de foto’s! zie je hoe mooi de schaduw is op mijn gezicht?

geshaped met nyx blush taupe

Op deze foto heb ik ook wat blush aangebracht en daaronder geshaped met de Blush Taupe van NYX!

Ik vind het resultaat echt zo verschrikkelijk mooi! deze Bronzer/ Blush gaat zeer zeker in mijn dagelijkse routine terugkomen!

Ik vind het echt een aanrader!

Hij is te koop bij de Douglas waar ze NYX verkopen en verder online bij Douglas mits hij op vooraad is! en hij kost 6,99€

wat vinden jullie van NYX Blush Taupe als Bronzer?

 

Advertenties

20 thoughts on “NYX Blush Taupe…

  1. Deze probeer ik ook al eeuwen online te pakken te krijgen bij de Douglas, elke keer uitverkocht. Hier zelf in de winkel verkopen ze geen Nyx (of Benefit) en om nou op de gok naar Almere te gaan vind ik ook maar niks. Ik blijf dus hoop houden want hij is prachtig. xxx

    • je kan op de website bekijken of hij in een bepaald filiaal nog aanwezig is, als je dan naar almere moet zou ik gewoon even bellen met de vraag of ze hem hebben en dan apart zetten! ik heb eerst online gekeken bij douglas.nl of ze hem in utrecht hadden! succes meis!

  2. Pingback: Kardashian Beauty Cabana Bronze Bronzer… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s