Max & More Wenkbrauw potlood Bruin van de Action.

Max & More eyebrow pencil Bruin Action

Max & More het make-up merk van de Action heeft het begrepen! ze hebben een mega make-over gedaan als het gaat om de nieuwe producten! en dat is niet niks! prachtige nieuwe blushes in kleuren waar iedereen van droomt! CC Creams die geweldig zijn, Concealer sticks waar we allemaal blij van worden, mooi nieuwe oogschaduw doosjes en ga zo maar door!

En dit alles is nog niet eens alles!! de Make-Up van Max & More is niet alleen jong, hip en vernieuwend maar ook nog eens ongelofelijk betaalbaar! En het is goed verkrijgbaar! Max & More is te koop in alle Action filialen, Onze favoriete budget winkel!

Vandaag heb ik weer een Budget topper voor jullie namelijk het oogpotlood van Max & More in de kleur bruin (niet helemaal de juiste kleur voor mij maar ik zag thuis pas dat ik de verkeerde had meegenomen!)

informatie en ingrediënten wenkbrauw potlood action

Zoals alles van Max & More zit ook het oogpotlood verpakt in een kartonnen verpakking met informatie erop en aan de achterkant de ingrediënten en meer! heel fijn vind ik dat en het is heel hygiënisch! Door de verpakking weet je zeker dat niemand er met zn handen aan heeft gezeten!

En laat ik het nog een keer noemen! De producten van Max & More zij niet op dieren getest! Yihaaaa!

wenkbrauw potlood Action Max & More Bruin Budget

Het potlood is te koop bij Action voor het vreselijk grote bedrag van 0,59€ en eerlijk waar… Dat ze het er überhaupt voor kunnen maken!

wenkbrauw potlood Action

En voor die 0,59€ krijg je nog veel ook! namelijk: Het potlood uiteraard, een wenkbrauw borsteltje die goed en zacht is, een puntenslijper op de dop en een losse punten slijper!

Ik vind dat echt heel indrukwekkend voor die 0,59€!

eyebrow pencil Action Budget

Ik had de kleur bruin meegenomen terwijl ik eigenlijk lichtbruin had moeten hebben, voor mij is de kleur dus niet goed maar voor meiden met donkerder haar als ik is hij perfect!

Het potlood bevat 1,3 gram product niet heel lang maar lang genoeg en ik ga niet klagen voor dat kleine bedragje!

swatches wenkbrauw potlood Action Max & More

Bij de swatches zie je dat het pigment goed is en het potlood mooi creamy. I’m Impressed!

zonder potlood

Hier zie je mijn wenkbrauwen zonder potlood, ik heb hier dus niks aan mijn wenkbrauwen gedaan…

Met en zonder wenkbrauw potlood

Hier zie je 1 wenbrauw met en 1 zonder Het potlood! je ziet duidelijk verschil! De Linkerkant is door het potlood mooi opgevuld en donkerder!

met action wenkbrauw potlood

Hier zie je nog close-up wat het wenkbrauw potlood doet! Ik vind het niet slecht, jammer dat het niet de goede kleur is! De juiste kleur heb ik inmiddels liggen maar moet ik nog eens testen!

Links Action rechts catrice

Links action potlood en rechts catrice

Om het verschil te laten zien heb foto’s gemaakt met Links het potlood van de Action en rechts heb ik mijn wenkbrauw gedaan met mijn vaste wenkbrauw setje van Catrice!

Je ziet iets verschil in kleur maar het verschil is nihil. Ik ben dus heel erg benieuwd wat de juiste kleur doet!

wat vinden jullie van dit potlood?

 

Advertenties

11 thoughts on “Max & More Wenkbrauw potlood Bruin van de Action.

  1. Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen! (Voordat je het weet zit je een uur voor de spiegel in de ochtend 😉 ) maar voor dit geld zou ik er eens mee kunnen gaan experimenteren. 😉 Ik ben dol op de action.

  2. Ik zweer bij wenkbrauwpotloden, zelf gebruik ik die van Rimmel, betaal ik dan wel behoorlijk voor, maar de keur geeft meer af dan deze en is ook precies de juiste kleur (gezien ik nogal lichte huid en donker haar heb). Ik houd dus stug vast aan mijn Rimmel wenkbrauwpotlood, maar dit is zeker een goed budget alternatief. xxx Lucinda

  3. Ah verdorie, deze had ik nog vast van de week en toen heb ik hem terug gelegd, haha. Ben er nu toch wel enthousiast over eigenlijk, zeker voor dat prijsje (:

  4. Ik begrijp ook niet hoe ze het voor die prijs kunnen maken 😉 Ziet er niet slecht uit, hopelijk is de lichtbruine de juiste kleur voor jou!

  5. Goh, ik sta verbaasd hoe is het toch mogelijk dat zo veel krijgt voor zo weinig centjes…toch maar eens kijken of ze mijn kleur ook hebben…leuk artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s