Sleek Monaco Palette…

Monaco Palette Sleek

Sleek heeft prachtige palettes dat hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen want daarvan is iedereen op de hoogte! En vandaag ga ik jullie weer een pareltje uit de sleek collectie laten zien en wel het Monaco Palette van de Medetaranian collectie.

Kijk mee…

Mediterranean collection Monaco palette sleek

Het palette zit in een Doosje en vergeleken bij de andere doosjes van Sleek vind ik deze een beetje tegenvallen… Zeker omdat ik veel tijd heb doorgebracht aan de Franse mediterraanse kust en daar toch een ander gevoel bij heb!

Ingrediënten sleek monaco palette

Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten.

Sleek oogschaduw palette Monaco

Het sleek Monaco palette stond op mijn wishlist maar is een Limited edition dus is niet meer overal verkrijgbaar! gelukkig kon ik hem bij Enchantra nog vinden voor 9,99€

Sleek palette

Het sleek doosje zoals ze eerst waren…

Monaco palette... Sleek

Het sleek palette Monaco wanneer je het opent. De namen vind ik ook niet zozeer overeen komen met de mediterraanse kust… Dat hebben ze later beter gedaan denk ik!

Monaco Palette Sleek medeterranian collection

De oogschaduw’s hebben ook  nog een honinggraad reliëf zoals ze dat eerst hadden! tegenwoordig van alle nieuwe paletten en collecties zijn de oogschaduws glad.

Toch vind ik het structuurtje wel wat hebben.

Sleek monaco

De kleuren zijn werkelijk prachtig, echt my cup of tea, lekker fel maar er zitten ook een aantal rustigere kleuren in voor een neutrale look.

Maar als ik dan weer denk aan zuid- Frankrijk vind ik de kleuren echt heel goed passen!

De roze en perzik/ oranje kleur zijn denk ik beide gebaseerd op de Orleanders (met prachtig gekleurde bloemen) die je in zuid frankrijk hebt… ze zand en beige kleur moet gebaseerd zijn op de zandstranden van zuid Frankrijk, De blauwe kleuren op de zee, de lila kleur op de vele lavendels die er te vinden zijn… De aubergine kleur op de kersen die je koopt op een frans marktje, en de rode kleur op de felle tomaten zoals wij ze in Nederland niet kennen… en zo valt er van iedere kleur wel wat te zeggen!

swatches sleek palette Monaco

Bij de swatches zien we weer het ouderwets goede pigment van sleek!! geweldig! Ik vind werkelijk ieder palette even mooi en de kleuren zijn zo mooi intens!

Sleek Monaco palette Look

Natuurlijk heb ik weer een look gemaakt denkend aan de avonden in Zuid Frankrijk waar je achter de bergen en heuvels de zon onder ziet gaan… Daar waar de perzik kleurige huisjes zoals vaak te zien in Zuid Frankrijk staan! en zo zie je achter die huisjes in de heuvels en bergen de zon wegzakken…

Look

Ik heb voor deze look Sunset, washed ashore en moors treasure gebuikt!

Ik vind dit palette van sleek weer een echte aanrader! wat zijn het toch een prachtige paletten!

wat vinden jullie van dit palette?

Advertenties

11 thoughts on “Sleek Monaco Palette…

  1. Ahhh wat een mooi palet ! Ik wil ook sleek palettes gaan kopen zeg ! Altijd zo mooi gepigmenteerd. En wat heb je weer een mooie ooglook gemaakt ! Ben ook benieuwd wat voor ‘fellere ‘ ooglook je hiermee zou maken. Laatst vond ik je felle ooglook namelijk ook zo mooi! xx

  2. Wat een mooi palet en wat heb je er een prachtige ooglook mee gemaakt.
    Vraagje: zou je eens een tutorial video willen opnemen over hoe jij je ooglooks maakt? Ik weet nooit hoe ik de kleurtjes moet combineren.

  3. Ik heb ook al een leuke collectie Sleek paletten en ik wil die ook graag uitbreiden met de nieuwe. Deze is trouwens ook erg mooi, de kleuren zijn prachtig en de pigmentatie is zoals we gewend zijn van Sleek. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s