Super Budget Tip! Nars Orgasm/ Sleek Rodegold Dupe van Action… Max & More Blush 031 Peach (apricot peach)

Budget tip! Max & More Action Blush 031 Peach

Vandaag heb ik een Super de Super de (superlatieven te kort) Super Budget tip voor jullie! Een Budget tip die jullie naar de Action wil laten rennen… Denk ik!

Het is een Blush die Max& More volgens mij heeft veranderd want hij is toch echt nieuw voor mij en anders als hoe hij eerst was…

Ik heb het over de Max & More Blush van de Action in de kleur 031 Peach- Apricot Peach. Een perfecte dupe van Sleek Rosegold, Mac Springsheen en een Blush die heeeel dicht bij Nars Orgasm lig! Kijk mee…

Max & More Blush Peach

De Blush van Max & More Make-up zit in een kartonnen doosje zoals altijd! De doosjes doen een beetje denken aan de verpakkingen van MAC!

Ik denk dat het een nieuwe kleur is aangezien ik deze nog niet eerder heb gezien en de Peach blush die er eerder was van deze lijn er echt heel anders uitzag. meer bruin achtig maar totaal niet peach!

Hij is te koop bij de Action voor 0,99€ wat natuurlijk een Koopje eerste klas is!

Op de achterkant van de verpakking staan de Ingrediënten en informatie en wat ik altijd heel fijn vind is dat de producten van MAX & MORE Make up niet getest is op dieren!

 

budget dupe Nars Orgasm  Sleek Rosegold, Action Blush Peach

De blush zelf zit in een mooi doosje met een zilveren rand en zwarte letters erop. De zilveren Rand weet ik uit ervaring van de andere blushes krast wel heel snel! De onderkant is doorzichtig plastic. Het doosje ziet er niet vreselijk goedkoop uit maar ook zeker niet luxe!

 

Action Blush Max & More Budget duper Nars orgasm Blush Peach

Wanneer je het doosje opent zie je daar de prachtige peach kleurige blush met gouden shimmer! Hij is prachtig! en ik was ook erg onder de indruk toen ik deze blush vond bij de Action!

Max&More Blush 031 Apricot Peach Action

Het doosje heeft nog meer te bieden! Behalve de prachtige peach kleurige blush. Want wanneer je die optilt zit daaronder nog een sponsje verstopt en ook nog een spiegel!

Max Makeup blush peach apricot peach 031

031 Blush Peach Max Makeup Action

Ik heb de blush van meerdere kanten geprobeerd te fotograferen zodat je kan zien wat de blush allemaal in huis heeft om maar zo te zeggen! Gouden shimmer die prachtig te zien is wanneer je hem beweegt in het licht! Ook in het zonlicht is hij prachtig!

swatches Max & More Blush 031 Peach Action Budget tip!

Hoe mooi hij is zie he ook wanneer ik hem swatch op mijn hand! Omdat ik dit niet kon laten swatchte ik hem nadat ik hem had gekocht en meteen viel mij op dat hij wel heel erg leek op Nars Orgasm/ Sleek Rosegold en MAC Springsheen. Van sleek Rosegold is het zelfs een bijna exacte dupe!

swatches Blush peach Action Dupe Nars Orgasm en Sleek rosegold

Ook de swatches wilde ik jullie nog even laten zien met verschillende lichtvallen! en wow wow wow wat is hij prachtig!

Ik heb s’avonds ook meteen al mn Nars Orgasm Dupes erbij gepakt en die allemaal met deze vergeleken! binnenkort komt er ook een dupe artikel online van Nars Orgasm!

Sleek Rosegold, Max Make up 031 Peach, Nars Orgasm

Maar hier vast een klein voorproefje! Ik heb voor jullie naast elkaar geswatched: Sleek Rosegold, Action Max & More blush in 031 Peach/ apricot peach en Nars Orgasm.

De Max & More Makeup Blush staat dus in het midden van de swatches!! en kijk zelf maar!! Hoe bedoel je dit is een top Dupe!

Daarom vind ik dit echt een Super Budget Tip! Hij is prachtig!!! is een perfecte dupe voor 2 van mijn favoriete blushes en hij kost maar 0,99€ bij de Action!

Dit is toch om van de daken te schreeuwen?!

Look met Blush 031 Peach Max&More

Nars Orgasm Dupe Action Max & More Blush 031 Peach

Natuurlijk wil ik hem jullie ook in actie laten zien op mijn wangen! en is het erg als ik zeg dat ik zelf erg onder de indruk ben?

Max & More Action Blush 031 Peach  Apricot Peach

De Blush is echt in ieder zin van het woord prachtig! Hij blijft trouwens ook nog goed zitten! Het is een kleur die veel meiden mooi zal staan omdat het een kleur is die bij vrijwel alle huidstinten past!

Het pigment van de blush is goed, hij is wel ietsje poederiger als bijvoorbeeld sleek rosegod maar hey daar is zeker over heen te komen als je je kwast maar even aftikt!

Deze blush vind ik niet alleen een aanrader!! Ik vind het een echte must have en voor meiden die niet graag online bestellen of die het budget niet hebben voor een dure blush vind ik dit echt een uitkomst!

Kortom ik zou lekker naar de Action rennen en de Max & More Blush in 031 Peach/ Apricot Peach kopen voor een bedrag van 0.99€

Wat vinden jullie van deze blush? zijn jullie net zo verrast als ik?

Note:

Ze hebben een oude en een nieuwe verpakking van de Max& More Blush in peach bij de Action, Ik kwam bij ons de oude ook nog tegen daarom heb ik hem even gekocht voor jullie zodat ik de verschillen even kan noemen zodat jullie weten waar je op moet letten als je hem gaat kopen:

Oude en Nieuwe Action Max & More Makeup Blushes Peach

De linker blush is de oude en rechts is de nieuwe. schuin bovenaan en onderaan zie je dat de letters rechts iets anders zijn en kleiner en dichter op elkaar…

oude en nieuwe 031 Peach blush van Action Max & More

De oude Linker Blush in 031 Peach daar staat MAX make up op en zoals je kan zien is hij een stuk lichter! De rechter is de nieuwe en daar staat Max & More op! de letters zijn wat kleiner en subtieler en de blush zelf is een stuk meer peachie als de linker!

031 Peach Max & More Action

Zoals je kan zien heten beide blushes 031 Peach Links de oude en rechts de nieuwe.

031 Peach oud en nieuw Max& More Action

Hier ook nog de doosjes open en de swatches! de oude is heel zacht van kleur, mooi voor hele lichte huidjes maar de rechter is de nieuwe bijzondere Blush in de kleur 031 peach waarover ik hierboven heb geschreven!

 

Advertenties

17 thoughts on “Super Budget Tip! Nars Orgasm/ Sleek Rodegold Dupe van Action… Max & More Blush 031 Peach (apricot peach)

  1. Wat een mooie budgettip! Ik heb zelf Rose Gold van Sleek en Springsheen van MAC en daar lijkt hij wel op inderdaad! Wel apart dat ze in de oude verpakkingen zo’n andere kleur hebben zitten, goed dat je dat erbij zegt!

  2. Heerlijk geschreven. Je bent er helemaal ingegaan en het enthousiasme spat er vanaf 🙂 Ik ging helemaal mee in je mooie verhaal 🙂 Je kunt verkoopster / vertegenwoordigster worden 😉 Idd, hele mooie ontdekking gedaan! Binnenkort even snuffelen bij action… 🙂

    • Dank je wel… Heel leuk om te horen!Ik ben ook echt enthousiast over deze blush! heb zelfs een tweede gekocht 😉
      Ik ben officieel adviseur in bank producten (hypotheken, spaarrekeningen, pensioenen verzekeringen etc) dus een commercieel beroep. daarnaast heb ik theater en zang gestudeerd. ik hoop dat je hem vind!!

  3. Pingback: Action Max & More Blush Rosewood | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s