Dupe Alert! De Dupes van MAC Soft & Gentle…

M.A.C. Soft & Gentle Dupes

Een mooi Merk product vind ik heerlijk, daar kan ik echt van genieten! bijvoorbeeld Mijn MAC Soft & Gentle Highlighter!! Maar niet iedereen heeft het Budget om zo’n duur product aan te schaffen en daarnaast vind ik het een sport om de perfecte dupes te vinden!

Laatst plaatste ik al een Dupe artikel van de dupes van NARS Orgasm en later ook de Dupes van NARS Albatros en zo zijn er nog wel meer dupes zoals Naked van Urban Decay Dupes, en de Borstels van Mason Pearson en ik heb zelfs nog meer Dupe artikelen gemaakt!

Vandaag heb ik voor jullie een Dupe Alert van de Meest populaire Highlighter van MAC… een Mineralize Skinfinish genaamd… Soft & Gentle die jullie ook al in een ARTIKEL voorbij hebben zien komen!  Ik heb 4 Dupes voor jullie waarvan twee bijna identiek zijn en twee dichtbij komen!

De dupes die ik heb zijn: Douglas Shimmer Powder, ELF Baked highlighter in Blush Gems, H&M Highlighter powder en ELF Baked Blush in Pinktastic Over al deze producten heb ik eerder een artikel geschreven en als je op de blauwe linkjes gaat ga je naar een apart tapblad met het artikel over dat product voor extra info en foto’s!

Dupes van MAC Soft and Gentle

De Dupes van MAC Soft & Gentle komen in kleur zoals je ziet al heel dichtbij de echte MAC Soft & Gentle.

Dupes van MAC Soft & Gentle, Douglas Shimmer powder, eyes lips face Blush gems baked highlighter, elf pinktastic baked blush, H&M Highlighter powder

Bovenste rij: MAC Soft & Gentle en Douglas Shimmer powder

onderste rij: ELF Pinktastic baked blush, ELF baked highlighter in Blush Gems en H&M highlighter powder.

MAC Soft & Gentle en Douglas Shimmer powder

 

Zoals je kan zien lijken MAC soft & Gentle en de Douglas Shimmer powder niet alleen in kleur op elkaar maar hebben beide echt een bijna identiek uiterlijk, zelfs de verpakking van Douglas heeft er iets van weg.

Dit is echt een hele goede Dupe, jammer genoeg is hij niet in alle Douglas winkels meer te krijgen vanwege de sale maar als je goed zoekt kan je hem misshien nog vinden!

Dupes mac soft and gentle MAC Soft & Gentle, Douglas Shimmer Powder, ELF Blush Gems baked highlighter

De twee Bijna Identieke Dupes zijn de Douglas Shimmer powder en de ELF baked Highligter in Blush Gems. Kwa kleur zijn ze echt precies Soft & Gentle!

swatches MAC soft & gentle dupes

Natuurlijk heb ik alle Dupes voor jullie geswatched bij elkaar, maar ook nog apart steeds met Soft & Gentle samen! Dit is van boven naar beneden (zo zie je goed dat de eerste drie bijna identiek zijn…) MAC Soft & Gentle, Douglas Shimmer Powder, ELF ( E.L.F. Eyes Lips Face) Baked Highlighter Blush Gems, H&M Highlighter powder en als laatste ELF baked blush in Pinktastic!

Zoals je kan zien zijn de eerste drie bijna identiek aan elkaar en komen de andere twee heel goed in de buurt!

Dupe mac soft & gentle, Douglas Shimmer powder

Het grappige is van de Douglas shimmer powder dat ik die kocht omdat ik soft & gentle zo lang niet kon kopen omdat hij gewoon even niet te koop was vanwege het verwisselen van de verpakking van M.A.C.

Bij gebrek aan beter kocht ik daarom de Douglas shimmer powder voor rond de 7€ niet wetende (ik had soft & gentle immers nog niet)dat hij echt een bijna perfecte Dupe zou zijn voor MAC Soft and Gentle mineralize skinfinish.

Bij de swatches heb ik een streep gezet en daarnaast ook een plek vervaagd… dat heb ik bij Soft & Gentle en de Dupes gedaan.

Kijk eens hoe dicht hij bij Soft and Gentle komt! ook de kwaliteit komt echt in de buurt!

MAC SOft & Gentle Dupe E.L.F.elf eyes lips face Blush Gems Baked Highlighter

De tweede bijna identieke Dupe van Mac Soft & Gentle is de Baked highlighter van Eyes Lips Face ofwel E.L.F. in de kleur Blush Gems ook deze komt qua kwaliteit en glans en pigment en kleur ontzettend in de buurt van MAC.

De Baked Highlighter van ELF is HIER verkrijgbaar voor 4€ wat natuurlijk een heerlijk budget bedrag is!

MAC Soft And Gentle Dupe H&M highlighter powder

Niet helemaal identiek maar wel zeker vergelijkbaar is de mooie Highlighter powder van H&M. Ook van deze highlighter is de kwaliteit geweldig en hij is lang zo duur niet als Soft & Gentle van MAC.

De Highlighter powder van H&M is HIER verkrijgbaar voor 4,95€

M.A.C. mac soft & gentle dupe ELF baked blush pink tastic

Als laatste heb ik voor jullie nog een baked product van ELF ofwel eyes lips face en dat is een baked blush dit keer in de kleur Pinktastic. ook deze is niet geheel identiek maar komt heel goed in de buurt! de kwaliteit is geweldig en de glans is heel mooi!

De Baked Blush in de kleur Pinktastic is HIER verkrijgbaar voor 4€

 

Dit zijn mijn Dupes van MAC Soft & Gentle, vinden jullie het goede dupes? en hebben jullie nog andere mooie Dupe producten?

 

Advertenties

16 thoughts on “Dupe Alert! De Dupes van MAC Soft & Gentle…

  1. Super leuk artikel weer! Ik ben dol op dupes! De Douglas en ELF poeders lijken er inderdaad heel erg op! Ik heb laatst nog een bestelling bij ELF gedaan en helaas niet deze highlighter besteld, nu baal ik wel:P

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s