MAX & MORE Bodyshimmer / Highlighter (weer een Action Budget tip?)

Max & More Body shimmer party stick highlighter Action

Action heeft sinds een tijdje weer wat nieuws, namelijk de Body Shimmer Party Sticks… En ik was toch wel heel nieuwsgierig wat dat dan weer was… 1 voor 1 gingen de bodyshimmers in mijn blauwe mandje…

Lees mee wat ik ervan vind…

Max & More Body shimmer Highlighter Action Budget

Zoals alle producten van Action zitten ook de body shimmer sticks apart verpakt in een doosje.

Max & More Body Shimmer Moonlight goddes, rose goddes , golden goddes

Op de doosjes staat veel informatie over de Body shimmer sticks en het laat al goed zien dat er kwastjes aan de potjes zitten.

Ook de ingrediënten staan op de doosjes en wat je ermee kan doen. Ik voeg daar vandaag gelijk nog wat aan toe!

Ik heb alle drie de kleuren, Moonlight goddes (wit zilveren kleur), Rose Goddes (roze van kleur) en golden goddes (goud van kleur).

Max & More Body shimmer party stick

De verpakking van de Bodyshimmer ziet er ok uit, een beetje goedkoop maar dat zijn ze ook!

body shimmer party stick Max & More Action

Ik vind het wel weer een heel leuk nieuw product van Action en toen ik ze zag dacht ik gelijk al, die kan je voor meerdere doeleinden gebruiken!

Ze kosten overigens 1,49€

Max & More Highlighter  body shimmer stick

Voor je ze kan gebruiken moet je eerst de bovenkant eraf halen en het bescherm dingetje eraf halen, daarna kan je ze gebruiken, eventueel (of nah ja dat is de bedoeling) met het kwastje dat erop zit.

Body shimmer max & More Action

Wanneer je de bovenkant eraf schroeft zie je eigenlijk iets wat sterk aan pigments doet denken.

Ik denk daarom dat je ze ook goed als oogschaduw kan gebruiken met een goede basis, of als highlighter, een beetje in een ander dekseltje tikken en dan met je highlighter kwast erdoorheen en op je jukbeenderen aanbrengen!

De kleuren zijn overigens heel mooi en de namen passen ook nog eens erg goed!

Max & More body shimmer

Nog even een close up van de bovenkant waarbij je goed ziet dat de kwasten niet van hele goede kwaliteit zijn. (slecht eigenlijk)

swatches Bodyshimmer Max & More party Stick

Natuurlijk heb ik ze ook geswatched voor jullie en dan zie je gelijk dat het best goed pigment is. ik heb dit met mijn vinger gedaan en dan komt het heel duidelijk over!

swatches bodyshimmer  highlighter max & more Action

De kleuren zijn prachtig en naast bodyshimmer vind ik ze inderdaad heel geschikt om als oogschaduw / Pigment en highlighter te gebruiken! zeker wanneer je ze goed verdeeld!

Swatches Bodyshimmer max & more

Wanneer je de bodyshimer met de kwast aanbrengt ziet het er zo uit, ik raad dat dus niet aan en ik zou het gewoon met een andere kwast/ met je vinger aanbrengen voor een veel mooier effect!

Ik vind het weer een heel leuk product van Action, lekker Budget en multi purpose! maare die kwasten hadden ze wat mij betreft weg kunnen laten!

wat vinden jullie van de Bodyshimmer party sticks van Action?

 

Advertenties

22 thoughts on “MAX & MORE Bodyshimmer / Highlighter (weer een Action Budget tip?)

  1. Ik vind het wel mooi om met de kwast aan te brengen over je lichaam (BODY shimmer…) maar op je gezicht zou ik het daarvoor dus niet gebruiken! 🙂
    Mooie producten, ze vallen me echt mee!

  2. Wauw, wat een mooie producten! Super dat je ze voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ze lijken me ontzettend fijn als oogschaduw, maar de lichtere tinten zijn ook mooi als highlighter. De volgende keer bij de action kan ik deze producten echt niet weerstaan, weer drie budgettoppers. x

  3. de rozige tint vind ik erg mooi, maar zelf weet ik niet of ik dit zelf zou dragen( ze zijn erg glimmend) en ik moet misschien even wennen aan het idee om dit te dragen….tja…mooi vind ik hem wel!

  4. Ze lijken me wel fijn maar ik zou begot niet weten waar ik het allemaal op zou moeten smeren.. Glitters op je armen/benen? Niet zo mijn ding hahaha. Deze skip ik maar meestal koop ik heeel veel Action producten door jouw reviews, love it!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s