Max & More Pressed Powder Foundation van de Action (Budget tip)

Max & More Pressed Powder Foundation Action

Het huismerk van de Action Max & More is behoorlijk aan het vernieuwen! Veel nieuwe en leuke producten, goede producten en verassende producten. Daar waar de producten al goed waren zijn de verpakkingen vernieuwd! Zo ook bij de pressed powder foundation. De verpakking is vernieuwd! Beter geworden, chiquer! Dunner.

Vandaag heb ik een review voor jullie van een product van de action waar ik al tevreden over was en blij ben dat deze weer terug is in het assortiment! Ik heb het over de pressed Powder Foundation! Ik nam het mee in de kleur die ik altijd al had namelijk de kleur Fair!

Pressed Powder Foundation Max & More Budget, Action

De Pressed Powder Foundation van Max & More zit net als alle producten netjes verpakt in een doosje die me sterk doet denken aan de verpakkingen van MAC!

Er staat onder andere informatie op zoals dat er Aloë vera & Vitamine E in zit! Klinkt niet slecht toch?

Budget pressed poeder foundation van de Action Max& More

Op de achterkant staat informatie over het product! Zoals dat wat het doet en hoe je het aanbrengt en natuurlijk de ingrediënten! Daarnaast zijn de geweldige producten van de Action ook nog eens niet getest op dieren en dat kan ik niet genoeg blijven benoemen!!

Max & More pressed poeder foundation

Bij de Poeder Foundation van Max & More zit ook een sponsje! vroeger zat die onder het product in het doosje, nu zat hij los in het doosje erbij en kan je hem eventueel bovenop het product doen!

Max & More powder foundation fair

Op de achterkant van het doosje van de Pressed Powder Foundation staat informatie zoals de kleur (en ik nam hem mee in de kleur Fair.) en nogmaals de ingrediënten. Je ziet bij de ingrediënten de Aloë Vera staan.

pressed powder foundation van Max & More Action Budget

Het doosje is dunner geworden en ligt daardoor prettig in de hand! Ik vind het doosje ook Luxer geworden! ik hoop alleen dat het glaasje beter blijft zitten als bij de oude verpakking want bij de oude verpakking wilde het glaasje er nog wel eens uit vallen!

Action Pressed Powder Foundation Max & More  Budget

Wanneer je het doosje opent zit daar de poeder foundation en wel vast. Het ziet er uit als een compact powder. De kleur Fair heeft duidelijk een roze ondertoon wat ik heel fijn vind aangezien ik zelf ook een roze ondertoon heb!

pressed powder foundation van de Action, budget, low budget, Max & More

De Poeder is geschikt voor alle huidtypen, verstopt de poriën niet en zorgt voor een egale frisse uitstraling! dat is wat op de verpakking staat. Er staat uitgelegd hoe je de poeder foundation aan moet brengen op je huid met het spontje maar persoonlijk pak ik daar liever een kwast voor!

swatches Pressed Powder Foundation Action Max & More

Uiteraard heb ik de poeder foundation geswatched voor jullie en daar kan je zien dat de kleur op dit moment iets te licht is voor mijn huid aangezien ik nu wat zon gebruind ben! Ik denk er ook over om nog een tintje donkerder te kopen en ik vraag me zelfs af of de donkerste kleur geschikt zou zijn om mee te shapen aangezien hij een prachtig matte uitstraling heeft!

Je ziet op mijn hand echt wel dat hij wat dekking geeft!

zonder de pressed foundation

Hier draag ik helemaal geen make-up…

Max & More Budget pressed powder foundation van de Action

Ik heb de poeder foundation aangebracht met een fluffy poeder kwast! Achteraf gezien had ik misschien beter een foundation kwast of een stevigere poeder kwast kunnen gebruiken…

Met de Pressed Powder Foundation van Action Max & More

Hier draag ik de poeder foundation van Max & More. Je ziet een hele lichte dekking maar hij matteert mijn huid vooral heel erg goed! Voor de zomer vind ik het een hele prettige foundation omdat hij niet zo gaat glijden met het warme weer en als je transpireert. Daarnaast is de dekking ook prettig vind ik zo met het warme weer!

Waar ik de poeder ook geweldig voor vind is als je een licht dekkende foundation, BB of CC créme hebt en de dekking iets wilt versterken. Deze poeder leent zicht daar super voor!

wat de poeder ook heel goed doet is je foundation, BB of CC créme setten. Je kan hem gewoon als poeder gebruiken voor over je foundation etc. Hij matteert je huid mooi waardoor je niet meer glimt ( niet eens minder maar gewoon niet meer!) Hij zorgt er daarbij ook nog eens voor dat je foundation langer en beter blijft zitten!

Deze poeder is dus echt weer een Multi tasker van de Action! Hij is ongelofelijk Budget, goed en doet heel veel!!!

Ik wil de donkerste poeder foundation ook gaan aanschaffen (en ja meiden met een hele donkere huidstint, ze hebben ook een hele donkere variant! klasse toch of niet??!!) Ik wil gaan kijken of ik er mee kan shapen! wat zou dat geweldig zijn!

De Pressed Powder Foundation van Max & More is te koop bij de filialen van onze favoriete budget store de Action voor 0,99€ ofwel een eurooootje!! yihaaa!

Ik ben echt heel erg te spreken over deze poeder foundation van de Action / Max & More/ Max Make-up.

wat vinden jullie ervan?

Advertenties

9 thoughts on “Max & More Pressed Powder Foundation van de Action (Budget tip)

  1. Ik heb deze ook weer herondekt! Een heel fijn product! Ik heb hem ook in 2 tinten gekocht! Ach dat kan je nog eens doen voor een euro!!! Zelf nog niet over een cc cream gehad maar kan me goed voorstellen dat ie zich daar perfect voor leent! Wederom…goed bezig Max & More!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s