Sleek Blush Suéde…

sleek suede blush

Een tijdje geleden bestelde ik de Blush Suede van Sleek en ik had geen idee of het iets voor mij zou zijn!

Toen ik hem ging fotograferen en testen voor mijn site was ik verrast! Wat en prachtige blush!

sleek blush

Zoals altijd komt de blush van Sleek in het bekende zwarte doosje. Mooi zwart strak alleen niet handig dat je niet door de verpakking heen kan zien welke kleur erin zit! Het zijn wel hele fijne compacte doosjes!

ingrediënten sleek blush suede

Op de achterkant van het doosje staan onder andere de ingrediënten en wat informatie…

suede blush sleek

wanneer je het doosje opent zie je een prachtige kleur die moeilijk te omschrijven is… Een beetje een zachte peach kleur die meer naar het bruin neigt?? maar een hele zachte kleur! wat dat betreft past de naam Suede goed bij deze Blush!

blush suede sleek

Ik vind de kleur echt prachtig en heb gemerkt dat de echte kleur moeilijk vast te leggen is op de foto!

De Blush Suede van Sleek is onder andere bij Alice&Jo te krijgen en wel HIER.. voor 5,50€ niet een dure blush die wat ik heel fijn vind bij Sleek producten! Ze zijn goed betaalbaar.

swatches suede blush sleek

Bij de swatches kan je zien dat A. het pigment goed is en B. kan je zien dat hij best een beetje naar peach kleurig neigt maar een beetje meer richting bruinig gaat. Toch vind ik het zeker een blush en geen bronzer! Ik vind het persoonlijk geen geschikte kleur om bijvoorbeeld mee te shapen!

De blush heeft een satijnen finish! en is mat.

look met suede blush sleek

sleek blush suede (look)

De blush geeft een subtiele mooie natuurlijke blos op de wangen maar overheerst niet, hij geeft net dat beetje kleur af! Ik vind de blush echt prachtig!

look

Ik vind het effect en de finish van de blush heel erg mooi en dat was echt een grote verassing voor mij want toen ik hem kreeg en zach wat voor een kleur het was dacht ik dat het niks voor mij zou zijn! Dat is totaal niet het geval! sterker nog ik denk dat deze blush in mijn every day bakje gaat belanden!

wat vinden jullie van deze blush?

Advertenties

11 thoughts on “Sleek Blush Suéde…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s