Shoplog DM Duitsland #1 Make-up

Hallo allemaal!! Hierbij mijn eerste deel van de Shoplog van mijn vakantie in Duitsland! Ik heb lekker bij de DM geshopt en wat werd ik daar blij van ;)!

Dit is het eerste deel namelijk de make-up! Morgen komt mijn tweede deel en dat zullen de verzorgings producten en dergelijke zijn!

Veel kijk plezier!

Advertenties

14 thoughts on “Shoplog DM Duitsland #1 Make-up

  1. Ik zag gisteren avond deze video online op Youtube en kon hem niet zien *baaaal* nu net wakker en gelijk gekeken 🙂 Wat een mooie producten heb je geshopt! x

  2. Wat een mooie aankopen 🙂 vorig jaar had ik ook p2 lippensticks, helaas zijn ze een paar weken geleden gesmolten door de hitte 😦 Dat was die glam shine met rode huls die je ook hebt gekocht. Is een super kleur 🙂 Jeetje, ik word ook hebberig zin om lekker rond te dwarrelen in dm…. Misschien toch een dagje naar Duitsland inplannen!

  3. Hele leuke make-upjes heb je geshopt. Er word voor mij ook een klein wishlistje meegenomen van de DM door 2 vriendinnetjes. Ik hoop dat ze alles hebben wat ik erop heb gezet. 1 daarvan was ook de P2 highlighter 😉 Ps heb je me mailtje terug ontvangen? 😉 Xxx

  4. Giga shoplog! Ben zelf een grote DM fan en zeker van P2, vooral hun lipsticklijnen. Je praat er echt leuk op los in je video en alle varianten van je P2 uitspraken zijn lache.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s