P2 Volume gloss Gel look polish in Little Princess…

P2 Volume Gloss Gel look Polish Little princess

Zoals ik in mijn filmpjes vertelde ben ik op vakantie geweest in Duitsland en ben daar even lekker los gegaan op de nagellak en de andere make-up en verzorgings producten! Toen ik erachter kwam dat de kwaliteit van de P2 Nagellak echt zo goed was als ik eerder al had gelezen heb ik zelfs nog wat nagellakjes bij gehaald!

Vandaar mijn eerste Review van een prachtig P2 Nagellakje! Namelijk de P2 volume gloss gel look polish in Little Princess… Tja een hele mond vol! lees mee…

little princess gel look polish nagellak P2

Het flesje van de P2 Volume Gloss gel look polish is robuust en vierkant! een zeer stevig flesje die heel prettig in de hand ligt en ook niet zomaar omvalt aangezien het een stevig flesje is, maar ook zwaar! Het is niet het meest bijzondere flesje maar het is wel mooi!

P2 Dm Duitsland Nagellak

P2 heeft allemaal verschillende Nagellak soorten die een verschillende prijs hebben, maar geen van allen duur! De Volume Gloss nagellakjes kosten 1,95€ wat niet duur is! zeker omdat er vrij veel product in zit!

P2 Nagellak Little Princess

Op de dop staat het Logo van P2… op de achterkant van het flesje staat wat informatie en de naam van de kleur! in mijn geval een prachtige licht roze kleur met de naam Little Princess…

Het flesje bevat 12 Ml nagellak!

Het grappige is, ik was al heel lang op zoek naar een mooie lichtroze nagellak. Ik zal ooit een prachtige Lichtroze Nagellak bij Yolanthe snijder- cabeau etc zie ik je nog een keer!! Nou heb ik zo mijn redenen om niet zo’n fan te zijn van deze dame maar haar Nagellak was prachtig! En sinds die tijd ben ik op zoek gegaan naar de perfecte roze nagellak en eindelijk na jaren zoeken heb ik hem gevonden! yihaaa!!

P2 Volume Gloss gel look polish nagellak little princess van P2

De nagellak is wat dikker en dat zie je ook als je het kwastje ondersteboven zet… De nagellak drupt niet gelijk naar beneden! volgens mij ook helemaal goed voor een gel look nagellak!

kwastje P2 Nagellak

Het kwastje is mooi breed wat ik persoonlijk altijd prettiger vind aangezien dat makkelijker lakt! zeker voor iemand die met nagellak wat klunzig is als ik!! ( ik ben echt niet handig met nagellak!)

Het kwastje pakt ook goed product op! niet te veel niet te weinig! echt heel prettig!

Nagellak P2

Het is een prachtige kleur en ik ben echt onder de indruk van deze nagellak en de kwaliteit ervan! en dat voor maar 1,95€

P2 gel look Polish Volume Gloss nagellak

Nagellak p2 Dm Duitsland

Met twee laagjes dekt de nagellak perfect! en hij glanst heel mooi! doordat de structuur wat dikker is duurt het wel iets langer voor hij droogt! Ik heb er daarom wel een blanke snel drogende top coat overheen gedaan, maar dat was later pas! daarvoor zie je al hoe mooi hij glanst en hoe mooi de gel look is die hij inderdaad geeft!

nagels gelakt met P2 Gel look Nagellak

Op beide handen zit hij prachtig! en hij lakt ook vrij makkelijk! Maar de dekking is gewoonweg super! zeker voor zo’n lichte creamy kleur! Top!

P2 Nagellak nagels gelakt DM Duitsland

De kleur staat prachtig bij iets getintere handen! en bof ik ik ben wat bruiner als anders! waardoor de lichtroze kleur echt prachtig staat!

gel look volume gloss nail polish nagellak p2 dm duitsland

Daarnaast ik heb de nagellak eergisteren op mijn nagels gedaan… Gisteren de foto’s gemaakt… en vandaag nu ik dit artikel schrijf is nog niets gechipt!! hij blijft perfect zitten en dat is bij mij echt heel knap! ik heb hele gladde dunne nagels en nagellak chipt bij mij normaal echt dezelfde dag nog! ga ik douchen dan vliegt nagellak mijn nagels af! en deze nagellak… doet dat niet! Hij zit echt nog perfect! de kwaliteit van de nagellak is echt geweldig en ik ben zeer onder de indruk!

Gaan jullie eens een keer shoppen in Duitsland, of wonen jullie er in de buurt dan kan ik jullie zeker aanraden om eens bij de DM naar de nagellak van P2 te gaan kijken!

wat vinden jullie van deze nagellak??

 

Advertenties

18 thoughts on “P2 Volume gloss Gel look polish in Little Princess…

  1. Ik was eerst ook geen fan van Yolanthe, maar nu ik haar programma Yolanthe heb gevolgd vind ik haar toch wel super! ze doet ook veel voor goede doelen en komt heel aardig en zorgzaam over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s