MAC Mineralize Skinfinish Soft And Gentle

MAC Mineralize Skinfinish

Als er iets lang op mijn wishlist heeft gestaan dan is het wel MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle! Maar omdat ze de verpakkingen aan het veranderen waren kon ik hem steeds niet bemachtigen! groot was de blijdschap dan ook toen dat eindelijk wel lukte!

Vandaag ga ik jullie vertellen en laten zien wat ik ervan vind!

Mineralize Skinfinish MAC

We weten allemaal dat de verpakking van MAC is veranders, in ieder geval van de mineralize lijn! De meeste van jullie moeten er erg aan wennen, maar ik vind hem zelf wel mooi! Ook het doosje is niet meer met een open vakje maar is gesloten en gedeeltelijk mat en glanzend! Op de achterkant staat zoals altijd de ingrediënten.

Soft and Gentle MAC

Ik vind de nieuwe doosjes van MAC wel mooi en praktisch! Ik vind ze ook wat meer luxe uitstralen als de oude verpakkingen, maar ik denk dat dit persoonlijk is!

Daar is hij dan eindelijk!! Soft And Gentle!

Soft and Gentle MAC...

Een prachtige Gebakken highlighter met een marmer achtige print!

Mineralize skinfinish Soft and Gentle

De kleur is prachtig! Soft and Gentle is een beetje een Champagne achtige Highlighter!

Mac Mineralize skinfinish Soft And Gentle

Het pigment en de structuur zijn echt super en daarnaast de kleur is zo mooi! Ik heb hem als streep gezet op mijn hand en daarnaast uitgesmeerd om meer het effect te even wat hij op je gezicht geeft!

Soft And Gentle

Door het mooie zonnige weer kan je hem goed in actie zien 😉

MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle look

Hij geeft een prachtige glow /  Glans aan het gezicht! Ik vind hem werkelijk prachtig en ik denk dat ik hem heel vaak ga gebruiken!

Ik vind het zeker een aanrader! Hij is onder andere te koop bij de Douglas winkels waar ze MAC verkopen, bij de MAC Prostore en MAC online en verder bij Douglas online! de highlighter kost 29,50€ Maar dat is hij zeker waard want hij is prachtig en daarnaast heel zuinig in gebruik!

wat vinden jullie van Soft And Gentle?

 

Advertenties

22 thoughts on “MAC Mineralize Skinfinish Soft And Gentle

    • eigenlijk is het niet te vergelijken… moeilijke maar goede vraag! ik denk dat ik albatros specialer vind… hij is echt bijzonder en Mac Soft and gentle vind ik altijd kunnen, die pak ik sneller voor dagelijks gebruik en ik merk dat ik dat met Nars niet doe! die pak ik meer als ik echt werk maak van mijn make-up!

  1. Pingback: Dupe Alert! De Dupes van MAC Soft & Gentle… | mywickedweirdlife

  2. Pingback: Mijn 6 favorieten van MAC | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Mary-lou Manizer The Balm… Highlighter! | mywickedweirdlife

  4. Pingback: Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer Ready to go… | mywickedweirdlife

  5. Pingback: Makeup Revolution Radiant Lights Breathe & Exhale | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s