Treaclemoon The Raspberry kiss…

The raspberry kiss Treaclemoon

Ervaring met Treaclemoon had ik nog niet… Bij ons in de buurt is het helaas niet te koop terwijl het wel op diverse plaatsen in Nederland te koop is, Helaas niet in Nieuwegein.

Tijdens mijn vakantie in Duitsland vond ik het dan eingelijk bij de DM! Mega grote heerlijke flessen Douchecrème’s van Treaclemoon!

Ik nam mee The Raspberry kiss… Kijk mee wat ik ervan vind!

Treaclemoon The Raspberry Kiss

De flessen van Treacle Moon doen een beetje denken aan Philosofy kwa stijl en de tekst die er op staat, alleen heeft Treaclemoon zich unique gemaakt door de meerdere kleuren die ze gebruiken en daarnaast het lagere budget wat je voor de flessen betaald!

In Nederland kosten de flessen volgens mij 4,95€ voor 500 Ml douchegel en in Duitsland betaalde ik 3,95€ voor die 500 Ml.

Raspberry kiss douchecrème Treaclemoon

Een romantische tekst staat op de fles en volgens mij staat er:

Dat moet wel liefde zijn…Geheimzinnig lachend steekt ze de brief in de enveloppe met een boeket bloemen erbij die ze zojuist geplukt heeft…

Ik denk dat het een zin uit een boek is… het is een geheimzinnige tekst die smaakt naar meer en die de douchecrème zeker romantisch maakt!

Treacle moon achterkant

Ook de achterkant bevat veel tekst en info. Ze weten bij Treaclemoon natuurlijk dat echte schoonheid van binnen zit maar ze kunnen er wel bij helpen de huid te laten stralen! nah ja dat in het kort ongeveer!

Ook de ingrediënten staan er op en de inhoud!

Treaclemoon ingrediënten en info

wat ik wel grappig vind is dat er ook op staat… Overigens je kan dit product niet eten!! Dat je het even weet heh 😉 haha

er zit overigens wel SLS in! maar laten we wel wezen dat zit ongeveer in alle douchegels die gewoon in de drogist of supermarkt te koop zijn!

Treacle Moon Douchegel

De fles heeft een handige doseer dop, je kan dus niet te veel pakken van de Douchegel!

Treacle Moon douche crème The Raspberry Kiss

De substantie is crème achtig  en niet heel dik, ik moest de foto dan ook snel maken want het liep een beetje van mijn hand af.

De kleur is mooi, hij schuimt niet al te erg en hij ruikt echt zo lekker zoet en fruitig! de geur blijft ook goed hangen!

Ik vind het een heerlijke douchegel die ik zeker het geld dubbel waard vind!! Ik ga hier heerlijk van genieten en kan hem zeker aanbevelen! heeft iemand van jullie al ervaring met Treaclemoon?

Advertenties

9 thoughts on “Treaclemoon The Raspberry kiss…

  1. Treacle moon is zo lekker! hier verkopen ze het gewoon bij mijn Albert Heijn; ik heb de douchegels in Vanilla en in Cinnamon, echt superlekker! Mooie flessen en zo betaalbaar. Ik ga er zeker ook nog meer kopen in de toekomst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s