Rainpharma Sweet Morning Mint Sugar Scrub…

Rainpharma sweet morning mint Sugar scrub

Ik kreeg een leuk pakket opgestuurd van Rainpharma om te testen en te reviewen voor mijn blog! En ik was zeer verrast door de leuke productend die ik opgestuurd kreeg…

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Sugar Scrub Sweet Morning mint! Maar ik wil jullie ook het een en ander vertellen over Rainpharma!

Lees mee en ontdek meer over dit leuke merk uit België met No Nonsens producten!

Natural Bodycare Rainpharma

Rainpharma is een Merk uit België, een merk waarvan de ideeën ontstonden in 2006 en waarvan de eerste producten in 2010 van de band rolde!

No Nonsens producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam! Van voedings supplementen en Shakes tot producten voor het verzorgen van het lichaam!

Zowel de Productie als de ontwikkeling van de producten gebeurd in België.

De producten en ingrediënten zijn natuurlijk, geen Hocus Pocus ingrediënten en daarbij zijn de producten ook nog eens betaalbaar.

Sugar Scrub Rainpharma

Ik kreeg meerdere producten toegestuurd van Rainpharma waaronder de Sweet Morning Mint Sugar Scrub en daar wil ik mee beginnen om die voor jullie te reviewen!

De verpakking doet ergens denken aan Rituals, die stijl heeft het, De sticker maakt het wel mooi moet ik zeggen want het doosje opzich vind ik niet zo heel mooi!

Rainpharma Sweet morning mint sugar scrub Natural Bodycare

De Sugar scrub is een Aroma Therapie voor het lichaam zo staat vermeld op de verpakking, daarnaast is het ideaal voor droge en gevoelige huid! Dat klinkt goed niet?

Je Brengt de scrub aan in draaiende bewegingen totdat de suikeldeeltjes zijn gesmolten!

Ook de ingrediënten staan vermeld op de verpakking en daar vind je terug dat er onder andere Soja olie, Glycerine, Suiker, amandel olie etc in zit. daarnaast is de geur met essentiële oliën gemaakt! Het product is onder andere parabenen vrij en niet op dieren getest!

Ook staat er een kort verhaaltje over Rainpharma op de verpakking die begint:

Our Roods are in Belgium, Our Destination is your bathroom!

Ik vind dat persoonlijk leuk bedacht! verder staat erop dat het All Natural Bodycare is gemaakt van de puurste ingrediënten!

In de Geur Sweet Sugar Mint zit onder andere: Rosemarijn , ceder hout, en pepermunt. en ik kan je vertellen deze combinatie van geuren is heerlijk en doet denken aan een geur die word gebruikt in een Spa, Kruidenbaden, Kruidensauna’s of een behandeling bij een schoonheids specialiste!

Rainpharma made in belgium

Wanneer je de deksel van de pot afdraait zit daar voor de extra hygiëne nog eens een extra dop op. Ik heb het vermoeden dat dit is om de vocht buiten de verpakking te houden wat heel handig is aangezien scrub en zeker een natuurlijke scrub kan bederven wanneer daar vocht bij komt!

Sugar scrub Natural bodycare Rainpharma

De Scrub zelf ziet er lekker dik en een beetje Glazig Crèmig van kleur uit! En de heerlijke geur komt je meteen tegemoet! Ik kan er wel steeds aan ruiken zo lekker vind ik hem!

Sugar Scrub van Rainpharma met Rosemary, Cedarwood en peppermint

Ook zie je dat de substantie dik en olie achtig is! en daarbij zie je en ruik je gewoon dat dit een product is wat bestaat uit Natuurlijke ingrediënten! En ik ben daar een grote fan van zoals jullie misschien al weten!

Sugar Scrub

Wanneer ik een beetje uit het doosje op mijn handen doe zie je pas hoe fijn dik de substantie is, hij blijft gewoon staan op mijn vingers zonder weg te lopen!

Natural Bodycare Sugarscrub Rainpharma review

Ik ben begonnen om hem voor jullie te testen maar wil hem graag op mijn hand laten zien! daar ook kan je zien dat je niet heel veel nodig hebt maar al gauw genoeg hebt voor een vrij groot oppervlakte! Deze scrub is dus ook vrij zuinig in gebruik en dit komt omdat de substantie lekker dik is!

Rainpharma Sugarscrub Sweet morning mint review

Wat ook heel prettig is aan de Scrub is dat hij niet plakt wat ik wel eens heb gehad bij suiker scrub! En natuurlijk spoel je het wel van je huid af maar toch dat geplak vind ik zelf nooit zo prettig! Deze Scrub heeft dat niet! Daarbij voel je gewoon dat de heerlijke ingrediënten die in de scrub zitten je huid voeden en verzorgen en dat voelt ook nog eens prettig aan!

En de geur… Ik kan het niet genoeg benoemen… Die is heerlijk! Echt Heerlijk!

Ik ben doorgegaan met scrubben tot bijna alle deeltjes die erin zitten waren gesmolten en daarna heb ik er wat water bij laten komen en zie je gelijk dat de oliën heerlijk met je huid aan het werk gaan.

hand gescrubt met rainpharma sugar scrub sweet morning mint

Wanneer je alles van je huid hebt afgespoeld voel je hoe lekker zacht en gevoed je huid aanvoelt! Het is echt een heerlijk gevoel!

Ik ben echt erg Enthousiast over Rainpharma en zeer zeker ook over deze heerlijke Sugar Scrub in de geur Sweet Morning Mint!

Wat ook wel leuk is om te vertellen overigens is dat de tekeningen op de verpakking waaraan je ook de geuren kan herkennen geschilderd zijn met de Hand en Chinese Inkt. Erg mooi zo’n unique persoonlijke Touch!

Een grote pot van 300 Gr. Kost 19,95€ en is op de website van Rainpharma Hier te bestellen

Hoe lijkt jullie deze heerlijke Suiker Scrub van Rainpharma?

* Dit Artikel bevat een gesponsord product!

 

Advertenties

5 thoughts on “Rainpharma Sweet Morning Mint Sugar Scrub…

  1. Een flinke scrub is altijd gewenst bij mij, Ik kan niks met kleine korrels. Deze lijkt mij wel erg fijn, maar toch vind ik hem wel een tikje aan de prijzige kant. (En heb ik ook net een sh*tload aan Body Shop scrubs ingekocht… ahum). xxx Lucinda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s