Smartphone wallet van Fab van Ipodhoes.nl…

Fab Smartphone wallet van ipodhoes.nl

Ipodhoes.nl is een leuke webshop waar ze werkelijk alles hebben voor je smartphone en Tablet.

Om even een opsomming te geven hebben ze hoesjes en accessoires voor Samsung telefoons, Ipads, Mac, Ipods Iphone 3, 4 en I phone 5 hoesjes op Ipodhoes.nl.

In samenwerking met Ipodhoes.nl mocht ik wat leuks uitkiezen om voor jullie te reviewen en ik koos voor een Leuke Fab smartphone wallet met hartjes erop!

Kijk mee…

Fab smartphone wallet

De Smartphone wallet kwam heel snel en zit verpakt in een mooie Luxe doos waar ieder detail van de smartphone portemonnee goed te zien is! Het is chique en geeft het idee van Luxe!

De Smartphone wallet is HIER verkrijgbaar en kost 49,95€

fab. Heart iPhone & Samsung Galaxy Studs Wallet Salmon

Ik vind de Smartphone wallet prachtig maar er is wel iets wat me opvalt. Je weet dat als je een Portemonnee koopt bij Action dat hij een beetje goedkoop ruikt door het materiaal waarvan hij gemaakt is. Niet erg want je hebt een Budget Portemonnee gekocht! Maar niet bij de portemonnee van Fab! En die ruikt net zo… Goedkoop!

Ik moet eerlijk zeggen dat dat me een beetje tegenviel want het is niet een goedkope smartphone wallet en het is een Smartphone wallet van Fab en dan verwacht ik wel een bepaalde kwaliteit!

Ik moet er wel bij zeggen dat je aan de afwerking wel weer kan zien dat het geen goedkope Portemonnee. De afwerking is heel mooi, kwalitatief en stevig. een goede bescherming voor je mobiel en een mooie accessoire in je tas!

Fab smartphone wallet van Ipodhoes.nl zalmroze

Ik heb gekozen voor een zalm roze Fab Smartphone Wallet. Een leuke frisse kleur! op de smart phone wallet zijn kleine studs bevestigd in de vorm van lieve kleine hartjes!

Ipodhoes.nl Fab smartphone wallet portemonnee

De smartphone wallet gaat open met een luxe rits waar het logo van Fab op staat en tevens een leuk kwastje aan bevestigt is. Persoonlijk houd ik van dit soort details.

Ipodhoes.nl smartphone wallet van Fab

Ook zit er een arm hengseltje aan bevestigd zodat je hem eventueel ook los als kleine clutch kan meenemen, handig als je gaat stappen, pasje/ ID/Smartphone/ geld en lipgloss erin en je hebt alles compact bij je voor een avondje uit!

Fab smartphone wallet details Ipodhoes.nl

De Portemonnee is heel stevig en voelt niet goedkoop aan, hij ruikt alleen maar goedkoop en dat zegt mij dat het materiaal ook goedkoop is. Persoonlijk denk ik dat Fab beter een goedkopere leersoort had kunnen gebruiken om dicht bij hun eigen kwaliteit te blijven en daarbij zijn ze voor mij nu niet geslaagd! Al vind ik het een mooie Portemonnee voor je telefoon, pasjes en geld!

 

Fab bij ipodhoes.nl

Op de portemonnee staat ook het Logo van Fab gedrukt. Leuk detail!

Binnenkant smartphone wallet fab

De portemonnee is vrij groot, en dat is logisch want je telefoon moet er in kunnen, maar hij is niet TE groot en Niet TE breed. Hij is gewoon goed van formaat, ik vind het zelfs een heel prettig formaat!

Je kan er lekker veel in kwijt!

Wat ik ook heel leuk vind is dat de binnenkant goudkleurig is, het maakt de portemonnee weer chique.

Smartphone in smartphone wallet van fab Ipodhoes.nl

De smartphone wallet van Fab heeft een vrij groot speciaal vak voor je telefoon waar hij zelfs met bescherming eromheen in past. De wallet is dan ook geschikt voor IPhone en Samsung smartphones! Ook mijn Samsung 4s past er met bescherming (mijn eigen hoesje met mijn Logo en Huisstijl… Love it!!) in! Ideaal en daar word ik ook heel blij van!

binnen in de smartphone wallet van Fab

Ook pasjes, visitekaartjes, eventueel een paspoort het past er allemaal in. Maar hier kwam ik wel wat tegen wat ik miste…

Een extra vakje voor kleingeld! waar ik het namelijk nu heb gestopt krijg ik het bijna niet uit en aan de andere kant is niet handig… een ritsvakje op de achterkant was handig geweest!

Verder is het een leuke portemonnee en ik ben er blij mee al heb ik wat puntjes van Kritiek!

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om Ipodhoes.nl en de grote diversiteit die ze hebben aan alles voor je media apparaten!

Wat ik ook wel leuk vind om te vermelden is dat je bij Ipodhoes.nl meer vind dan alleen het merk Fab! Om wat grote merken te noemen hebben ze ook nog Guess, Hugo Boss, Diesel, Jean paul Gaultier, Kenzo, Bjorn Börg en ga zo maar door! Voor een Fashion liefhebber is er dan ook van alles aan stylish producten te vinden!

wat vinden jullie van de Smartphone wallet van Fab en hebben jullie al ervaring met Ipodhoes.nl?

Advertenties

11 thoughts on “Smartphone wallet van Fab van Ipodhoes.nl…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s