Persoonlijke update…

in het park met de kids in miss etam look!

Ik dacht het is tijd om jullie weer even het een en ander te vertellen!! Over het nu allemaal gaat enzo!

Lees mee.

Anne en Lucas

De vakantie is weer voorbij! en we hebben een heerlijke vakantie gehad! Eerst een weekje waarin we wat leuks hebben gedaan, toen een weekje vakantie in Duitsland wat echt heerlijk was, toen weer een weekje met zn allen thuis waarin we leuke dingen hebben gedaan.

Toen een weekje waarin ik heel hard vooruit heb gewerkt omdat we daarna nog een weekje op vakantie gingen naar schoorl!

Helemaal geweldig was dat! En mijn neefje en mijn nichtje waren er ook gezellig bij! De 4 kinderen hebben het super gehad met elkaar!

10609330_567543390016601_197140944_n

Ze hebben de grootste Lol gehad met elkaar wat natuurlijk helemaal geweldig was! en ondanks dat het niet zo heel geweldig weer was hebben we het wel heel erg leuk gehad en leuke dingen gedaan!

10592368_565099100261030_814353189_n

10585618_565099050261035_1718602306_n

We hadden dan ook wel een heel lekker huisje zelfs met een Sauna erbij! We hebben dus heerlijk kunnen relaxen en gewoon in ons huisje! (ik wil ook een sauna thuis!)

10566318_555119267925680_1552534777_n

Maar goed zoals ik al schreef, de vakantie is voorbij en ik heb nu een grote dochter in groep 3, Lucas is van de instroom klas naar groep 1 gegaan en ik ben benieuwd hoe dat gaat worden want hij puzzelt al met puzzels van 8+…

En nu komt het verhaal waarom het deze week allemaal wat minder loopt als anders (normaal heb ik ongeveer 2 artikelen per dag en deze week ging het niet altijd lukken! waarom?

Mijn kinderen reageren er echt even anders op nu ze bij nieuwe juffen zitten, Anne ineens gaat leren op school in plaats van spelen, ze hun vriendjes en vriendinnetjes weer ziet (en anne haar grote liefde…) Lucas aan de ene kant van het gebouw zit en Anne aan de andere kant…

Niet alleen voor hun is het wennen maar ook voor mij! Ik ren me weer rot en moet echt weer even in het ritme komen! Ik moest dus echt weer even wennen en had daar even iets meer tijd voor nodig!

Maar er zijn ook een hoop leuke dingen!

10638013_575893119181628_1519876771_n

Mijn Softboxen zijn binnen en ik kan nu veel mooiere foto’s maken en op meer tijden! Alles word steeds professioneler en ik moet ontwikkelen en zo ook de kwaliteit van mijn artikelen en blog en de spullen waarmee ik werk!

Samenwerkingen worden gesloten en de nog veel meer! De reacties die ik terug krijg zijn heel goed en leuk en zo ook de reacties van jullie! Het doet me zo verschrikkelijk goed allemaal! Ik word er zo blij van! En jullie… Jullie zijn geweldig!

10660462_575330309237909_418174458_nOok heb ik mijn eerste Pr bureau bezocht! heel tof!! Binnenkort komt er een artikel online waarom ik hier was en gaan jullie hier alles over zien!

Trouwens mochten jullie het leuk vinden om een artikel te zien over de softboxen laat dat dan vooral even achter in de comments! Ik kreeg de vraag al en vind het natuurlijk leuk om jullie te laten zien wat je met softboxen kan en wat voor verschil het geeft!

Verder hou zeker mijn blog in de gaten, er zitten nog een aantal leuke acties aan te komen!

banner11(07-11-15-41-15) 2

Mochten jullie het leuk vinden om te gaan bestellen bij BornprettyΒ kan 10% korting krijgen met de bovenstaande code!

Verder is het bijna 7 september en dat betekend dat ik bijna… & jaar getrouwd ben! Yihaaa, natuurlijk ga ik jullie ook daar alles over vertellen!

Kortom er komt een hoop aan en er is even een nieuw ritme waar ik even aan moet wennen! Maar vanaf volgende week loopt alles weer normaal!

Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor het volgen en het lezen van mijn blogposts! En ik hoop dat jullie dat nog heel lang blijven doen!

Liefs Saskia

Advertenties

17 thoughts on “Persoonlijke update…

  1. Leuke update πŸ™‚ wat heb je een lieve kids! Wens ze maar veel succes op school! Ik ben ook benieuwd naar je hoelang-je-getrouwd-bent ! πŸ™‚ en naar de rest! Geniet van al het moois. πŸ™‚

  2. Leuk zo’n update! Het lijkt me inderdaad wel even wennen nu je kinderen weer naar school gaan en zij ook helemaal weer moeten wennen, maar dat komt vast goed. Wat gaaf ook dat je softboxen hebt aangeschaft, ben erg benieuwd daarna, wil zelf misschien ook wel softboxen gaan kopen nog! πŸ™‚

  3. Aaaaaah logisch dat jij je even op je kindjes richt. Leuk om te zien trouwens dat jullie zo een heerlijke vakantie hebben gehad. En al helemaal super dat je zoveel leuke samenwerkingen voor je blog hebt. Geniet er van!

  4. Wat leuk dat je bij en pr bureau bent geweest en dat het goed gaat met de samenwerkingen. Maar het allerleukste is natuurlijk dat je 7 september x jaar getrouwd bent, wat leuk! Ook super gaaf dat je nu softboxen hebt, ik ga er ook zeker naar kijken. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s