Balea Handlotion met sheabutter en arganolie.

Balea Sheabutter & Argan olie Handlotion

Vandaag weer een review van 1 van de pareltjes die ik uit Duitsland bij de DM heb meegenomen! Een lekkere Budget handlotion met sheabutter en arganolie van Balea het huismerk van de DM!

Lees mee wat ik ervan vind!

Sheabutter en Arganolie handlotion van Balea

Allereerst… De handlotion kost 1,89€ wat natuurlijk enorm Budget is zeker als je bedenkt dat er 300 Ml handlotion inzit! De fles is leuk net als de rest van de verpakkingen van Balea! Deze is paars met een combinatie van Shea en Arganolie erop in mooie heldere kleuren! ik vind het echt leuke producten voor een drogisterij merk en ik vind dat de Nederlandse drogisterij er echt een voorbeeld aan kan nemen!

Achterkant met ingrediënten van de Balea handlotion met sheabutter en arganolie

Ik had jullie al verteld heh dat de nieuwe vriendin van mijn vader een Duitse is… Ik moet dus nu regelmatig Duits praten… maare de achterkant lezen van deze fles gaat me ook nog wel lukken! Gelukkig lette ik nooit op vroeger bij Duits (arg arg arg en alleen als je volwassen bent ontdek je de consequenties daarvan!!!)

anyway de achterkant van de fles staat vol met informatie!

Wat ik er uit kan halen is dat er meerdere ingrediënten inzitten die de huid van je handen echt voeden en van alles doen voor je huid, zoals Arganolie, Sheabutter en Pathenol.

bij de ingrediënten is te zien dat sheabutter hoog in de lijst staat en tevens zit er glycerine in wat zorgt voor het vasthouden van vocht van de huid, er zit olijf olie in en inderdaad ook de arganolie, wel zit er een milde vorm van Alcohol in (gewonnen uit natuurlijke producten en mild voor de huid maar helaas wel alcohol!)  De lijst is wel interessant te noemen want er zitten een hoop natuurlijke ingrediënten in en ook nog vrij hoog in de lijst! klasse!

Pomp flacon van Balea handlotion met sheabutter en argan olie

Wat ik ook heel prettig vind is dat de Balea Handlotion een Pomp flaccon heeft wat heel prettig doseert en ook heel handig is voor op je nachtkastje bijvoorbeeld!! Twee pompjes en klaar! vaak werkt dat een stuk zuiniger!

Balea Sheabutter en arganolie handlotion...

En voor handlotion is het een hele grote fles van 300 Ml!! Niet verkeerd en echt een product waar je lang mee kan doen! En dat voor een bedrag van maar 1,89€ wow!

Balea swatches handlotion met sheabutter en arganolie

Met een pompje kan je zien dat de substantie vrij stevig is maar niet te dik! Bij het insmeren trekt hij goed in en hij plakt niet! Dat vind ik wel echt een pluspunt! Daarna (en dat kan ook niet anders met al deze ingrediënten) voelen je handen zeer zeker gevoed aan! En tevens worden ze lekker zacht!

De geur is ook niet verkeerd, je herkend de Shea butter maar de geur is fris en subtiel! en niet te veel aanwezig! dat vind ik wel prettig want soms s’avonds als ik in bed lig vind ik het heel vervelend als een geur te overheersend is! Bij deze handlotion is dat zeker niet het geval!

Mochten jullie in Duitsland gaan shoppen bij de DM kan ik deze handlotion zeker aanbevelen!

hebben jullie al ervaring met Balea?

Advertenties

5 thoughts on “Balea Handlotion met sheabutter en arganolie.

  1. Deze had ik laatst ook mee laten nemen uit Duitsland, vind het een hele fijne lotion. Inderdaad is de geur heerlijk. Maar mijn “handsan” hand & nail creme met argan olie uit Duitsland blijft toch echt mijn nr 1 favoriet. Maar daarna komt zeker deze!!! Zeker een aanrader, helemaal voor dat geld! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s