Personal update…

look

Hallo allemaal,

 

Ik heb eigenlijk nog nooit een personal update gedaan, een beetje tegen jullie gekletst om jullie te vertellen hoe het er nu zo voor staat enzo.

Nu leek mij het leuk om jullie op de hoogte te brengen van het hoe en wat, mijn vakantie enzovoorts!

look met suede blush sleek

Om te beginnen… Mijn Blog! Het gaat echt onwijs goed met mijn blog, de bezoekers aantallen zijn gestegen, ik sta op perslijsten, word benaderd door bedrijven en ben zelf aan het marketen voor mijn blog! Erg leuk want daardoor heb ik de mogelijkheid om jullie veel leuke dingen te laten zien!

Ik blog met veel passie en geniet er echt enorm van! Ik ben steeds meer aan het spelen met wat ik kan met producten en met foto’s! en ik vind het echt super leuk!

Grappig feitje is dat ik het beste kan schrijven en bloggen terwijl ik Comedy central op heb staan met oude Nederlandse series als Sam Sam, Het zonnetje in huis en Kees & Co omdat ik dan niet echt hoef te kijken maar gewoon kan typen en bewerken!

tas van yoursurprise.nl

Ik heb deze vakantie daarom ook geprobeerd om zoveel mogelijk mijn normale ritme aan te houden wat artikelen betreft! de dag voor we op vakantie gingen heb ik tot drie uur s’nachts door zitten werken! Af en toe een dagje met maar 1 artikel, maar ook leuke winacties. Filmpjes zoveel ik kon en noem het maar op!

Mijn man was wel heel duidelijk, op vakantie word niet geblogd!! je gaat ontspannen, relaxen, zwemmen, zonnen, lezen, pretparken bezoeken en noem maar op!

en dat heb ik gedaan! (al heb ik natuurlijk wel geshopt…voor mijn blog ;)) Martijn en ik zijn eerst met zijn tweeΓ«n naar de Efteling geweest waar we een hele dag lol hebben gehad samen, we gingen samen omdat we graag een keer in alle achtbanen wilde wat we niet kunnen met de kids! Daarna hebben we lekker gegeten!

Toen gingen we met zijn vieren op vakantie naar Duitsland! We hebben het geweldig gehad, het weer was fijn, het was gezellig, we hebben lekker gegeten, we hebben veel gezwommen met de kids, zijn naar een pret/ dierenpark geweest met de kids, ik heb heerlijk gelezen en gezond en noem het maar op!

Daarna had martijn nog een week vakantie en zijn we ook leuke dingen gaan doen met de kids, lekker uit eten bij 1 van onze favoriete restaurants namelijk Ribhouse Texas. De kids vonden het geweldig en vooral Luc want die houd enorm van Cowboys en daar word je bediend door echte cowboys! we zijn met de kinderen naar het zwembad geweest in Nieuwegein, we zijn met ze naar Balorig geweest waar Martijn en ik zelf als twee kleine kinderen op het luchtkussen hebben gesprongen. en noem het maar op! Kortom een leuke vakantie voor ons en de kids!

Martijn gaat vanaf maandag weer aan het werk… En dan ga ik met mijn kids naar mijn vader en zijn nieuwe vriendin.

de kids gaan uit logeren (zodat ik nog even lekker kan bloggen) en daarna gaan we alweer op vakantie en dit keer ga ik met de kids en mijn moeder! We hebben er heel veel zin in!

tas

Ik blog ondertussen lekker vooruit zodat er gewoon steeds artikelen online komen! Alleen filmpjes zullen misschien in de komende periode iets minder online gaan komen, gewoon tijdens de vakantie periode hoor!

Morgen komt er wel een filmpje, want dan ga ik met Anne en Lucas een filmpje opnemen om de winnaars van de winacties bekend te maken!

Maar die ga ik morgen filmen!

Voor iedereen die nu vakantie heeft… Fijne Vakantie!!!

Liefs Sas

Advertenties

13 thoughts on “Personal update…

 1. Hoi Meis,
  Wat super dat alles zo goed gaat met jou en je blog. Je werkt er keihard voor, dus je hebt het meer dan verdient.
  Martijn heeft helemaal gelijk dat hij zei dat je tijdens je vakantie niet mocht bloggen. Duim omhoog voor Martijn.
  Ik hoop dat je zo blijft groeien.
  Je bent een toppertje
  xxx

 2. Wat een leuke persoonlijke update. Mijn vriend was net zoals jouw man heel duidelijk over de vakantie; niet bloggen en puur relaxen haha. Soms heb je dat ook wel even nodig;) Alvast veel plezier met je moeder en kids tijdens jullie vakantie!

 3. Leuk zo’n update! Zo te lezen hebben jullie allemaal leuke en gezellige dingen gedaan maar daar is de vakantie ook voor πŸ™‚ Vind het ook super dat het zo goed gaat met je blog dat verdien je ook helemaal! x

 4. Wat leuk om al die leuke dingen te lezen….en eigenlijk heeft je man natuurlijk ook wel een beetje gelijk, over de vakantie…die is van jullie gezin.en om te relaxen..en zo te lezen is dat prima gelukt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s