Real Techniques Duo Fiber Collection Brushes…

Real Techniques Duo Fiber Collection

Een tijdje geleden had Boozyshop een leuke actie! Je kon een box bestellen die 19,95€ of 25€ koste maar een waarde had van veel meer! ik kocht beide varianten (bij die van 25€ kreeg je ook nog een Boozyshop kwast) en in beide dozen ontving ik naast een heleboel leuke make-up producten een Duo Fiber kwast van de Real Techniques Duo Fiber Collection kwasten. Ik ontvind de Face Brush en de Eye Brush en miste daardoor dus de Contour Brush.

Ik heb vervolgens contact opgenomen met Boozyshop en vanwege mijn Blog waren ze zo lief om mij de derde kwast ook te sponsoren en de verpakking daarbij toe te sturen! Super tof want nu kan ik jullie vertellen wat ik van de Volledige set vind!

Lees mee…

Pixy woo Real Techniques Duo Fiber Collection

De Real Techniques kwasten zijn heel populair in blogger/ beauty/ youtube land! de meeste kwasten zijn dan ook heel erg fijn! Ze zijn ontwikkeld door de Pixiwoo meiden Sam & Nic chapman.

Ze hebben veel verschillende soorten sets en aparte kwasten en daar is een Duo Fiber Collectie bij gekomen. Mooie kwasten die uit verschillende laagjes en haartjes bestaan.

De kwasten komen in een mooi Plastic doosje.

Duo Fiber Brushes Real Techniques Duo Fiber collection

Op de achterkant staat informatie over de kwasten en natuurlijk wat van de meiden.

Daarnaast staat er een website op waar je tutorials kan vinden met de kwasten zodat je kan zien wat je met de kwasten allemaal kan doen!

In het rechter vak staat precies omschreven wat je met welke kwast kan doen.

Duo Fiber Collection Real Techniques Pixie woo, Sam & Nic

Wanneer je de kwasten uit de plastic verpakking haalt zitten ze stevig opgeborgen in een Foam houder. Je zou je kwasten daar eventueel in kunnen laten zitten als je ze zou willen vervoeren! Ze zitten er goed beschermd in en het is duurzaam materiaal!

Real Techniques Brushes Duo Fiber set

In de verpakking zitten drie mooie witte kwasten met een zwarte onderkant! Het wit onderscheid de kwasten van de andere Real Techniques kwasten die Roze, Goud en paars zijn en ieder een eigen functie hebben!

Duo Fiber Brushes Real Techniques Face Brush, Contour Brush, Eye Brush

De set bestaat uit een:

Duo Fiber Face Brush

Duo Fiber Contour Brush

Duo Fiber Eye Brush

Duo Fiber kwasten Real Techniques

De kwasten zien er alle drie even bijzonder uit! Ze zijn echt vernieuwend vind ik… Anders als anders! Ik hou daarvan omdat ik altijd op zoek ben naar die ene nieuwe perfecte kwast!

Real Techniques Kwasten Duo Fiber Collection

Daarnaast liggen de kwasten heel fijn in de handen en zijn ze werkelijk ongelofelijk zacht!

Duo Fiber kwasten van Real techniques

Wanneer je de haartjes van de kwasten aan de kant duwt kan je goed zien dat de kwast uit twee soorten haartjes bestaat en twee verschillende lagen heeft! Goed onderscheiden door de witte en zwarte kleur! (net als bijvoorbeeld een Stippling Brush)

Iedere kwast bevat veel haartjes en is goed gevuld!

Real Technhiques Duo Fiber Face Brush

De Duo Fiber Face Brush is de grootste kwast van allemaal…

De verpakking geeft aan dat de kwast geschikt is om:

Producten licht aan te brengen en te blenden en dat dat bijvoorbeeld gezichts poeders of Pigments kunnen zijn!

Ik vind hem daarnaast ook geschikt om Blush mee aan te brengen en te blenden, Bronzer mee te blenden en ik denk zelfs dat je er foundation mee zou kunnen aanbrengen.

Verder kan je er lichtjes poeder mee aanbrengen en inderdaad voor losse poeders is hij uitermate geschikt!

Duo Fiber Face Brush Real techniques... Duo Fiber Collection

De Duo Fiber Face Brush is lekker fluffy, Vol en zacht en loopt rond toe! Hij is daardoor ook heel geschikt voor een hele gepigmenteerde blush!

Duo Fiber Contour Brush Real Techniques

De Duo Fiber Contour Brush is het kleine broertje van de face Brush. Hij is een stukje kleiner, de witte haartjes staan minder hoog en hij is wat steviger als zijn grote broer.

volgens de verpakking kan je er goed gecontroleerd met vormen en contouren! en daar ben ik het helemaal mee eens! daar is hij uitermate geschikt voor!

Verder denk ik dat je hem voor Blush en highlighter goed kan gebruiken en om onder je ogen je make-up te fixeren!

Real Techniques Duo Fiber Contour Brush

Hij is ieets minder fluffy als zijn grote broer, zoals ik net al schreef is hij ook wat steviger! Dit is echter wel nodig wanneer je wilt contouren! maar door de Duo Fiber zal je niet snel met te donkere strepen bronzer rond lopen! hij zal het mooi subtiel aanbrengen! Uiteraard is dat goed op te bouwen!

Net als zijn Grote broer is hij wel heel fijn zacht!

Duo Fiber Eye Brush Real Techniques

Als laatste hebben we de Baby van het stel! een schattige kleinere kwast… een duo fiber eye brush die sterk wat weg heeft van een blending kwast, maar ook stevig en smal is zodat je er goed mee kan vormen.

wat zegt de verpakking?

Hiermee kan je de Finishing touch aan je ooglook toevoegen!

Daarvoor is hij geschikt, om kleur mee aan te brengen in de crease en dat ook te blenden! verder ook om mee te definiëren. Dus een donkerdere kleur in de buitenste ooghoeken aan te brengen en dit vervolgens te blenden! Door de witte haartjes kan je de donkere kleur subtiel en op de juiste plaats aanbrengen en de donkere haartjes zorgen dat je het geheel goed kan blenden!

Real Techniques duo fiber eyebrushDe kwast is zacht en mooi smal maar tegelijk ook fluffy… Hij is ook nog mooi van vorm en uitermate geschikt om alle plekjes rondom je ogen te kunnen bereiken!

Duo Fiber Collection... Real Techniques Kwasten

De kwasten zijn stuk voor stuk heel fijn en multifunctioneel! Ik vind het daarom een echt aan te raden set van Real Techniques!

Wat ik jullie nog even extra wil meegeven is dat Sam  het jullie ook perfect kan vertellen in een Youtube filmpje…

De kwasten zijn HIER verkrijgbaar bij Boozyshop voor 27,50€

wat vinden jullie van deze kwasten?

Advertenties

8 thoughts on “Real Techniques Duo Fiber Collection Brushes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s