Sieraden van Born pretty store…

Sieraden van Born pretty store

Van Born pretty store mocht ik een aantal leuke sieraden uitkiezen en dat heb ik natuurlijk met veel liefde gedaan…

Ik heb drie items uitgekozen, een lange ketting, een statement ketting met bloemetjes en een Damon Salvatore daylight ring omdat ik een sucker ben voor Vampire diaries!

Kijk mee voor de details en een leuke kortingscode voor jullie!

Bornprettystore

Born pretty store is een hele leuke website met van alles en nog wat vergelijkbaar met ebay.

Je koopt er veel voor weinig! en dat is leuk! Ik mocht van Bornpretty een aantal leuke dingen uitzoeken uit de categorie jewelry en dat heb ik met plezier gedaan, maar wat was het moeilijk om uit zoveel te kiezen!

Lange ketting Born pretty store goud, zilver, zwart

Allereerst koos ik een mooie chique ketting die makkelijk met alles te combineren is, hij bestaat uit zilver kleur nieuw en oud (donker en licht), zwart en goud. 4 verschillende kettingen, je kan ze dus ook los dragen of er 1 of twee weg laten!

sieraden born pretty store

Ik vind het een leuke ketting en de ketting was onder de 5 €, de meeste dingen in de webshop van Bornpretty zijn dan ook echt heel goedkoop! dat is leuk shoppen zeker als je een laag budget hebt.

Deze ketting kan je echt bij veel outfits dragen, ik ben er daarom ook heel blij mee!

Camellia flower ketting born pretty store, statement ketting

Ook het tweede item is een ketting maar een statement ketting in dit geval! bestaande uit mooie witte bloemetjes met een leuk glimmend steentje in het midden! de ketting is bronskleurig aan de achterkant en helemaal wit voor!

Ik vind deze ketting wel wat romantisch hebben!

De ketting is HIER te vinden voor 4$39 wat ongeveer 3,75€ is! niet gek toch voor zo’n leuke ketting!

ketting born pretty store

Heel handig genoeg heb ik niet goed gekeken naar de foto’s… ik keek in de zon en ik kijk niet echt op mn mooist maar ja ik wilde jullie de ketting wel graag gedragen laten zien! dus dan maar zo… Kijk vooral naar de ketting zou ik zeggen haha!

Ook deze ketting is bij vele outfits te dragen maar is vooral mooi in de zomer, bij een mooi zomer jurkje of topje!

Damon salvatore vampire diaries ring

Als je mij al even volgt dan is je vast niet ontgaan dat ik nogal dol ben op Vampire Diaries… Oh boy do I love that serie!! vooral de donkere, mysterieuze, beetje slechte Damon Salvatore…

Toen ik de daylight ring (de ring gemaakt door een heks die ervoor zorgt dat Damon in het daglicht kan lopen zonder dood te gaan / te vervranden)van Damon zag in de Born pretty store wilde ik die dan ook meteen hebben! gewoon omdat ik hem leuk vind!!!

Damon salvatore ring

De ring heeft een zilver look met een grote blauwe steen en daarop het logo van Salvatore en de D van Damon erin met een klein blauw glim steentje. Aan de zijkant vind je tekens terug.

De ring is vrij groot en robuust! maar bij sommige outfits vind ik dat juist wel leuk!

Damon salvatore ring born pretty store

Kijk… Nu kan ik ook in het daglicht lopen 😉

Ik vind deze ring helemaal leuk! als je de ring vergelijkt met de ring van Damon dan zitten er wel kleine verschilletjes in, maar minimaal, het is dus een echte goede namaak van de ring van Damon!

banner11(07-11-15-41-15) 2

Speciaal voor jullie heb ik wat leuks! Jullie mogen met de bovenstaande code onbeperkt gebruik maken van een kortingscode! Het leuke is dat jullie met deze code 10% korting krijgen op sieraden die al zo weinig kosten!

Het duurt wel ongeveer 3 tot 4 weken voor de sieraden in de bus vallen maar ze moeten dan ook van ver weg komen!

Nog even extra de code is: OPQT10

Veel shopplezier bij Born pretty

Advertenties

17 thoughts on “Sieraden van Born pretty store…

  1. Pingback: Nog even een reminder voor leuke Kortingen en een winactie! | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s