Dr. Pierre Ricaud Luminosource Radiance recreator cream.

Dr pierre ricaud Luminosource crème

Mijn fan zijn van Dr Pierre Ricaud wisten jullie ook al! Meerdere producten van Dr. Pierre Ricaud passen in mijn vaste dagelijkse Routine! Ik heb meerdere gezichts créme’s… Voor mijn blog test ik natuurlijk ook het een en ander! Maar de gezichtscrème van Dr. Pierre Ricaud vind ik heel fijn!

Vandaag heb ik een review voor jullie van 1 van de gezichtscrèmes van Dr. Pierre Ricaud namelijk de Luminosource radiance recreator cream.

Dr pierre ricaud crème

De Crème van Dr. Pierre Ricaud zou de natuurlijke bron van licht terug moeten brengen. Hij zou je gezicht meer glans moeten geven… Een natuurlijke glow.

Daar is de verpakking op aangepast! de verpakking is goud!! Het potje staat er ook op afgebeeld en er staat een hoop info op vooral in het Frans maar gelukkig staat er ook wat engelse info op! De Nederlandse website is gelukkig volledig in het Nederlands dus je kan alle info over de Crème gewoon in het Nederlands lezen!

Op de achterkant van het doosje staan ook de ingrediënten en hoewel het parabenen vrij is zitten er wel een aantal ingrediënten in waar ik een minder prettig gevoel van krijg. Meerdere soorten alcohol bijvoorbeeld, natuurlijke maar ook minder natuurlijke soorten alcohol. Deze drogen je huid uit…

Daarnaast zitten er ook ingrediënten in als parfum… ook niet altijd best! maar ik moet eerlijk zeggen ik heb een vreselijk gevoelige huid en ik kan hier gewoon tegen!

Er zitten ook een heleboel ingrediënten in (en ook hoog in de lijst) die wel heel fijn zijn zoals Shea Butter en glycerine die juist zorgen voor het voeden van de huid en het zorgen voor het vasthouden van vocht van de huid. Kortom het is een beetje 50/50 en ik zal echt moeten afgaan op wat de créme doet voor mijn huid!

Dr Pierre ricaud luminosource Crème...

Het potje is ook echt GOUD!! een beetje geelgoud. Doet me echt denken aan Licht en zon! Kortom een heel toepasselijk potje voor wat de crème zou moeten doen! De vorm van het potje is ook mooi en chique!

De Crème is HIER te koop en kost officieel 49,90€ maar Dr. Pierre Ricaud is een soort Yves Rocher alleen wat Luxer! meestal zijn de crémes te koop met 50% korting en betaal je dus 24,95€

Daarnaast net als bij Yves Rocher krijg je altijd cadeau’s. Bij 1 product krijg je altijd een cadeau, Bij 15€ altijd gratis verzendkosten en vanaf 30€ krijg je altijd een tweede cadeau wat altijd een make-up product is van de website! bijvoorbeeld nu als eerste cadeau krijg je een reis tassenset, maar als je die niet wil kan je ook kiezen voor een super leuke maxi beautycase of andere dingen!

Als tweede cadeau vanaf 30€ krijg je een prachtige Blush/ Bronzer cadeau! en daarnaast ook geen verzendkosten! Kortom de uiteindelijke producten zijn helemaal niet zo duur!

Complexe cell radiance Dr. Pierre Ricaud

Wat ik overigens wel jammer vind is dat het potje vrij schreeuwerig is qua tekst! van mij had dat niet gehoeven want die info staat al op het doosje!

wat zegt de site van Dr. Pierre Ricaud allemaal over de crème?

Deze verzorging Luminisource is een combinatie van een ontgiftende en een anti-vlekken werkstof en dankzij deze twee werkstoffen is deze verzorging een echte hulp voor een mooie glanzende huid. Bij toepassing van deze verzorging zie je meteen dat uw uitstraling sublimeert. De huid is gladgestreken en glanzend.

en:

Er bestaat in de huid een natuurlijk proces van eliminatie van proteïnen en vetten die het ontgiften van de cellen toelaten. Met de tijd verliest dit proces zijn doeltreffendheid: de aantal proteïnes en vetten stijgen, de celregeneratie remt af: de teint verliest zijn glans.
De Glans Reconstruerende Detox Verzorging LUMINOSOURCE associeert de Lumidétox om de cellen te ontgiften en Polylift® om de huid glad te strijken, voor een mooiere glans.

Bewezen resultaten volgens de Site:

Tijdens toepassing*:
– de textuur is gemakkelijk aan te brengen 100%
– de textuur is fris en luchtig 96%
– de textuur zorgt voor een sluier van licht op de huid 80%

Na enkele uren*:
– de huid is zachter 100%
– de huid is beter gehydrateerd 96%

*Gebruikstest uitgevoerd bij 25 vrouwen, alle huidtypes, toepassing 2 maal per dag de ochtend en avond op het hele gezicht en in de nek gedurende 8 weken.

*Gebruikstest door 25 vrouwen, alle huidtypes. Toepassing 2 keer per dag, ’s avonds en ’s ochtends op het hele gezicht en de hals gedurende 8 weken.

bron: Dr Pierre Ricaud

Wat ik altijd heel goed vind aan de site van Dr. Pierre Ricaud is dat ze de créme laten testen op vrijwillige deelneemsters en dat de resultaten eerlijk op de site vermeld staan!

Maar wat vind ik er nou van?

Dr Pierre ricaud crème Luminosource

De crème is Luchtig en romig van structuur, niet te dik en voelt heel prettig aan! Verkoelt de huid zelfs een beetje wat natuurlijk heerlijk is met warm weer!

De crème trekt snel in en voelt licht aan op de huid! je voelt hem na het insmeren niet zitten! maar je huid voelt zeer zeker gevoed aan, licht en prettig!

De Crème ruikt heerlijk! doet me erg denken aan een créme die ik heb gehad van Dior! Hij is heel fris van geur! maar licht en subtiel!

De crème maakt mijn huid zeker gladder en glanzend en ik heb zeker het idee dat mijn huid een natuurlijk glow krijgt van deze créme! daarnaast word mijn huid echt super zacht! voelt echt heerlijk aan!

Ik ben er niet allergisch voor en hij is ook nog heel zuinig in gebruik! kortom ik ben zeer enthousiast over deze créme! Ik vind het een aanrader! De prijs is wat aan de hoge kant maar aan de andere kant aan alles wat er tegenover staat zoals de leuke cadeau’s, de gratis verzendkosten en noem maar op vind ik het uiteindelijk mee vallen! de cadeau’s zijn echt van goede kwaliteit. Ik heb al een beautycase van Dr. Pierre Ricaud en die is heel stevig! zeker niet eentje die je voor weinig bij de Action koopt!

wat vinden jullie van de producten van Dr. Pierre ricaud?

Advertenties

12 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud Luminosource Radiance recreator cream.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s