Ice Cream Tag…

The Ice cream Tag

Ik werd getagged voor wel een hele leuke Tag Namelijk de Ice cream Tag! En wie word er nou niet een beetje vrolijk van een ijsje!

Ik werd getagged door Lucinda van Lucinda in wonderland! Lucinda heeft een hele leuke blog! Ik volg haar al vanaf het begin!!  Haar Tag kun je overigens HIER terug lezen!

Lees nu mee voor mijn antwoorden op de Ice cream Tag!

Icecream Tag

Wat is je favoriete ijsje?

Mijn favoriete ijsje dat is een makkelijke!! Dat is een Swirl die je vaak op stations kan laten maken! en dan met twee soorten ijs, fruit en chocola erin!!! hhhmmmmm

Swirl coctail ijs

Wat is je favoriete topping op softijs?

Dat zijn er eigenlijk twee waaruit ik niet kan kiezen want ik ben nog steeds gek op disco spikkels!! (net als mijn kids overigens!) maar ik vind het ook wel eens heel lekker om er chocolade saus overheen te doen!! en onze Snackbar die ongeveer op 20 meter van mijn huis ligt (misschien wel 10) heeft het allemaal!! Heerlijk!

ice cream

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?

Ik hou eigenlijk helemaal niet van schepijs wat je in de supermarkt kan kopen! dat vind ik echt vies! en peren ijsjes vind ik ook echt niet lekker!

Ben je meer een liefhebber van softijs, schepijs of waterijs?

Voor mij is deze makkelijk!!! Ik hou het meeste van Softijs! Vroeger als kind vond ik waterijs het lekkerst en ijs van de venetia winkel in Zeist waar ik vandaan kom!

IJsjes tag

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?

Meloen en bosvruchten softijs (zoals ze ijs bij swirl hebben, maar dan met meloen en bosvruchten smaak) met fruit, chocolade, disco spikkels en slagroom!!! ja ik weet het dit klinkt heeeel erg haha!

ijsjes icecream tag

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?

Aangezien ik niet echt een hele grote ijs eter ben eigenlijk niet zo heel veel! Ik denk dat ik zo’n twee ijsjes per maand eet ofzo.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?

Meloen, Bosvruchten en citroen!

Wat voor ijs at je als kind graag?

Als kind at ik dus graag waterijsjes, en de lekkerste ijsjes ooit bij Venetia IJs in Zeist! Niet alleen dat IJs was super lekker maar ook de slagroom was zo verschrikkelijk lekker!

Snoepjes-in-ijs-vormpjes-invriezen.1361133070-van-wendyvwy

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!

Ik denk… dat dat ijsje zou moeten heten… MY WICKED WEIRD CHAOS… HAHA

Dit was de Ice Cream Tag en iedereen mag hem overnemen van mij!! Het is een leuke Tag om te doen en je krijgt er spontaan Honger van!! Dank je wel Lucinda coor de leuke Tag tag!!!!

Zijn jullie liefhebbers van ijs?

 

Advertenties

7 thoughts on “Ice Cream Tag…

  1. Leuke tag! Ik moest echt lachen om de naam die je voor je zelfbedachte ijsje hebt bedacht haha, geweldig! Ik ben zelf niet zo’n ijseter eigenlijk, ik vind af en toe wat schepijs van de Italiaan of zo’n swirl wel heel lekker, maar ik eet het bijna nooit haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s