Sense… Maximum Scented Candles.

Sense Candles

Vandaag heb ik een leuke review voor jullie! een review waar ik heel enthousiast over ben omdat het over heerlijke geurkaarsen gaat! Zoals jullie weten ben ik gek op geurkaarsen en geurbranders met waxmelts of soyscents erin.

Echt goede geurkaarsen zijn in Nederland wel te krijgen, maar weinig van de goede geurkaarsen zijn van Nederlandse Bodem! Daar is nu verandering in gekomen! We hebben een nieuw Nederlands Geurkaarsen merk genaamd Sense Candles die echt heerlijke Geurkaarsen maken en verkopen!

sense maximum scented candles

De geurkaarsen van Sense Candles worden verpakt in mooie witte doosjes met het logo erop en een mooi zwart lintje eromheen. Het is een hele mooie chique verpakking! En het straalt luxe uit! wanneer je het doosje met de kaars in je handen houd weet je dat het iets bijzonders moet zijn en niet zo maar de eerste beste geurkaars uit de supermarkt!

De verpakking maakt het een mooi cadeau om te geven en natuurlijk ook om te krijgen! Het zijn de soort kaarsen die heel goed verkocht zouden kunnen worden bij Luxe Home decoratie zaken!

De kaarsen zijn te koop in de Webshop van Sense Candles voor 14,50€ per stuk! en momenteel zijn er zelfs een aantal in de aanbieding voor 11,50€ per stuk om de opening van de Webshop te vieren. De geuren Pina Colada, Summer Fruit en Sweet Vanilla zijn in de aanbieding!

Sense Candles Tropical Paradise, Pink Raspberry, Zen geurkaarsen

Ik kreeg drie kaarsen opgestuurd om jullie meer over deze heerlijke kaarsen te vertellen en ik heb ze dan ook alle drie uitgeprobeerd voor jullie!

Ik heb de kaarsen Tropical Paradise, Pink Raspberry en Zen en deze kaarsen zijn stuk voor stuk heerlijk maar ook heel anders!

Geurkaarsen sense

De kaarsen van Sense hebben twee lontjes zodat mooi egaal branden en voor extra Sfeer en geur. De kaarsen hebben dan ook een Maximale geur intensiteit! En dat merk je de geuren zijn goed te ruiken maar niet overheersend! Naar mijn mening zijn de geuren precies zoals ze moeten zijn! De geuren zijn ook goed, je merkt dat het kaarsen zijn van goede kwaliteit!

Voor de perfecte samenstelling van de ingrediënten van Sense Candles hebben ze lang onderzoek gedaan. De Candles bevatten Soja was voor het mooie gladde uiterlijk, de schone en langdurige verbranding. Door de toevoeging van Paraffine geven de kaarsen een intense geur die zelfs grote kamers heerlijk laten ruiken.

De Kaarsen van Sense Candles zijn daarnaast maximum scented zoals de slogan ook zegt! Dat komt doordat ze rijkelijk zijn gevuld met geur oliën. Sense Candles heeft daar zeker niet op bezuinigd wat veel bedrijven wel doen omdat de geur oliën heel duur zijn. Alleen geuren die de test hebben doorstaan zijn toegevoegd aan het assortiment! Daardoor hebben alle Sense candles de maximale geur intensiteit!

De kaarsen bevatten 210 gram en hebben 30 tot 35 branduren!

Op dit moment heeft Sense Candles 12 geuren in het assortiment maar ze staan open voor ideeën op het gebied van nieuwe geuren!

Het advies van Sense Candles is om de kaars de keer zo lang te laten branden tot de hele bovenste laag gesmolten is, dit zodat de kaars egaal blijft branden en er geen lelijke gaten inkomen zodat je niet de hele kaars op kan branden!

maximum scented candles Sense

Op de site van Sense Candles staat het volgende over de geurkaars Pink Raspberry:

De Pink Raspberry kaars brengt de heerlijke geur van zongerijpte frambozen in je huis. Een must-have voor de fruitliefhebber. Ondersteund door lichte tonen van vanille, ylang ylang en rozen is deze frisse en fruitige geur een echte zomerkaars.

http://www.sensecandles.nl/product/pink-raspberry/

Ik hou persoonlijk erg van Fruitige geuren en deze kaars is dan inderdaad een must-have! Hij is heerlijk! Hij ruikt echt naar frambozen en waar hij me het meest aan doet denken is een echte lekkere frambozen thee! Wat ik al eerder zei over de geuren, de geur van Pink Raspberry is goed aanwezig maar niet overheersend en dat is precies goed! Geuren die overheersend zijn vind ik niet lekker, maar ik wil de geur wel duidelijk ruiken en dat is het geval bij Pink raspberry. Wat ik ook heel fijn vind is dat als je de kaars hebt uitgeblazen niet de geur van het uitblazen blijft hangen maar dat de geur van de kaars terugkomt en een tijdje blijft hangen! Heerlijk!

sense candle Tropical Paradise

Het volgende staat op de site van Sense Candles over Tropical Paradise:

Waan jezelf even in een strandstoel op een zonnig tropisch eiland met een cocktail in je hand. De Tropical Paradise geurkaars heeft een frisse fruitgeur met duidelijke geurtonen van passievrucht, mango, perzik en ananas. De ideale geurkaars voor liefhebbers van fris, tropisch fruit.

http://www.sensecandles.nl/product/tropical-paradise/

Oh Tropical Paradise is zo’n heerlijke geur! Het is een Warme geur, een geur die mij doet denken aan een warme zwoele tropische zondsondergang, zittend in die strandstoel met een heerlijke coctail! de geuren perzik en ananas vind ik het duidelijkst aanwezig. Ook deze geur verspreid zich op een heerlijke manier de kamer in terwijl je deze kaars brand! De perfecte kaars voor deze warme avonden. Ook Liefhebbers van de Geur Love Spell van Victoria’s Secret zullen deze geur zeker waarderen.

Sense candles Geurkaars Zen

Wat zegt de site over de geurkaars Zen?

De Zen geurkaars van Sense Candles is ideaal om even helemaal tot rust te komen, na een lange dag hard werken. De frisse combinatie van groene bloemen en bamboe werkt rustgevend, waardoor de kaars zich perfect leent als ontspanningsgeur tijdens het nemen van een bad.

http://www.sensecandles.nl/product/zen/

Zen is een kaars met een geur die ik vind passen bij een Luxe frisse parfum! Het is een geur waarbij je je ogen dicht wil doen gewoon om de geur even tot je te nemen!

De geur is iets subtieler als de rest en wat lichter van geur maar niet minder intens! Ook zeker niet overheersend maar precies goed! Deze kaars is ook zeker geschikt om tijdens een Bad te branden in de Badkamer want ik denk dat deze kaars ook voor kleinere ruimten zeer geschikt is!

Een geur om heerlijk bij te ontspannen, te genieten van een Bad, een heerlijke kop verse thee, of bij het lezen van een goed boek! Een frisse bloemige geur!

geurkaarsen van sense

Ik zou je niet kunnen vertellen welke van de kaarsen mijn favoriet is, waarom? Omdat ze allemaal uniek zijn en lekker! Voor ieder moment en iedere sfeer is er een geur.

Pink Raspberry verwarmt de koele regenachtige avonden naar mijn idee…

Tropical Paradise zorgt ervoor dat je je in het paradijs waant tijdens een zwoele zomeravond en je ogen gesloten.

Zen laat je ontspannen en de stress wegglijden.

Ik vind de Geuren van de Sense Candles heerlijk en uniek en ik ben dan ook zeer enthousiast over deze lekkere kaarsen!

sense geurkaarsen

Pink Raspberry Sense candles geurkaars
Natuurlijk zorgen de Sense Candles niet alleen voor een heerlijke geur, maar ze geven ook sfeer in de kamer en daarnaast staan ze heel chique en decoratief! Je kan goed met deze kaarsen decoreren!

10516649_890439200969715_7215203246295824531_n

Sense Candles heeft momenteel twee leuke acties voor jullie!

1. wat ik eerder al zei zijn er een aantal kaarsen in de webshop momenteel 11,50€ in plaats van 14,50€ Het gaat om de geuren: De geuren Pina Colada, Summer Fruit en Sweet Vanilla.

2. Sense Candles heeft ook een facebook pagina… En daar hebben ze een hele leuke actie die tot 1 Augustus duurt! (zie bovenstaande foto)  wat houd de actie in?

Je deelt bovenstaande foto op je eigen facebook pagina en Like de Facebook Pagina van Sence candles

Je maakt hiermee kans op drie gratis geurkaarsen van Sense Candles naar keuze met een waarde van 43,50€

LET OP: De actie duurt tot 1 augustus dus als je mee wilt doen om kans te maken op de kaarsen dan moet je snel een kijkje gaan nemen op de facebook pagina van Sense Candles!

Hoe lijken jullie de heerlijke kaarsen van Sense Candles?

Advertenties

8 thoughts on “Sense… Maximum Scented Candles.

  1. Ik houd ook van geurkaarsen. Liever ruik ik ze altijd in de winkel, omdat ik nogal kieskeurig ben 😉 Maar de kaarsen zien er in elk geval leuk uit, de verpakking is ook heel sjiek inderdaad!

  2. Deze lijken mij heel fijn, omdat ik er meer over lees dat de geuren niet zo overheersend zijn. Ik houd van geurkaarsen, maar krijg er snel migraine van. Dus deze is zeker iets waar ik naar wil gaan kijken. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s