So Susan Concealer Quad en Universal Blush…

So Susan Concealer Quad & Universal Blush

In de VipBox van Vorige maand zaten echt hele leuke dingen, afgelopen week had ik al een oogschaduw quad gereviewd die in de Vip Box zat en vandaag heb ik weer een review van twee hele leuke producten voor jullie!

Namelijk de So Susan Concealer quad en de So Susan universal Blush.

So Susan Skincare, colour, performance

Om te beginnen zitten de concealer en de blush in een doosje die van mij een tien met een griffel krijgen, ik denk wel 1 van de leukste doosjes die ik heb gezien bij Make-Up producten!

Er staan leuke originele tekeningen op en de kleuren zijn ook leuk en vrolijk! Het geeft meteen het gevoel dat je een leuk en origineel product in handen hebt! en daar hou ik van!

So Susan Universal Blush

De So Susan Universal Blush zit in een leuke Roze verpakking. De verpakking is klein maar fijn en er staat veel informatie op!

Er staat ook een tekstje op:

If I were the blushing kind, I would blush to be called a hero.

Het tekstje slaat misschien niet ergens op maar het maakt het product wel uniek en dat vind ik er echt leuk aan!

Op de achterkant kan je zien dat er geen troep in de blush zit zoals minerale oliën en dieren producten! Het product is niet op dieren getest!

Op de zijkant van het doosje staan ook tekstjes zoals de ingrediënten en wat de blush inhoud!

So Susan Concealer Quad

Voor de concealer quad  geld hetzelfde al staat er niet zo’n gek tekstje op de tekening is leuk. op de achterkant staat eveneens dat er geen troep inzit als het gaat om de ingrediënten die op de zijkant van het doosje staan! Ook dit product is niet op dieren getest!

So Susan Concealer en blush

Nu word het tijd om de producten uit hun verpakking te halen!

Het concealer quad is trouwens HIER verkrijgbaar en kost 28,95$ wat ongeveer tussen de 22 en 24€ ligt. De website verzendinternationaal.

De Universal Blush is HIER verkrijgbaar en kost ongeveer 15 tot 17€

De producten zijn niet heel goedkoop maar gezien de natuurlijk ingrediënten en de originaliteit van het product vind ik het opzicht wel goed, voor MAC betaal je ook wat meer…

We willen natuurlijk wel eerst weten of de producten het geld ook daadwerkelijk waard zijn…

Concealer Quad & Universal Blush So Susan

Ik heb wel 1 note… En dat zei ik al in het filmpje van mijn unboxing van de Vip Box…

De verpakkingen zijn prachtig maar meestal gooien we die weg! Het is echt een gedoe om zo’n doosje in en uit een leuke verpakking te halen! en je kan wel alles bewaren maar dan groeit je huis dicht dus een doosje wat om een blush of een concealer quad zit, hoe leuk ook gooien we meestal weg…

en dan blijft dit over!!! en daar begrijp ik nou geen snars van! steken ze zoveel geld in de doosjes om de producten heen maar zo weinig geld aan de daadwerkelijke doosjes waar de blush en de concealer inzitten!

Het zijn vrij dure producten en dan zit er een doosje omheen die nog onder het niveau van de Max & More Producten van de Action liggen! Ik Niet begrijp!!

Jammer jammer, gemiste kans!

Blush en concealer van So Susan

Wanneer je de doosjes opent zit er wel een heel mooi product in en dat is eigenlijk al te zien wanneer je de producten bekijkt!

Universal Blush So Susan...

De Blush is een Universal blush en zou daarmee iedereen mooi moeten staan! Ik denk dat dat wel moet kloppen als ik zo naar de kleur van de blush kijk! Hij ziet er mooi uit met een mooie glans en laat ik daar nou heel erg van houden… Een blush met een mooie glans!

Concealer quad So Susan...

Het concealer quad heeft 4 kleuren en je kan ze mengen zodat er voor iedereen een geschikte kleur te maken is. Een handig quatro ‘tje dus!

swatches universal blush so susan

Dan de swatches, daar kan je al zien hoe mooi de kwaliteit van de Blush is, de glans is prachtig en het pigment is heel goed! ik hem hem zowel dik aangezet als uitgesmeerd geswatched!

Het is inderdaad een universele kleur die iedereen mooi zal staan door de zachtheid van de kleur!

swatches concealer quad so susan

Wanneer je de concealer quad swatched kan je zien dat het niet heel romig is maar vrij hard! het is een vrij vaste substantie, ik weet daarom zeker dat je de concealer voor meerdere doeleinden kan gebruiken! we gaan het eens bekijken!

witte concealer so susan als oogschaduw basis

Ik heb de witte concealer (en dat kan ook met de andere kleuren natuurlijk) als oogschaduw basis aangebracht wat perfect is voor onder een fel gekleurde oogschaduw, de rechter foto laat dat zien.

Links draag is de witte oogschaduw basis en rechts draag ik niks behalve de gele oogschaduw! Zoals je kan zien is de oogschaduw aan de kant van de witte concealer veel intenser! het werkt echt goed!

Vanwege de vaste substantie zou je de andere kleuren ook goed als oogschaduw basis kunnen gebruiken.

Wat ik ook denk is dat ik de donkerste kleur goed zou kunnen gebruiken om mee te shapen, zeker omdat de finish een beetje poederachtig is maar wel goed uit te smeren!

Het is dus echt een multi functioneel product en ik ben er vast heel blij mee!!!

concealer

Ik vind het altijd mooi om een beetje lichte concealer te dragen zodat je een gehighlight frisse uitstraling krijgt. Links heb ik de concealer net aangebracht en rechts heb ik hem verwerkt in mijn make-up, poeder erover heen en de rest van mijn make-up.

Ik vind het effect heel mooi!

Look met Universal Blush van So Susan

Ook het effect van de blush vind ik heel mooi! de kleur is heel zacht roze, geeft een mooie blos en een hoop glans, een highlighter is hierbij niet meer nodig! met deze blush heb je twee in 1! dus ook multifunctioneel zou je kunnen zeggen!

Beide producten vind ik heel erg mooi en ben ik erg blij mee en tevreden over! Zeker Toppertjes uit de Vip Box! Ik vind de Vip Box ook echt een hele leuke box en zeker een aanrader om die aan te schaffen!

wat deze producten betreft, ze zijn prijzig maar zeker de moeite waard! Ik vind het dan ook zeker aanraders!

wat vinden jullie van deze producten?

Advertenties

8 thoughts on “So Susan Concealer Quad en Universal Blush…

  1. Wat een mooie producten, maar inderdaad jammer van de goedkoop ogende verpakkingen. Ik bewaar mooie doosjes overigens wel altijd, ik laat de producten er dan gewoon in zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s