Netflix Serie Tips #3

Netflix Serie Tips

Ik heb jullie al vaker verteld dat ik dol ben op Netflix! Ik heb al meerdere artikelen geschreven over Netflix en de tips die ik heb van Serie’s die ik heb gekeken die ik echt geweldig vind!

Vandaag heb ik Netflix serie Tips #3 voor jullie! Het zijn dit keer maar twee series maar wel twee super goede series, mocht je nieuwsgierig zijn naar meer serie tips kijk dan even mijn andere serietips terug, ik zal ze zometeen linken zodat je er meteen naartoe kan gaan!

suits serie netflix

Ik begin bij Suits! Een leuke serie over een advocaten kantoor Pearson Hardman waar van alles gebeurd en mee gebeurd! Harvey Specter is een Top Advocaat en één van de Partners van Pearson Hardman. Hij neemt een Law school Dropout aan die werkelijk Briljant is en Harvey ervan overtuigd hem aan te nemen als stagiaire. De naam van de nieuwe stagiaire is Mike Ross!

suits...

Mike is op zijn zachts gezegd een gevalletje apart want hij is Briljant, heeft een mega hoog IQ en een fotografisch geheugen!

Maar binnen een Law Firm is een hoop concurrentie onderling en mike moet zowel voor de zaken vechten waar hij op word gezet als voor zijn eigen hachje binnen de Law firm waar meerdere collega’s jaloers zijn op zijn kwaliteiten.

Suits serie

Daarnaast zijn er maar weinig mensen binnen Pearson Hardman die weten van het geheim van Mike namelijk dat hij niet is afgestuurd aan Harvard en dat leid ook keer op keer weer tot spannende taferelen!

Suits......

Suits is een serie die alles bevat wat een serie moet hebben, Spanning, sensatie, romantiek, Humor enzovoorts!

Ik heb deze serie werkelijk met plezier bekeken en vind het ook een echte aanrader! Het is voor ons dames ook geen verkeerde serie om te kijken want een aantal van de mannen en dan vooral Harvey en Mike zijn zeer aantrekkelijk om naar te kijken 😉

thefollowing-banner

De volgende serie is een hele spannende goede serie met Kevin Bacon erin als de hoofdrol speler! En de serie heet The Following en dit is een serie waar je op het puntje van je stoel van gaar zitten en waar je regelmatig drie meter van in de lucht schiet van schrik. En dat betekend dat het een niet voorspelbare serie is.

poe_following

Joe Caroll is een Professor die geobsedeerd is geraakt door de verhalen van Edgar Alan Poe waar hij dan ook regelmatig over onderwijst. Door zijn grote manier om te overtuigen krijgt hij al snel followers… wanneer blijkt dat hij een Serie Moordenaar is word hij gepakt door FBI Agent Ryan Hardy.

Kevin-Bacon-and-James-Purefoy-of-The-Following1 Maar dan begint de stress pas echt want jaren later ontsnapt Carroll en dan lijkt hij het gemunt te hebben op Hardy. Hij wil een Boek gaan schrijven met Hardy in de hoofdrol en allemaal briljant uitgevoerde moorden. De FBI lijkt er alleen maar achteraan te hollen.

Carroll word al snel gepakt maar dat is pas het begin van de ellende die nog moet komen want Carroll lijkt een soort Sektelijder te zijn van een Sekte van Seriemoordenaars en iedereen is op een bepaalde manier met elkaar verbonden. Ze willen allemaal een hoofdstuk zijn in het volgende boek van Carroll en ze geloven allemaal heilig in hem.

Emma-Following-3

Iedere serie moordenaar heeft zijn eigen opdracht en ze zijn niet allemaal op de hoogte van de opdracht van de ander, maar het is een vloeiend plan met een plan A. en B.

images (2) following

Ook in deze serie zitten een aantal leuke mannen om naar te kijken, is er wat romantiek maar vooral zit je voornamelijk op het puntje van je stoel te kijken!

Echt een aanrader en een zeer spannende serie!

Dit waren mijn 3e serietips en ik hoop dat jullie ze leuk vonden!!

netflix-logo

Voor mijn overige Netflix tips:

Netflix Serie tips #1

Netflix Serie tips #2

Netflix Film Tips

Heel veel plezier met kijken vooral!

 

 

 

 

 

Advertenties

15 thoughts on “Netflix Serie Tips #3

  1. Hoe leuk! Ik heb geen Netflix meer. Ik heb sinds pas het gratis download programma “popcorn time” op mijn telefoon staan. (Is NOG niet beschikbaar voor op de Ipad) en daar kijk ik films en tv series mee! De nieuwste film staan erop! Aanrader dus. 😉

  2. Cool artikel, ik heb ook sinds kort Netflix, maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen! Ik ga denk ik Suits ook maar eens kijken, hoor er zo veel goede verhalen over!

  3. Ik kijk ook vaak Netflix. Suits moeten we nog afkijken (mijn vriend en ik). Zelf ben ik helemaal verslaafd aan Pretty Little Liars, ik kan niet stoppen met kijken zo spannend.

  4. Mijn vriend en ik kijken bijna geen tv meer. We kijken eigenlijk alles op Netflix. Zo verslavend, haha. Suits lijkt me een geweldige serie. The following is inderdaad een goede serie. Deze heb ik, samen met mijn ouders gevolgd, toen deze op tv werd uitgezonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s