MAC (nieuwe verpakking) Mineralize Skinfinish Global Glow

Mac mineralize skinfinish glowbal glow

De M.A.C. mineralize skinfinishes waren een tijdje slecht verkrijgbaar… de reden was dat MAC de verpakkingen en doosjes aan het veranderen was en dat de producten daarom even een tijdje niet werden gemaakt. Hier en daar waren er natuurlijk nog wel wat oude verpakkingen maar verder waren de mineralize skinfinishes slecht verkrijgbaar! Ik begreep ook van de MAC verkoper dat MAC de Mineralize producten wil uitbreiden. Zo is er ook een mineralize skinfinish bijgekomen (volgens de verkoper bij MAC want online kon ik er al meer reviews van vinden) en dat is Global Glow. een skinfinish die tussen gold deposit en soft and gentle instaat.

Vandaag ga ik jullie zowel de nieuwe verpakking laten zien als de mineralize skinfinish global glow!

Kijk mee…

M.A.C. Mineralize Skinfinish Global glow verpakking

We beginnen even met het doosje wat nu half mat en half glanzend is, en het heeft geen doorkijk venster meer.Je kan dus niet meer aan het doosje zien wat er inzit tenzij je op de zijkant kijkt welk product er in hoort te zitten.

Op de achterkant van het doosje staan zoals altijd de ingrediënten en wat informatie.

Het doosje ziet er wel wat luxer uit vind ik en ik kan me zo voorstellen dat MAC de verpakkingen heeft veranderd aangezien het volgens mij ook de meest nagemaakte verpakking was. Tijd voor vernieuwing!

Ik merk dat het voor veel MAC fans en kenners een beetje wennen is…De meningen over of het mooi is of niet zijn verdeeld! Maar geloof mij… Het went vanzelf!

M.A.C. MAC mac glowbal glow mineralize skinfinish

Global glow MAC mineralize skinfinish highlighter

En dan het doosje… Ook die is toch effe wat anders zeg! eerst had je een symetrische zwarte rand en een kijkvenster met daarop in het zwart M.A.C Daaromheen stond mineralize skinfinish geschreven.

Het doorkijk venster heeft een bepaalde buiging waardoor het een mooi effect krijgt als je naar de skinfinish kijkt! ik kan nog niet goed benoemen wat dat precies is want het is op een of andere manier vergrotend met een reliëfje…

Dit doosje is niet symetrisch maar de voorkant is iets breder. Vooraan staat nu in het Wit M.A.C Geschreven De bovenkant is Mat…

mineralize skinfinish highlighter MAC global glow

… En de onderkant is glanzend. Net als het Kartonnen doosje! Het is wel een mooie terugkomend detail! verder staat in het midden welke skinfinish het is… Global glow in dit geval!

Global Glow mac

Het doosje gaat ook op een andere manier open! Ik moest er wel om lachen maar de verkoper van MAC had het nog niet helemaal  door en zat er nog een beetje mee te klungelen terwijl ik al vrij snel door had dat er een magneet sluiting op zit! Kortom hij opent en sluit vrij makkelijk en het is allemaal net even wat luxer! Hij zit ook heel stevig dicht en dat merk je ook met openen, maar het is goed te doen en zo is je product ook goed beschermd!

global glow

Wat ik heel grappig vind is dat het doorkijkvenster binnenin helemaal doorloopt! het ziet er ook binnenin heel mooi en verzorgd uit!

Tot zover de beschrijving van het nieuwe doosje mijn eindoordeel over het doosje is: Ik vind het even wennen maar dat is met iedere verandering! Maar de verpakking is Luxer wat beter past bij MAC en zeker bij de Mineralize lijn wat gewoon prachtige producten zijn! Het straalt gewoon meer luxe uit!

Helaas betaal je daar trouwens ook iet meer voor… ze zijn 1€ duurder en kosten nu 29,50€. Ze zijn te koop bij onder andere Douglas online, de MAC counters bij bepaalde Douglas filialen (waaronder Utrecht), bij bepaalde filialen van de Bijenkorf en natuurlijk bij de MAC prostore winkels!

Dan gaan we nu verder met Global glow… Een prachtige highlighter die instaat tussen Soft & Gentle en Gold Deposit. Hij is net iets warmer als Soft and Gentle!

highlighter MAC M.A.C. mac mineralize skinfinish global glow

Hij ziet er heel bijzonder uit met een marmer effect met stukjes goud! het is net een grot waar ze op zoek zijn naar goud… ze beitelen en dan ineens komt er dat gouden licht door! Daar doet het me sterk aan denken! (Tja… Ik heb altijd overal een beeld bij!)

global glow MAC

mineralize skinfinish MAC Global glow...

Al in de verpakking geeft hij een prachtige glans! Zo mooi! Ik was er ook echt helemaal verliefd op toen ik hem zag. Ik ging eigenlijk voor Soft & Gentle maar ja daar hadden zo veel mensen op gewacht dat hij binnen no-time was uitverkocht en laat ik nou net na No-time komen… Net iets daarvoor was de laatste verkocht!

Ik besloot dus Global Glow mee te nemen en later Soft And gentle te bestellen…

De man van de MAC winkel vertelde mij overigens dat Global glow nieuw is in het assortiment!

swatches global glow mineralize skinfinish

En dan gaan we nu naar de swatches! Ik bofte want de zon scheen waardoor ik hem jullie ook echt in actie kon laten zien! Op deze foto leek hij nog heel erg goud maar zo meteen zal je zien dat dat best meevalt.

swatches highlighter MAC mineralize skinfinish global glow

Het pigment is overigens geweldig, maar laten we wel wezen het is een MAC product! Ik verwacht niet anders van een MAC!

Maar kijk die prachtige glans eens zo in de zon! Daar kan ik nou echt van genieten!

look met mac mineralize skinfinish global glow

En dan op mijn gezicht! Omdat deze mineralize skinfinish al vrij warm is heb ik gekozen voor een hele lichte blush die minder opvallend is!

global glow Mac look

De glans die Global Glow geeft is prachtig, op de laatste foto zie je wat hij doet in het zonlicht! een mooi highlighter voor een zomers dagje! en een mooie aanwinst op mijn collectie!

Ik vind het een echte aanrader, en ik hoop dat MAC met nog meer van dit soort prachtige producten gaat komen in het vaste assortiment!

wat vinden jullie van deze mineralize skinfinish?

 

Advertenties

16 thoughts on “MAC (nieuwe verpakking) Mineralize Skinfinish Global Glow

  1. Wat een mooie glow krijg je hiervan zeg! Ik weet nog niet helemaal wat ik van de nieuwe verpakkingen vind; ik vind het doosje zelf mooier maar het kartonnen doosje erom heen mindermooi haha!

  2. Pingback: MAC Mineralize Blush Gleeful | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer Ready to go… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s