Waxmelts van Waxmelts.nl… + Win actie

waxmelts van waxmelts.nl

Zoals jullie misschien via Instagram of eerder hier op mijn blog al eens hebben gelezen ben ik gek op geurkaarsen en waxmelts / soy scents. Ik hou ervan om s’avonds lekker te ontspannen met een lekkere geur in mijn geurbrander of een geurkaars, een lekkere kop verse thee mn boek of mn computer!

Vorige week ontving ik een leuk pakketje van Waxmelts.nl  met 11 heerlijke waxmelts om te testen voor jullie en jullie te vertellen wat ik ervan vind! Aan het eind heb ik ook nog eens een leuke winactie voor jullie! Kortom kijk gezellig mee!

waxmelts.nl

Waxmelts.nl is een leuke webshop die ruim 100 soorten waxmelts verkoopt in vele verschillende geuren, voor ieder wat wils of zoals de slogan zegt: Voor elk humeur een andere geur!

Naast waxmelts verkopen ze ook geurbranders en geurzakjes!

waxmelts...

De wasmelts komen allebei afzonderlijk verpakt in schattige kleine cupjes met een sticker erop waar ook de soort waxmelt opstaat! Zo gaan de geuren niet in elkaar over omdat ze afzonderlijk verpakt zitten en daarnaast door de handige sticker weet je altijd welk cupje je moet pakken voor de waxmelt die past bij jou stemming van dat moment!

waxmelts van waxmelts.nl ...

Waxmelts, soyscents,

Wat zijn waxmelts precies? Waxmelts zijn Blokjes soja was met geur oliën erin die als ze door warmte smelten een heerlijke geur afgeven! De waxmelts van waxmelt.nl worden met de hand gemaakt!

Het is een alternatief voor geurkaarsen, wierook en geurolie. Het is schoon in gebruik, ze drogen tijdens het branden niet uit, ze blakeren en spetteren niet!

Waxmelts zijn niet schadelijk voor de gezondheid maar ze zijn niet voor consumptie. Ze zijn puur en alleen om te branden in een geurbrander.

wat leuk is om te vermelden is dat op de site van waxmelts nog andere tips te vinden zijn dus ga er zeker even rondkijken!

waxmelts waxmelt brander

Behalve dat de waxmelts heerlijk ruiken zien ze er ook nog eens heel leuk uit! Ze hebben allemaal lieve pastel kleurtjes!

Daarnaast hebben de waxmelts allemaal erg leuke namen die passen bij de geur, door de naam krijg je meteen een bepaald beeld van de geur!

Bijvoorbeeld:

Fern & Moss, Ik moet meteen denken aan een bos na een regenbui die heerlijk ruikt naar verse moss en dennen geuren… De geur word op de site omschreven als Zwoel en aards! Als ik het doosje open waan ik me echt in een mooi bos!! een heerlijke bos geur komt me tegemoet!

Witches brew, Ik moet denken aan de film Hocus Pocus waar een stel heksen boven een grote pan in een drankje roeren van zoete geuren… De omschreven geur op de website is Kruidige mix met onder andere patchoeli. wanneer ik hem ruik is het net of ik in de Efteling ben in de droomvlucht. Het is een kruidige zoete lucht!

Honeysuckle & Jasmine: Als ik daaraan denk denk ik aan mijn favoriete groene thee (jasmijn thee) en aan zoet… op de site staat dat dit een Bloemig meesterwerk is. wanneer ik het doosje open ruik ik de heerlijke geur van jasmijn gecombineerd met een bloemige geur. Het is een heerlijke geur die me een beetje doet denken aan een heerlijk zeepje wat ik vroeger ooit van de goedheiligman kreeg! (dat is ook het leuke van geuren, ze brengen vaak ook herinneringen omhoog!)

En zo zijn er meer dan 100 geuren met mooie namen die perfect passen bij de geur en het beeld wat je erbij hebt!

geurbrander met waxmelt

Hoe werkt dat nou zo’n waxmelt? Dat is heel makkelijk, je laat de waxmelt uit het cupje glijden en plaatst  het in het schoteltje van je Geurbrander. (onder andere te koop bij Waxmelts.nl)

Onder het schoteltje plaats je een waxine lichtje die je aansteekt. De warmte van het Waxine lichtje laat de waxmelt smelten waardoor de heerlijke geur vrijkomt en verdampt!

De waxmelts geven gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur geur af! Sommige iets minder maar de meeste veel langer! Wanneer de waxmelts geen geur meer afgeven kan je ze weer makkelijk verwijderen uit het schoteltje en kan je er weer een nieuwe in doen!

De waxmelts stollen weer als de waxine lichtjes niet meer branden!

waxmelts smelten langzaam en geven geur af

Aangezien ik niet de hele dag door waxmelts brand maar vaak alleen s’avonds heb ik niet alle geuren getest maar wel een aantal en ik kan jullie vertellen dat de geuren heerlijk zijn! Ze geven behoorlijk wat geur af! Ik brande ze in mijn woonkamer en vanwege het warme weer van de afgelopen dagen had ik gewoon de deur open staan en toch was de geur verspreid in onze hele woonkamer terwijl die vrij groot is!

Zelfs toen ik naar boven liep rook ik de geur daar nog en de volgende ochtend hing de geur nog subtiel en lekker in de kamer! Naast dat je de waxmelts lekker voor een heerlijke geur kan branden kan ik me dan ook voorstellen dat je een waxmelt kan laten smelten om nare geurtjes te verdrijven!

Ik ben dan ook zeer enthousiast over de waxmelts en vind ze een goede aanrader! Het fijne is dat er voor iedereen wel geuren tussen zitten die lekker zijn! dat geld overigens ook voor de veelzijdigheid aan geurbranders die op de site staan!

De waxmelts van waxmelts.nl zijn te koop voor 0,60€ per stuk! wat ook nog eens lekker betaalbaar is!

waxmelts......

Ik heb een leuke verassing voor jullie! Ik mag van waxmelts.nl 10 waxmelts naar keuze weggeven aan 1 van de bezoekers van mywickedweirdlife!

Hoe leuk is dat! Iemand van jullie mag binnenkort 10 waxmelts naar eigen smaak uitkiezen! Maar daar mogen jullie wel wat voor doen!

1. Om mee te doen moeten jullie mij volgen op Bloglovin’‘en dit bericht liken!

2. Like de Facebook pagina van Waxmelts.nl

3. volg mij op Twitter.

3. Volg mij op Instagram

Het is een wat kortere actie in verband met alle vakanties! Ik zal aanstaande donderdag (dus precies over een week) een winnaar bekend maken!

Hoe lijken jullie de waxmelts?

Advertenties

13 thoughts on “Waxmelts van Waxmelts.nl… + Win actie

  1. Hoi hoi
    Super gave actie, helaas kan ik niet meedoen omdat ik geen twitter en instagram heb, Maar die wax melts zijn zo heerlijk, ik ruik het ook altijd door het hele huis…. I love it!
    Greetz Jans

  2. Ik hou van de waxmelts van deze webshop 😀 Ik heb er een hele boel en vind vooral Snow heel erg lekker ruiken. Leuke review heb je gemaakt 😀 Ik sla de winactie even over maar ik wens iedereen wel veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s