Polaroid P8339a van Sunglassesshop.com

Polaroid sunglasses

Sunglassesshop.com is een webshop met een zeer grote en veelzijdige keuze aan zonnebrillen met veel verschillende merken! Naast de Luxere merken hebben ze ook goedkopere zonnebrillen en zo hebben ze voor ieder wat wils maar bieden wel altijd kwaliteit!

Van Sunglassesshop.com mocht ik een mooie zonnebril uitkiezen om te reviewen voor mijn blog en ik koos voor een Polaroid zonnebril!

Lees mee hoe ik tot deze keuze kwam en wat ik vind van mijn nieuwe polaroid zonnebril!

polaroid sunglassesshop

Om komt de polaroid zonnebril in een zeer stevige brillenkoker zodat hij altijd beschermd is, tevens zit daar een boekje aan vol met informatie over de zonnebril en de glazen die erin zitten en speciaal zijn gezien het feit dat het gepolariseerde glazen zijn!

sunglassesshop.com

Ik mocht natuurlijk een zonnebril kiezen maar de keuze is reuze!! dat weel zeggen heel veel mogelijkheden, modellen en noem maar op! Maar ik heb een klein nadeeltje waar niet iedereen last van heeft… Namelijk ik heb een heel smal hoofd en niet alle zonnebrillen passen mij of staan mij goed! Nou staat alle informatie over maten en dergelijke op de site en kan je ook nog eens heel gericht zoeken door bijvoorbeeld het merk naar keuze aan te klikken en vervolgens je zoekopties te verfijnen met een aantal keuzemogelijkheden!

Ideaal en zo kan je heel gericht zoeken! Maar sunglassesshop.com heeft tijdens kantoor uren ook nog eens een Chat systeem waarbij je in contact kan komen met iemand van de klantenservice die jou direct van dienst kan zijn en je kan helpen bij het maken van je keuze!

Zo werd ik ook geholpen bij mijn zoektocht en kwam uit bij een hele leuke zonnebril die onder andere geschikt is voor iemand met een wat smaller gezicht!

Polaroid P8339a zonnebril

Ik koos voor de Polaroid P8339a een mooie zwart kleurige zonnebril met een licht Cat eye effect en verder een beetje vergelijkbaar met de Ray-Ban Wayfarer zonnebril, maar toch een heel eigen persoonlijkheid en uitstraling heeft!

polaroid zonnebril

Het model van de zonnebril is modern maar tijdloos en heeft een mooie uitstraling en daarnaast een aantal leuke details zoals een andere kleur binnenkant!

Polaroid zonnebril gepolariseerd glas, sunglassesshop.com

Ook zit aan de zijkant van de zonnebril het Logo van Polaroid leuk verwerkt.

Wanneer je de zonnebril besteld moet hij vanuit het buitenland komen maar dat gaat ontzettend snel, binnen een week heb je de zonnebril stevig en goed verpakt in huis!

Er zit dan een label van Sunglassesshop.com  aan de zonnebril bevestigd.

De Polaroid P8339a is HIER verkrijgbaar en kost 45€, een mooi bedrag voor een echte goede zonnebril!

Polaroid P8339a

Naast een boekje met informatie en een stevige koker ontvang je overigens ook nog een schoonmaakdoekje voor de glazen van de zonnebril! Al met al een hele goede service zowel van Polaroid als van Sunglassesshop.com

uitleg over polaroid zonnebrillen

Zonnebrillen van Polaroid hebben speciale glazen die beter zijn voor de ogen. Gepolariseerd glas.

Wat zegt Wikipedia over gepolariseerd glas?

Polariserend

Polariserende lenzen bevatten naast een UV-filter ook een polarisatiefilter. Hierdoor bestaat het licht dat de drager waarneemt vooral uit verticaal gepolariseerd licht.

Het voordeel van het wegfilteren van de horizontaal gepolariseerde lichtstralen heeft te maken met de reflectie van licht. Als licht op bijvoorbeeld water valt dan zal een deel van dat licht reflecteren en een ander deel zal worden geabsorbeerd. De verhoudingen hiertussen zijn afhankelijk van de hoek waaronder dat licht invalt op het water – zieFresnelvergelijkingen. Een belangrijker verschijnsel hierbij is dat de mate waarin gereflecteerd licht horizontaal gepolariseerd wordt groter is dan de mate waarin dit verticaal gepolariseerd wordt.

Hierdoor zal gereflecteerd licht enerzijds worden gefilterd door het polarisatie filter en anderzijds door de getinte glazen.

In het boekje wat je bij de zonnebril krijgt word alles over de glazen van polaroid en hoe speciaal ze zijn uitgelegd! Heel prettig!

zonnebril polaroid van sunglassesshop.com

En hier heb ik mijn nieuwe favoriete zonnebril op!! en oh boy wat ben ik er blij mee!!! Ik vind hem mooi en het beetje Cat eye idee wat er op zit vind ik heel gaaf! Hij is net wat anders als anders!

Daarnaast kijkt hij heel rustig, normaal krijg ik snel hoofdpijn van zonnebrillen maar bij deze bril merk ik niet eens dat ik hem op heb. Je kijkt er heel prettig door en je ogen worden er rustig van! De kleuren blijven mooi en helder!

polaroid sunglasses...

Daarnaast vind ik hem ook nog eens heel leuk staan!

Ondanks dat het een gesponsord product is zal mijn mening altijd eerlijk zijn. Vind ik het niks of heb ik wat aan te merken aan de webshop of producten dan horen jullie dat! Dit vind ik wel zo eerlijk!

Ik ben allereerst zeer tevreden over sunglassesshop.com! De keuze is zeer uitgebreid en de service, betaalbaarheid en levering zijn super! Ik kan de webshop dan ook zeer zeker aanbevelen!

De zonnebril vind ik geweldig en ik kan vertellen dat er een wereld voor me is open gegaan bij het aanschaffen van een polaroid zonnebril!

wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril?

Advertenties

3 thoughts on “Polaroid P8339a van Sunglassesshop.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s