Beauty Uk van Cosby.nl

 

Beauty Uk Make-up van Cosby.nl

 

Zoals jullie weten ben ik al heel lang een groot fan van Beauty Uk! Ik vind het een heel leuk merk!

Toen ik van Cosby.nl de kans kreeg om nog wat producten te testen vond ik dat dan ook echt heel erg leuk! kijk mee want ik kreeg van Cosby.nl  3 leuke Beauty Uk Producten om te testen! De Nagellak in de kleur Lollipop, een posh pout tinted lip balm in de kleur Big Pinkin’ en Glitter eye dust in de kleur silver.

Beauty UK nagellak, posh pout, Glitter eye dust

Cosby.nl is een onderdeel van Natasha’s Visagie. Bij Cosby.nl streven ze naar betaalbare cosmetica voor iedereen! En daar sluit een merk als Beauty Uk goed bij aan! Beauty Uk is een leuk betaalbaar merk!

Cosby heeft een heel breed assortiment als het gaat om Beauty Uk! Ik werd er helemaal vrolijk van! veel van de producten in de webshop had ik nog niet eerder gezien!

Daarnaast heeft Cosby.nl een leuke kortingsactie! wanneer je zomer2014 als code gebruikt krijg je 10% korting op je bestelling! Kortom als je Beauty Uk net als ik een leuk merk vind ga dan zeker even kijken!

Posh Pout tinted lip balm Beauty Uk via Cosby.nl

Op te beginnen kreeg ik de Posh pout tinted lip balm in de kleur Big Pinkin’ een leuke tinted lippenbalsem in een roze kleur!

Je kan aan de achterkant draaien om de stick omhoog te draaien. Ik vind de verpakking er ook leuk uit zien! Het ziet er vrolijk uit!

swatches posh pout beauty uk big pinkin' via cosby.nl

Voor een tinted lip balm is hij behoorlijk gepigmenteerd! ik was echt impressed toen ik het zag! Hij kan daarmee ook goed door voor een matte lippenstift!

Look met beauty Uk via cosby.nl

Ook op de lippen is de kleur goed aanwezig! Hij is mooi mat en blijft waanzinnig zitten!

De posh pout is Hier verkrijgbaar voor 3,95€

Glitter eye dust silver beauty uk via cosby.nl...

De Silver glitter eye dust zit in een leuk potje die grappig is van vorm (tja hoe omschrijf ik het anders). De onderkant heeft een vergrotend effect!

De Glitter eye dust bestaat uit hele fijne glittertjes waar je een mooie glitterende look mee kan maken! Super voor een feestje, een extra spark of met kerst!

swatches glitter eye dust silver Beauty Uk

De Glitter eye dust valt goed aan te brengen, maar het blijven kleine losse glittertjes die die komen ook wel overal! je kan het ook vervagen zoals op de Derde foto zodat je alleen wat glitter effect krijgt!

De glitter eye dust is HIER verkrijgbaar voor 3,95€

Look met beauty uk

Ik heb een look gemaakt met de glitter eye dust en de posh pout en beide producten zijn leuk, een beetje anders als anders en werken goed! De glitter eye dust geeft een hele sprankelende ooglook en wekt ook heel goed!

nagellak beauty uk lollipop

De nagellak in de kleur lollipop is een mooie zuurstok roze kleur! Hij zit in een vrij standaard flesje. Ook het kwastje is niet heel bijzonder, niet breed en niet smal! hij werkt prima en de kleur is heel erg mooi!

beauty Uk nagellak lollipop

Mijn nagelriemen zijn nog steeds niet wat ze moeten zijn maar de nagellak is echt prachtig! Twee laagjes heb je nodig voor een goed, volledig en mooi gedekte nagel! De nagellak glanst mooi! Ik moet zeggen dat hij ook heel fijn lakt!

De nagellak is HIER verkrijgbaar voor 2,75€ een mooi Budget bedrag.

Ook over deze producten van Beauty Uk ben ik weer heel tevreden! en ik vind het erg leuk dat ik een webshop heb ontdekt die zoveel van dit leuke merk heeft!

wat vinden jullie van deze Beauty Uk producten?

 

Advertenties

6 thoughts on “Beauty Uk van Cosby.nl

  1. Pingback: Beauty UK Baked Blush / Highlighter Halo | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s