The Beauty Blogger Tag…

The Beauty Blogger Tag

In verband met mijn migraine aanval van 19 juli (gisteren) vandaag even geen filmpje maar een Tag die eigenlijk maandag gepland stond.

Ik had al een tijdje geen tag meer gedaan dus het leek mij leuk om er weer eens รฉรฉn te doen… Bij Rosanne van Rosannevandierenn.nlย kwam ik een leuke Tag tegen en ik besloot hem ook te gaan doen! het is The Beauty Blogger Tag… Lees gezellig mee…

Sleek Monaco palette Look

1. Is jouw haar van nature stijl of gekruld?

Mijn haar is van Nature heel erg stijl, heel erg stijl! En vrij dun. Ik heb echt best wel lastig haar! Als mijn haar ook langer is (heb het natuurlijk net afgeknipt…) en ik ga het krullen blijft het er ook niet lang inzitten omdat het er gewoon snel weer uitzakt.

2. Verf jij je haren zelf of ga je naar een salon?

Zoals jullie kunnen zien is mijn haar hartstikke geverfd! kunstmatig blond! Ik was vroeger wel net zo blond en dan van nature maar helaas is mijn haar naarmate ik ouder werd donker assig blond geworden… en laat ik dat nou niet zo leuk vinden. Ik verf mijn haar al sinds de middelbare school. Ik liet het altijd doen door de kapper maar tegenwoordig koop ik mijn eigen verf en verft en knipt mijn vriendin Justine mijn haar! Zij is wel Kapster! en ze doet er altijd wel producten in om het lichter te maken want als ik gewone verf gebruik trekt dat heel geel op mijn haar!

nagellak blue lotus van Mary Kay...

3. Hoe vaak wissel jij van nagellak?

Daar zit om eerlijk te zijn helemaal geen vast schema in. Ik wissel het als ik er zin in heb… Of als ik foto’s ga maken voor een blogpost over nagellak!

4. Hoe lang doe jij over je make-up?

Dat ligt er ook weer aan, ik kan in 10 tot 15 minuten een everyday look maken maar als ik lekker uitgebreid make-up op doe kan ik er zo een half uur over doen!

Wk Make-up Look 2014

5. Wat doe je eerst: je gezicht of ogen?

Ik begin met mijn foundation en oogschaduw basis, dan doe ik mijn ogen, dan concealer en poeder en als laatste Blush, Bronzer en highlighter! Ik deed het eerst altijd anders maar sinds een paar weken heb ik mijn routine veranderd.

blog bijbel Carlijn bekker

6. Draag je altijd make-up?

Nee ik draag niet altijd make-up. S’ochtends als ik de kinderen naar school breng heb ik vaak geen make-up op. Dat doe ik daarna pas! Ook ga ik wel eens gewoon de stad in zonder make-up maar tegenwoordig probeer ik wel een visitekaartje te zijn voor mijn blog en meestal make-up te dragen! Aan de andere kant ik schaam me niet voor een make-up loos gezicht! Ik draag het ook niet als masker maar om mijn mooie uiterlijke kenmerken te versterken!

7. Verzamel jij make-up of koop je enkel als je iets nodig hebt?

Ik kan eerlijkheidshalve zeggen dat ik make-up verzamel haha, maar ja ik heb ook wel een Beauty Blog! Maar ik koop ook iets als ik het nodig heb! Ik denk alleen dat dat als Beauty Blogger vaker is als gemiddeld ๐Ÿ˜‰

zonder bb cream

8. Zou jij de deur uitgaan zonder make-up?

Daar heb ik eigenlijk net al antwoord op gegeven… Dus ja hoor ik zou zeker zonder make-up de deur uitgaan, daarnaast staan er ook regelmatig foto’s van mij zonder make-up op mijn blog als ik bijvoorbeeld foundation/ CC Cream of BB Cream review!

Nars Orgasm

9. Hoeveel high-end producten heb je?

Ik heb even uit mijn hoofd geprobeerd te tellen en ik kom op de 22… Maar dit kan best meer zijn. Ik heb mijn parfum stash niet meegerekend!

10. Hoelang ben je al bezig met make-up?

Ik kan het me niet helemaal herinneren maar ik denk zo rond groep 8 of de Brugklas dus vanaf dat ik 12 was…

Al wel heel vroeg! En toen was knal blauwe mascara en blauwe oogschaduw in haha en lichtroze lippenstift!

11. Lees je de comments op je artikelen altijd?

Ja ik lees iedere comment! Ik vind het super leuk om comments te krijgen! ze geven me vaak een glimlach op mijn gezicht! wanneer dat gebeurd roep ik mijn man en laat het hem ook lezen of ik lees het voor! ook als ik mijn moeder aan de telefoon heb wil ik er nog wel eens 1 uitpikken om voor te lezen! Dit omdat ik mega trots ben dat ik zulke leuke comments krijg! Comments kunnen me ontroeren, of me doen glimlachen en ik vind het geweldig dat jullie de moeite nemen om mijn stukjes te lezen en daar dan op te reageren! Super Lieve allemaal en ik wil jullie daar dan ook erg voor bedanken! xxx

www.mywickedweirdlife.com visitekaartjes vistaprint

12. Hoe is je blognaam ontstaan?

Het leek me leuk om iets met wicked erin te hebben omdat dat mijn favoriete musical is! en ik dacht regelmatig… Mijn leven is gek… maar ook te gek! zeker gezien het feit wat ik vorig jaar allemaal heb meegemaakt! Ik ben ook een beetje gek (dat is jullie vast opgevallen!)

Ik heb vorig jaar een hele Ernstige Burnout gehad, zo erg dat ik niets meer kon en het beginnen van een Blog was voor mij een stukje Therapie, Verwezenlijken van mijn droom, Nieuwe start, Iets om een dagelijkse routine te hebben enzovoorts!

Dit heeft super goed uitgepakt voor mij en mijn blognaam heeft daar veel mee te maken! My Wicked Weird Life… ofwel Mijn te gekke gekke leven!! Ik blog met heel veel enthousiasme, ย toewijding en plezier! en ik ben dankbaar voor alle bezoekers en lezers die My wicked weirdlife krijgt! Dank jullie wel allemaal!!! xxx

mywickedweirdlife.com

Mywickedweirdlife mok van vistaprint

Dit was mijn Beauty Blogger Tag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Ik had er in ieder geval weer plezier in om te schrijven!

Iedereen die wil mag hem overnemen hoor!!!

 

 

 

Advertenties

19 thoughts on “The Beauty Blogger Tag…

  1. Leuke tag ๐Ÿ˜‰ ik vind het altijd zo leuk om je blogs te lezen. Enthousiasme is van alles wat je schrijft af te lezen! Blij dat je in het bloggen je eigen therapie hebt gevonden. Gaat het nu allemaal beter met je? Geniet van deze zondag en ik volg je met veel plezier ๐Ÿ™‚

  2. Wat leuk om deze antwoorden te lezen. Ik heb ooit ook deze tag gedaan en vind hem perfect passen bij je blog ๐Ÿ™‚ Mooi ook om te lezen hoe je bij je blognaam komt, ik had niet verwacht dat er zoveel achter zat. Fijn om te lezen dat het je zoveel goeds doet ๐Ÿ™‚

  3. Dit blijft een leuke tag om te lezen! Het lijkt wel of de migraine in de lucht hangt ik lees overal dat mensen er last van hebben (ik zelf dus van de week) hopelijk is je aanval snel weg xxx

  4. Erg leuk om te lezen. Zelf vind ik het ontvangen en lezen van de comments vaak ook super leuk, zonder dat zou het bloggen niet zo leuk zijn โค Ga zo door met je mooie blog Saskia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s