De InStyler van Bekendvanpc.nl…

Instyler

Bekendvanpc.nl is een leuke webshop waar je van alles kan bestellen, producten voor je conditie, producten voor in huis, verzorgingsproducten en noem maar op!

Ik kreeg een leuk haarstylings product van bekendvanpc opgestuurd om die voor jullie te reviewen!

Het apparaat heet de Instyler en vandaag ga ik jullie er alles over vertellen, ik laat foto’s zien van hoe je hem gebruikt en wat het doet met mijn haar en voor mijn haar! Lees mee…

bekend van pc haarstyler de Instyler

De InStyler van Bekendvanpc.nl is een zeer complete haarstijl apparaat! Je kan er alle kanten mee op! Hoe en wat ga ik jullie zo meteen uitgebreid vertellen. Het leuke van de instyler is dat het ook een ander apparaat is dan we al kennen, hij is zeker uniek in zijn soort en daar hou ik van!

De instyler van Bekendvanpc.nl

De InStyler komt in een leuke doos die al veel informatie bevat over de Tang en wat je er mee kan! Daarnaast is het een zeer compleet pakket! De InStyler word geleverd met een stylings kam, een hitte bestendige opbergzak, een uitgebreide omschrijving en een snelle tutorial kaart! Heel practisch en je kan er dan ook meteen mee aan de slag!

3 in 1 haar apparaat Instyler van Bekend van Pc

De InStyler ziet er erg leuk uit, zoals ik net al zei anders als anders maar zeer compleet, de onderkant bestaat uit een Borstel met in het midden een ceramische plaat en aan beide zijkanten in leuk oranje gestoken een dubbele rij haren!

De Bovenkant bestaat uit een rond warmte element wat kan roteren! Waar goed aan gedacht is is dat er een beschermings element bij geleverd is die je er op kan doen bij het stylen om te zorgen dat je je niet verbrand! Dat is het zwarte beschermings ding wat je op het Ronde element ziet.

Verder is de tang heel stevig en ziet hij er leuk uit met het zilver en oranje met zwart! Het apparaat voelt zeker niet goedkoop aan maar ook niet te zwaar!

instyler haarstyling

Hier kan je de details nog wat beter zien, de dubbele rij borstels met de keramische plaat in het midden, het ronde zilverkleurige verwarmings element wat Roteerd, de zwarte bescherming en vervolgens de tang!

Het ziet er allemaal perfect uit en zo voelt het ook!

instyler haar apparaat bekendvanpc

Op de bovenkant van de tang zit een aan en uit knop die makkelijk te bedienen is en waar je ook kan kiezen voor drie verschillende standen, in het boekje staat beschreven welke stand je voor jouw haar soort moet gebruiken! Kind kan de was doen!

Roterend styling apparaat Instyler

Ik zie nu dat het zwarte beschermings ding een hitteschil heet… weer wat geleerd 😉

Het haar word door de tand gespreid door de borstels, verwarmd door de verwarmde roterende cilinder, het word er glad en glanzend van en beter behandelbaar en zijdezacht!

De Cilinder is 32 MM Breed.

De hitte kan tot 210 graden verwarmd worden en is in 30 seconden warm wat ook echt zo is en ideaal is!

Het is een zeer complete tang, op de verpakking staan foto’s van modellen met wat je er allemaal mee kan berijken, Krul, Volume, stijl haar, glad en glanzend haar.

De tang heeft ook al eens een prijs geworden in 2011 en 2012 wat natuurlijk veel goeds beloofd!

hittebestendige opbergzak InStyler

Bij de Tang word een Handige opbergzak geleverd die ook nog eens hittebestendig is! Het handige van de zak is dat hij in twee delen is verdeeld, je kan de tang er in opbergen en in een apart vak het het boekje, de kaart en de kam! Je kan dus alles netjes bij elkaar bewaren wat ik zelf echt een pluspunt vind! Ik raak namelijk altijd die boekjes kwijt!

uitleg instyler

Bij de tang zit zoals ik al vertelde een uitgebreide omschrijving met wat je met de tang kan en natuurlijk hoe je hem bediend, het staat allemaal makkelijk uitgelegd met tekst en tekeningetjes!

Naast een uitgebreide omschrijving zit er ook een snelstylinggids bij… Een kaart waar stap voor stap de makkelijkste dingen staan uitgelegd, Hoe maak je je haar stijl, Hoe maak je Losse Krullen, hoe draai je je haar naar binnen en hoe draai je je haar naar buiten! Dit staat allemaal makkelijk uitgelegd op het kaartje! en natuurlijk hoe je hem aan doet en welke warmte je moet gebruiken!

Het boekje is uitgebreider, daar staat de tang uitgebreid afgebeeld met wat alles inhoud en wat het doet!

In het boekje staan ook tips hoe je je haren kan behandelen en met wat voor producten om het haar goed te beschermen en goed in model te houden!

Ook staat er uitgelegd hoe je je haar het beste kan verdelen en door kan kammen en noem maar op!

Naast Losse krullen kan je ook stevige krullen maken, je kan het steil maken, je kan het naar binnen draaien en naar buiten, je kan er volume in maken, en je kan het haar extra body geven!

Als laatste geeft het boekje ook nog wat antwoorden op vragen mocht het allemaal wat anders lopen dan je hoopt en geeft het extra tips! Super handig!

De tang is overigens HIER te krijgen en kost 68,95€

haar zonder iets eraan gedaan te hebben!

Op de bovenstaande foto’s zie je mijn haar gewoon aan de lucht gedroogd en zoals je ziet is het model zo niet echt tof, ik heb namelijk dun, onhandig, fijn haar waar ik echt wel wat aan moet doen om er een beetje volume in te krijgen.

Ik doe dit overigens al jaren op dezelfde manier omdat ik echt een klunsje ben met haar apparaten, ik heb de meeste stijltangen dan ook in huis maar doe er weinig mee behalve mijn vertrouwde krul Föhn! Ik was dan ook heel benieuwd of het stijlen met de instyler van bekendvanpc.nl mij dan ook zou lukken!

Haar stylen met de InStyler van bekend van pc Wat ik wilde bereiken met het stijlen met de Instyler was Volume en naar binnen gedraaid haar…

Het boekje vertelde mij precies wat ik moest doen (en wat mij overigens met een stijltang nooit is gelukt ondanks dat het zou moeten kunnen!)

Ik begon bij de haarwortels waar ik de cilinder een aantal seconden op zijn plaats liet draaien. Vervolgens trok ik voorzichtig naar beneden om aan het einde de tang naar binnen te draaien zodat mijn haar naar binnen ging staan!

Het werkt gemakkelijk en simpel en is heel goed te doen met de duidelijke uitleg erbij! Zeker voor klunsjes zoals ik!

Haar gestyled met de Instyler

En dan nu het resultaat! Mijn haar heeft meer volume en is naar binnen gedraaid zoals ik het het liefste draag!

gestyled haar door de InStyler

Zo zie je het al wat beter!!!

gestyled haar met de Instyler van Bekendvanpc.nl

Als laatste nog even van alle kanten! Het apparaat werkt echt heel erg goed! Het is makkelijk, er valt goed mee te werken en het boekje is zeer duidelijk in zijn uitleg!

Ik ben dan ook echt heel blij met dit apparaat en ga hier zeker vaak gebruik van maken!

Tot slot wil ik jullie nog even een filmpje laten zien met wat het apparaat allemaal  kan!

Ik ben zeer enthousiast!! wat vinden jullie ervan?

Advertenties

10 thoughts on “De InStyler van Bekendvanpc.nl…

  1. Wat ziet het er goed uit! Oh en even over je reactie nog bij mijn review.. Ik heb contact met Boozyshop opgenomen en ze raden me aan om de kwast even te wassen, aangezien de kwast met de hand is gemaakt. Als het probleem blijft moet ik even terugmailen. 🙂 x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s