Budget tip! Max make-up Mineral Blush Rosewood van de Action

Max Make-up Mineral Blush Rosewood

Vandaag heb ik een Budget tip voor jullie die ik wel van de daken kan schreeuwen! zo enthousiast ben ik over dit product! Ik heb het over de MAX Make-up Mineral Blush in de kleur Rosewood van de Action! Hij kost dus maar 0,99€

Kijk mee waarom ik de neiging heb om dit van de daken te schreeuwen!

Mineral Blush Rosewood Action

Ik liep in de Action en neusde rond bij het make-up schap zoals altijd. Daar vond ik twee prachtige blushes die ik nog niet eerder had gezien waaronder de Mineral Blush in de kleur Rosewood. Van de gewone blushes had ik al wel een Rosewood maar die was toch wel heel anders als deze.

Zoals altijd zit de blush van de action verpakt in een kartonnen doosje.

Max Make up Mineral Blush Rosewood Action

Op de achterkant staan de ingrediënten en de informatie.

Action Budget tip Max makeup mineral blush rosewood

Het doosje zelf is wel stevig maar ziet er een beetje goedkoop uit, maar ach wat mag je verwachten voor 0,99€. Ik ben dan al heel tevreden met stevig!

mineral blush rosewood Action...

Ook op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten en zoals altijd staat er ook op dat het niet op dieren word getest en dat vind ik echt een pré!

Blush Action Budget tip MAX Makeup

Wanneer je het doosje opent zie je werkelijk een super mooie koraal/ perzik kleurige blush met hele fijne gouden shimmertjes! Doet ergens een beetje denken aan Nars Orgasm maar daar vind ik het niet een directe dupe van! maar toen ik hem naast Pinched van NYX swatchte Leek hij daar wel enorm op!

Hij is echt heel mooi en gewoon te koop bij de Action en dan wel voor 0,99€

mineral blush van de action in rosewood

Ik heb geprobeerd om het goed vast te leggen voor jullie door hem in verschillend licht te fotograferen!

binnenkant action blush

Als je de blush optilt zit er ook nog een spiegeltje en een kwastje, het kwastje kan je wat mij betreft gelijk weggooien hoor want die is hard en prikkelig… Maar het spiegeltje is wel fijn.

swatches mineral blush rosewood action

Bij het swatchen zie je meteen dat het pigment geweldig is, en hij blend ook nog eens goed met de huid. De blush is niet poederig, ruikt niet goedkoop en ziet er ook niet goedkoop uit!! Need I say more?!

swatches Max Makeup rosewood Action

Ik heb geprobeerd om de glow en de fijne gouden shimmertjes vast te leggen voor jullie maar dat is vrij lastig, het is er echt! en het geeft echt een hele mooie glow. wanneer je je hand met de swatches heen en weer beweegt in het licht is hij echt prachtig!

Ik kan er serieus niet bij dat dit gewoon een blush is van de Action, ik bedoel ik ben vaker enthousiast geweest over een blush van de Action maar niet zo enthousiast!

Blush Action...

Op mijn wangen is hij ook prachtig! Hij geeft een mooie blos op de wangen en naast de blos geeft hij ook een mooie glow!

look met Mineral blush rosewood van de action

Ik vind deze blush echt een aanrader! en dan bedoel ik ook echt! als je van peachie/ koraal kleurige blushes houd is hij perfect en zo lekker budget! Hij blijft ook nog eens waanzinnig goed zitten! en ik kan echt met recht zeggen dat hij van kwaliteit niet onder doet aan een MAC blush!

Ik vind dit dan ook echt een Budget tip!

wat vinden jullie van deze blush?

 

 

Advertenties

9 thoughts on “Budget tip! Max make-up Mineral Blush Rosewood van de Action

  1. Heel erg mooi! Onze Action heeft steeds maar 2 soorten/kleuren blush liggen hopelijk gaan ze daar snel verandering in brengen x

  2. Gelukkig heb ik deze samen met de peach mineral blush al tussen mijn stash!!! 😉 Anders had ik weer naar de action moeten rennen! 😉 Xx (mocht je er nog aan denken zou jij dan nog voor de “ronde” peach blush nr 31 willen kijken een volgende x dat je weer bij jou action komt?) Fijne dag Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s