Sleek Del Mar Palette…

Sleek Del Mar Palette

Nu het nog kan… De laatste zonnestralen van de zomer door de wolken schijnen, we nog net de vrolijk gekleurde jurkjes aan kunnen heb ik nog een review voor jullie van een heerlijk zomers palette!

Namelijk het Sleek Del Mar palette wat gebaseerd is op Ibiza! De kleuren zijn dus in Ibiza Stijl en daarnaast vrolijk en zomers! En mooi Na zomers natuurlijk!

Del Mar Palette Sleek

Daar bij de mooie Wooden Made Arizona zonnebril ligt het vrolijke doosje waar het sleek palette in zit! ook de kleuren van het doosje passen goed bij de kleuren die in het palette zitten!

ingrediënten sleek del mar palette

Op de achterkant van het palette staan een aantal suggesties hoe je een mooie ibiza inspired ooglook kan maken! erg leuk vind ik dat! Daarnaast staan op het doosje ook de ingrediënten!

Palette Sleek Del Mar

Daar hebben we hem weer bij de wooden made zonnebril waar binnenkort ook een review van online komt!

Het doosje van Sleek is zoals de andere doosjes dus daar heb ik weinig aan toe gevoegd!

Del Mar Sleek

Op de oogschaduw kleuren zit het folie’tje met de namen van de kleuren oogschaduw! Namen als Sunset strip, poolside, On the rocks die ook gebaseerd zijn op een heerlijke Ibiza Vakantie! Zon, Zee  en strand!

oogschaduw palette sleek del mar

En dan de kleuren! Het zijn kleuren om vrolijk van te worden! mooie felle kleuren! al zitten er een aantal neutrale kleuren tussen waar je ook goed een neutrale look mee kan maken. Over het algemeen is het een palette waar je lekkere vrolijke zomerse looks mee kan maken, looks die lekker fel gekleurd zijn!

oogschaduw kleuren sleek palette Del mar ibiza inspired

Nog even een close-upje van de kleuren! Het is trouwens ook een palette waar je lekker mee kan spelen zoals ik in de look heb gedaan die jullie zo te zien krijgen!

swatches Sleek Del Mar palette

Maar de kleuren kunnen nog zo mooi zijn, het gaat uit eindelijk om de kwaliteit van het palette! En Ik was al een beetje bevooroordeeld aangezien ik veel reviews had gelezen en wist dat dit palette qua pigmentatie een klein beetje tegenviel vergeleken bij de andere sleek paletten!

Nou heb ik zelf geconstateerd, en dat kan je ook hierboven zien… dat het best meevalt. Vooral de eerste swatches zijn heel goed! op een gegeven moment word het minder en zijn een aantal kleuren minder goed gepigmenteerd! Jammer! Maar als de kleuren goed op de bouwen zijn dan valt er gewoon goed mee te werken!

Look met Sleek Del Mar Palette

Bij de Look kan je zien dat het best meevalt, je kan de kleuren goed opbouwen en er vervolgens hele gekleurde looks mee maken! Leuk om te doen en ook best leuk om eens te dragen!

look sleek del mar palette

Ik heb zoals je ziet echt een beetje verrassende kleuren met elkaar gecombineerd maar het geeft een aparte leuke look!

wat vinden jullie van dit palette en van de look?

Advertenties

19 thoughts on “Sleek Del Mar Palette…

  1. Ik vind opzich wel een heel mooi palette, heb hem ook in mijn handen gehad. Toch weet ik niet zo goed wat ik met deze kleurtjes moet 😉 Liever heb ik wat meer neutrale kleuren die goed bij elkaar passen.

  2. Ik vind het leuke kleurtjes, maar ik zou er niets mee kunnen denk ik. 😀 Vind de look met je ogen dicht wel mooi, maar met je ogen open zie je er eigenlijk niet meer zoveel van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s