MAC Mineralize Blush Gleeful

MAC Mineralize blush gleeful

Met moederdag was mijn eerste MAC Blush een feit! Dat werd MAC Peachykeen. Toen ik in de winkel blushes aan het swatches was viel ik eigenlijk op MAC Gleeful en later besloot ik deze blush toch ook aan te schaffen! Inmiddels heb ik de foto’s al een tijdje geleden gemaakt dus tijd om de review online te zetten!

Kijk mee…

Mineralize Blush Gleeful M.A.C. MAC mac

De verpakking is nog zoals de oude verpakkingen in ieder geval bij de mineralize skinfinish producten is de verpakking veranderd maar bij de blushes vooralsnog niet.

Op de achterkant van het doosje staan de verpakkingen en door het gaatje kan je zien om welke kleur het gaat!

Gleeful MAC

Ook het doosje heeft nog de bekende MAC Verpakking en is daardoor goed herkenbaar als een MAC Blush… Maar misschien ook wel de meest nagemaakte verpakking!

Het doosje opent en sluit met een klik sluiting terwijl de nieuwe verpakkingen van M.A.C. een magneet sluiting hebben.

MAC Gleeful Blush

Op de achterkant van de blush staat de naam van de blush en wat voor soort blush het is. een Mineralize blush in de kleur gleeful.

M.A.C. Mineralize Blush Gleeful

Wanneer je het doosje opent zie je daar een prachtige blush in een donkere kleur met een subtiele glans en een subtiele glitter!

De kleur is vrij donker, Ik koop normaal eigenlijk lichtere neutralere blushes maar ik vond deze blush toch wel heel erg mooi!

MAC Gleeful Mineralize Blush

wanneer je hem beweegt in het licht en wanneer je hem heel close-up ziet zie je hoe mooi en bijzonder de blush is! Wat ze altijd zeggen van MAC, als je ermee begint raak je verslaafd… Mee eens! de kwaliteit is gewoon geweldig!

Swatches MAC Blush Gleeful

Hier heb ik de Blush geswatched voor jullie en zoals jullie kunnen zien is het pigment geweldig en is de kleur best heftig! De glans is subtiel en zo ook de glitter die erin zit.

mac Gleeful mineralize blush

Met het aanbrengen moet je een beetje voorzichtig zijn… Kwast goed aftikken, fluffy kwast pakken en niet een te compacte kwast! en blenden… In ieder geval iemand met een lichte huid zoals ik. Meiden met een donkere of getinte huid zullen daar geen last van hebben en de blush zal voor hen heel geschikt zijn denk ik!

Maar de blush is prachtig en geeft een mooi blos aan de wangen!

Mac gleeful

Ik vind deze blush zeker heel mooi voor een mooie avondlook, maar ook nu ik iets bruiner ben (wat je niet ziet op de foto’s omdat ik ze al een tijdje geleden heb gemaakt) is dit een prachtige blush!

weer een mac product wat ik heel mooi vind!

MAC Gleeful is verkrijgbaar voor 24,50€

wat vinden jullie van Gleeful?

Advertenties

13 thoughts on “MAC Mineralize Blush Gleeful

  1. Wat een plaatje! Hij staat je erg mooi! En MAC is inderdaad behoorlijk verslavend! Ik heb mezelf voorgenomen om voor zolang het duurt niks van MAC te kopen haha, ben benieuwd hoelang ik dat vol houd!

  2. Waaaaauw, wat een prachtige blush. Ik mocht gister een cadeautje uitzoeken van mijn vriend bij de MAC (alvast voor mijn verjaardag). Ik ben voor soft and gentle gegaan, heb al bijna spijt bij het zien van deze mooie review. Waarom is MAC toch ook zo verslavend mooi? En waarom heb ik geen geldboom in de tuin staan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s