Winactie!! 3 leuke producten van soulmade cosmetics (natuurlijke cosmetica)

Soulmade cosmetics

In samenwerking met Soulmade Cosmetics heb ik echt een hele leuke win actie voor jullie! Ik mag van Soulmade Cosmetics namelijk 3 producten aan jullie weggeven en over die drie producten ga ik jullie alles vertellen in het komende artikel! aan het eind ga ik jullie een vraag stellen voor de winactie dus lees zeker even door!

Soulmade cosmetics natuurlijke cosmetica

Soulmade Cosmetics is een heel leuk merk van natuurlijke cosmetica met als quote: Be Special Be Natural.

De producten van Soulmade Cosmetica zijn gemaakt zoals de naam zegt, ze dragen de zielskracht van de natuur zo staat mooi in de uitleg omschreven. en ik kan het niet mooier verwoorden!

De ingrediënten zijn zo uitgekozen dat het hun natuurlijke kracht en kwaliteit kan behouden. En de producten zijn gemaakt om Lichaam, Geest en Ziel op harmonieuze manier te verzorgen. en ik houd daarvan! geen chemische troep maar terug naar de oorsprong, de natuur! en ik geloof dat dat veel beter is voor lichaam, geest en ziel!

Soulmade cosmetics producten biologisch, natuurlijke cosmetica

Toen ik bij Bianca van pinkit voor het eerst las over soulmade werd ik er ook heel enthousiast van!

Zoals je op de bovenstaande verpakking kan zien word alles met zorg gemaakt… De producten worden in prachtige papieren zakjes verpakt en aan alles is evenveel zorg en aandacht besteed! Ook daar heb ik een zwak voor!

Soulmade heeft een aantal verschillende lijnen, voor ieder huid type, smaak en ieder wat wils…

Ik heb uit drie verschillende lijnen een product gekregen om te reviewen en deze producten kunnen jullie ook winnen, zo kan je met verschillende lijnen van Soulmade cosmetica kennis maken!

Women Balance Day & Night creme soulmade cosmetics

Het eerste product waarover ik jullie ga vertellen is de Day & Night Creme uit de Woman Balance lijn. een Jasmin oil blend…

De Woman Balance lijn is geliefd en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden maar speciaal voor vrouwen boven de 30 (en helaas hoor ik daar ook bij… heb het nog steeds niet volledig geaccepteerd…).

Geïnspireerd op klassieke recepten met natuurlijke balans herstellende ingrediënten is de lijn van Woman Ballance zeer uitgebreid, scrubs, boters, crèmes en noem maar op is in deze lijn te vinden en door de essentiële oliën Jasmine Absolute, Rose en Neroli hebben deze producten een heerlijke geur!

Op de zakjes van Soulmade Cosmetics vind je al veel informatie over de producten, hoe je het aanbrengt, waarvoor je het gebruikt, de ingrediënten en wat het voor je doet! zoals ik al zei alles is met zorg gedaan.

Je kan de hele lijn overigens HIER vinden.

De Day & Night Creme kost 16,00€

women balance soulmade cosmetics day & night cream

Het potje van de Day & Night Creme ziet er ook mooi uit, gezellig roze en heeft een warme uitstraling.

De ingrediënten die er onder andere in terug te vinden zijn zijn: rose, organic aloë juice, kokos noot olie, Jojoba olie en ga zo maar door met heerlijke natuurlijke ingrediënten, voor de natuurlijke cosmetica liefhebber onder ons is dit echt een pareltje!

day & night cream woman Balance soulmade cosmetics

De crème van Soulmade cosmetics is zuinig in gebruik, trekt snel in en voelt heerlijk voedend aan, ruikt een beetje kruidig. Ik ruik jasmijn, Lavendel en roos goed terug in deze créme. Heerlijk.

En daarnaast kan ik jullie vertellen dat bij gebruik van deze créme je huid echt van binnen uit gaat stralen! je huid krijgt een bijzondere natural glow. Heel fijn!

Dit is echt een heerlijke dag en nacht crème! wat ik trouwens ook fijn vind… gewoon 1 créme!

Tropical Sun smooth body creme soulmade cosmetics

Dan de Tropical Sun lijn om je meteen in tropische sferen te brengen! helemaal fijn natuurlijk met deze droevige nazomer!

De geuren van deze lijn worden omschreven als Warm, Kruidig en Vol Romantiek… hmmm dat klinkt goed!

De lijn is HIER te krijgen

Ik heb hiervan de Smooth body creme… een heerlijke bodycréme!

De Smooth Body Crème van de Tropical Soul lijn van Soulmade Cosmetics kost: 13€ voor 60 Ml.

Smooth body creme tropical sun soulmade cosmetics

De verpakking van de Smooth body crème past bij tropische sferen maar ook bij de geur die een beetje kruidig, sinaasappel, warm, kaneelachtig is… een heerlijke geur waar je echt van kan genieten!

Ook in deze lijn is de Organic Aloë juice terug te vinden, Lavendel is erin verwerkt, kamille, oranje bloesem, shea butter… etc etc etc.

smooth body creme soulmade cosmetics natuurlijke cosmetica producten

De Crème is dik maar niet zo dik als een boter, zelf vind ik dat wel fijn want daardoor trekt het goed in!

Ook deze créme voelt heel voedend aan, is iets vettiger maar op een goede manier, en de geur… HM HM HM die is echt heerlijk!

Summer Soul Shower Smoothie Soulmade cosmetics

Als laatste heb ik de Summer Soul Shower Smoothie gekregen… dus een shower smoothie uit de lijn Summer Soul…

Summer Soul is een lijn die swingt volgens soulmade! en ik kan daaraan toevoegen dat het in ieder geval een geur is waar je haast van gaat swingen! Hij zit boordevol zongerijpte ingrediënten en heeft een heerlijk frisse geur waar je vrolijk van word en fris en fruitig wakker van word ook!

De Summer Soul lijn is HIER verkrijgbaar.

De Summer Soul Shower Smoothie van Soulmade Cosmetics kost: 14€

sumer soul shower smoothie van soulmade cosmetics

De verpakking van de Shower smoothie is dan ook nog eens mijn favoriet want hij zit in een prachtige metalen fles, Ik vind het echt een bewaar fles als de smoothie op is! Leuk om 1 bloem in te bewaren en neer te zetten als decoratie! en ook deze verpakking laat weer zien wat een zorg er aan alles word besteed! geen half werk maar prachtig verzorgde, verzorgende producten van top tot teen!

Ingrediënten uit de Shower Smoothie zijn onder andere: Aloë Juice, Rose, kokos olie, jojoba olie, citrus vruchten en noem maar op!

Aan de geuren is trouwens te ruiken dat het echt om natuurlijke ingrediënten gaat want de geuren zijn heel puur en absoluut niet chemisch!

shower smoothie van soulmade cosmetics summer soul

Je moet de fles gewoon omkieperen als je wat product wil hebben, doseren gaat daarom iets moeilijker want je krijgt al snel te veel, gelukkig is het een heerlijk opgeklopte smoothie, zoals een echte smoothie is ook deze shower smoothie namelijk heel luchtig. Hij is goed vloeibaar maar ook weer niet te zoals je op mijn hand kan zien.

Daarnaast zit er geen SLS of SLES in en schuimt hij dus niet! Halleluja!!! daar word ik blij van! je huid voelt na gebruik dan ook fris aan, trekt niet en de smoothie droogt je huid niet uit!

daarnaast de geur die prikkelt echt je zintuigen, het is een heerlijke frisse niet overweldigende citrus geur die nog het meest op limoen lijkt maar zonder het scherpe zure randje! Dus gewoon heerlijk fris! en met wassen blijft de geur ook heerlijk behouden!

wat een succes!!!

Soulmade cosmetics natuurlijke cosmetica, summer soul, tropical sun, woman balance

 

Zoals jullie ongetwijfeld terug hebben kunnen lezen ben ik enthousiast over deze producten! en niet alleen over de inhoud maar ook over de zorg die eraan besteed is zowel om het te maken, de ingrediënten die erin zitten als om de verpakking! 100% soulmade!

soulmade cosmetics natuurlijke cosmetica, biologisch, natuurlijk, organic

Ik vind de producten dan ook echt aanraders om te kopen! en heb dan ook een kortingscode voor jullie!!! die is geldig tot 1 oktober!

De kortingscode is: 1031 

Met deze kortingscode krijgen jullie maarliefst 20% korting op het eindbedrag!

Natuurlijke cosmetica producten van SoulmadeMaar zoals ik jullie al vertelde heb ik een leuke win actie voor jullie! Ik mag deze zelfde drie producten namelijk weggeven van Soulmade Cosmetics! Hoe leuk is dat! Jullie kunnen hier dus kans maken op een Day&Night creme van Soulmade Cosmetics, een Smooth Body creme en een Shower Smoothie! en daarvoor ga ik jullie een vraag stellen waarvan het antwoord niet terug te vinden is in mijn artikel maar op de site van Soulmade Cosmetics (kan je meteen even rondkijken naar de leuke producten die ze verkopen en natuurlijk eventueel wat lekkers voor jezelf bestellen met een leuke kortingscode!).

De Vraag: Hoeveel Collecties / lijnen heeft Soulmade Cosmetics?

Je antwoord kun je hieronder in de Comments achterlaten!

Voor het opzoeken van het antwoord kan je terecht op de website van Soulmade Cosmetics en ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen met het opzoeken van het antwoord!

Het hoeft verder natuurlijk niet maar ik zou het heel fijn vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’ en als jullie dit artikel liken!

 

Advertenties

33 thoughts on “Winactie!! 3 leuke producten van soulmade cosmetics (natuurlijke cosmetica)

 1. Volgens mij zijn het er tien. Wat een prachtig verpakte producten zijn dit zeg, ik ben heel nieuwsgierig en doe graag mee. Mooie uitgebreide review heb je geschreven!

 2. Ik had nog nooit gehoord van deze producten maar wat een fijne review zeg! Nu ben ik best benieuwd geworden naar deze producten, dus ik doe heel graag mee met de winactie!:D Volgens mij is het antwoord op de vraag: 10! 🙂

  Liefs

  xoxo

 3. Wat een supergave winactie! Ik ben erg benieuwd naar de producten, alleen de ingrediënten zien er al top uit, dus ik doe graag mee! 🙂 Ik denk dat er 10 collecties zijn! Ik volgde je natuurlijk allang op Bloglovin’ en het bericht heb ik even geliked 🙂

 4. Ziet er erg mooi en luxe uit! Tien lijnen is behoorlijk veel, zeker voor een merk dat niet zo bekend is (ik kende het nog niet). Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht ook geliked. Veel succes!

 5. Wat een mooie review en natuurlijk doe ik mee.
  Totaal hebben ze 11 lijnen. 10 voor vrouwen en 1 voor de man.

  Vrouwen:
  Sjaman Therapy,Woman Balance ,Wild Flowers, Mother Earth, Multi Vitamins, Tropical Sun, Americana, Sjaman Blossom, Summer-Soul, Yoga

  Mannen:
  Power for man,

  Succes met kiezen. Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

  x

 6. Ze lijken me heel erg fijn. Ik heb deze producten nooit eerder gezien en er nog niet over gehoord. Ik zou ze erg graag willen proberen. Ik doe mee met de win actie. Ik denk 13 lijnen. Liefs jeanette

 7. Wow wat een superleuke actie, ik ken het merk alleen van lezen….en doe dus heel erg graag mee….Soulmade Cosmetics heeft inclusief de Power for Men Collectie , volgens mij 13 verschillende collecties.
  groetjes Petra

 8. Wat een ontzettend leuk en informatief artikel! Dat klinkt absoluut veelbelovend. Ook de quote van Soulmade Cosmetics spreekt me erg aan. Bedankt voor een eerdte kennismaking met deze producten! 🙂

  Dan nu het antwoord op de vraag:
  Soulmade Cosmetics heeft 12 Collecties / lijnen, te weten:
  Sjaman Therapy – Woman Balance – Wild Flowers – Mother Earth – Multi Vitamins – Tropical Sun – Americana – Sjaman Blossom –
  Summer-Soul – Yoga – Power for Men en Mineral Make-up.

 9. Wat een prachtige producten, ik vind de verpakkingen ook ontzettend mooi (vooral die van de showersmoothie). Ik tel 11 lijnen verzorgingsproducten, en 1 lijn minerale make-up, dus in totaal 12 lijnen. Ik ga je op Bloglovin’ even volgen en het artikel liken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s