Outfit of the Day met Sans Online… A day at the park!

ootd Sans-Online

Vandaag heb ik voor jullie mijn allereerste Outfit of the Day post! En wel met leuke kleding van de webwinkel Sans-Online die Casual merk kleding-online voor hem en haar verkopen.

Ze verkopen onder andere merken als Only, Pieces, Mexx Esprit en noem maar op! een leuke webshop met een grote veelzijdigheid aan casual merkkleding!

Van Sans-Online kreeg ik de mogelijkheid om wat kleding uit te zoeken om aan jullie te laten zien! Kijk mee voor mijn allereerste Outfit post… A day at the park!

outfit sans-online

Een beetje spannend vind ik het wel… een outfit post! Ik heb nou eenmaal geen maatje 36, 38 en 40. Dus mijn man heeft vele en dan ook vele foto’s geschoten en daar heb ik er een aantal uit gezocht waar ik tevreden over ben!

Een bijzondere dag is het vandaag wanneer ik de foto’s heb gemaakt en wanneer ik dit schrijf! Het is vandaag namelijk de nationale dag van rouw vanwege vlucht MH17 en daar wil ik dan ook even bij stil staan.

Maar het is ook prachtig weer en met de kinderen gingen wij een dagje lekker naar het grote mooie park vlak achter ons huis!

sans-online only & Pieces

Ik heb twee items aan die ik heb uitgezocht in de webwinkel van Sans-Online.

Een Maxi Dress van het merk Only in de kleur donkerblauw die in de sale is voor 19,95€

En een leuke Canvas Tas met een Aztec Print van het merk Pieces die ook te koop is in de Sale voor 19,95€

Beide items zijn nog steeds verkrijgbaar! Maar daarnaast heeft Sans-Online een hoop kleding van verschillende merken die allemaal goed betaalbaar zijn!

outfit of the day...

De jurk heeft een leuke geplooide bovenkant. Naast dat het leuk staat maakt dit ook dat de jurk uiterst comfortabel zit! De jurk heeft daar een dubbele laag stof zodat het lekker losjes valt!

jurk only tas pieces

Wat ook heel leuk is aan de jurk is dat hij schuin voor een split heeft zitten, wat maakt dat hij net wat anders is als anders maar ook heerlijk luchtig!

Ook heel fijn aan de jurk van Only is dat hij heel lang is! En ik kan jullie vertellen dat ben ik ook! Ik ben 1.78 cm lang! dus dat de jurk bij mij zo mooi lang valt is echt een pré! Ik heb al wat lange jurken terug kunnen sturen naar webwinkels omdat ze bij mij gewoon te kort vielen!

lotd....

Nog een leuke detail aan de jurk van Sans-Online is dat de bandjes van de jurk gedraaid zijn! ook dit geeft een anders als anders effect wat ik persoonlijk heel mooi vind!

jurk only en tas pieces sans online

Doordat de jurk veel plooitjes heeft en elastiek bij de taille verdoezelt hij dingetjes die je graag verdoezelt wilt hebben… Heel prettig!

half pipe

De jurk zit bovenaan lekker losjes, dat is zowel voor als achter goed te zien! ook achter zit hij leuk door de gedraaide banden en door hoe hij achter wat los hangt! Het zit heerlijk en het staat mooi Casual!

Look of the day!

De tas van Pieces heb ik uitgekozen omdat hij net even wat anders is als de andere tassen die ik al heb! Sans-Online heeft een brede keuze aan accessoires waaronder tassen. Maar ze hebben ook sjaals, sieraden en noem maar op!

jurk only en tas pieces

De tas heeft meerdere leuke kleuren, doet een beetje denken aan een Ibiza Bag en heeft een Aztec print!

outfit of the day bij half pipe! Sans-Online

Doordat de tas juist een print heeft en in andere kleuren die wel goed bij blauw passen, past deze tas erg goed bij de jurk!

Kijk mijn zoontje daar lekker lopen op de Half Pipe!! Mijn zoon en dochter vermaakte zich wel hoor tijdens deze fotoshoot!

Tas Pieces van Sans-Online

De tas van Pieces heeft prachtige kleuren en is van eens stevige canvas stof! Hij is ruim maar niet te groot! Binnenin zitten er meerdere vakjes, voor kleine spulletje, voor je telefoon etc. Verder is het een groot vak!

Door de vele kleuren past de tas bij veel kleding en bij veel kleuren!

Kennen jullie van de webshop Sans-Online? en wat vinden jullie van de outfit?

 

Advertenties

18 thoughts on “Outfit of the Day met Sans Online… A day at the park!

  1. Die maxi dress staat je geweldig!!!!! Echt heel leuk en wat goedkoop zeg! Ennuh….fotomodelletje hoor! 😉 hele leuke/mooie foto’s. Ik ga eens even een kijkje nemen op de site. (Heb namelijk ook geen maatje 36, 38 of 40 😉 ) Xx

  2. Héél erg leuk! De jurk staat je fantastisch. Ik heb zelf (net zoals vele andere dames) ook geen maatje 36,38,40, maar daarom vind ik het juist zó leuk dat jij een outfit of the day post.
    Ik zou zeggen: VAKER DOEN! Veeeeel vaker!
    Bedankt voor deze leuke post, ik ga meteen ook zo’n jurk bestellen.

  3. Heel gaaf gedaan! En dat is ook de reden dat ik nooit een outfit post doe (omdat ik nou eenmaal maat 46 heb..) het staat je echt super en inderdaad vaker doen!! xxx

  4. Ik ken de webshop inderdaad, heb er ook wel eens wat besteld. Ik was toen niet zo tevreden over de service, dus ik ga er niet gauw nog iets bestellen. De jurk staat je leuk, fijn dat hij lang genoeg is. Dat heb ik nu ook altijd, dat jurken te kort zijn. Je make-up zit ook heel erg mooi! Leuke foto’s 🙂

  5. Erg leuke outfit! Ben zelf niet lang en denk altijd dat lange jurken me niet staan, ben klein en met een maatje meer. Wil het binnenkort toch maar eens proberen of ik er ook eentje kan vinden vind het namelijk wel erg mooi.

  6. Pingback: Leuke kleding in grotere maten… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s