Oriflame The One Long Wear Nail Polish…

Oriflame the one nagellak

In Maart 2014 lanceerde Oriflame een lijn lang houdende make-up Producten genaamd The One…

Deze lijn werd een groot succes en nu breid Oriflame de lijn uit met nog meer kwalitatief hoogwaardige producten die gemaakt zijn om lang te blijven zitten!

Geen make-up meer in je tas tijdens het stappen want de make-up producten van Oriflame blijven makkelijk zitten tijdens het feesten!

In deze review wil ik jullie alles vertellen over de Nieuwe Nagellak collectie van Oriflame The one…

Lees mee…

The One long wear nail polish oriflame

De Oriflame The One hoogglans Nagellak is langhoudend en verkrijgbaar in Trendy en Levendige kleuren!  De nagellak zorgt voor langdurig perfecte nagels en daar worden we heel blij van! Zeker in deze tijd waarin we druk druk druk zijn met zijn allen!

De nagellak geeft een egale dekking door de Expert gel technologie die er ook nog eens voor zorgt dat de kleur niet vervaagt! Daarnaast zit er rozenkwarts verwerkt in de nagellak wat zorgt voor glans en sterke nagels!

oriflame nagellak

Toen ik de nagellakjes opgestuurd kreeg was ik meteen onder de indruk van de mooie flesjes en de kleuren die perfect zijn voor de nazomer en het najaar!

De doppen openen en sluiten perfect, ze komen altijd weer op dezelfde plek terecht! Misschien raar maar ik vind dat heel prettig! Ik hou niet van doppen die scheeft zitten en niet meer recht terug komen te zitten waar ze horen!

Nagellak van Oriflame the one

De flesjes zijn vrij groot en bevatten 8 Ml product wat best veel is! Daarnaast zijn ze ook nog eens zuinig in gebruik omdat ze lang houdend zijn!

Ik word hier echt blij van!

Cappucino Oriflame nagellak the one

De bevenstaande nagellak is Cappucino (al is het meer cappucino met melk qua kleur 😉 ) een mooie taupe kleur!

Ice Pink Oriflame  The One Nail polish

De volgende kleur is Ice Pink, een mooie licht roze kleur met subtiele glittertjes! Het is een mooie kleur om dagelijks te dragen!

kwastje nagellak oriflame

De kwastjes van de nagellak van Oriflame zijn mooi breed, één beweging met het kwastje en je hebt de nagel bedekt! Het maakt je nagels lakken heel gemakkelijk en persoonlijk heb ik dan ook liever een breed kwastje!

Orchid The One Oriflame nagellak

De volgende kleur is Night Orchid, een mooie Paars roze kleur! Een kleur die ook prima kan voor het mooie nazomer weer want hij is lekker vrolijk en fel gekleurd!

Ruby Rouge Nagellak the one Oriflame

Ruby Rouge is de volgende kleur die ik jullie wil gaan laten zien! Een kleur die dichtbij bordeaux rood komt. Misschien nog wel het meeste weg heeft van plum kleur! Deze kleur vind ik perfect voor het najaar!

Red Sky nagellak Oriflame The One

De laatste kleur die ik jullie ga laten zien van de kleuren die ik heb opgestuurd gekregen is Red Sky… En ohw my wat vind ik die mooi! een brandweer rode kleur met zo’n subtiel shimmertje erin dat je hem eigenlijk niet ziet! wow!

Capuccino Oriflame nagellak

Natuurlijk willen jullie weten wat de nagellak doet op de nagels! Allereerst kan ik jullie vertellen dat de nagellak heel goed dekt! de meeste nagellakjes van The One lijn van Oriflame dekken in 1 laag goed! Maar voor de mooi heb ik bij allemaal een extra laagje aangebracht!

Wat heel prettig is is dat de nagellak ook nog eens vrij snel droogt! Voor een nagellak kluns als ik werkt het dus perfect! Ik kan niet goed lakken en hij lakt fijn, en ik ben totaal niet geduldig met het laten drogen van mijn nagellak!

Wat ook nog eens perfect is is de perfecte glans die de nagellak geeft! Ik ben daar echt van onder de indruk!

Cappucino is echt een kleur voor mij! Ik hou erg van Taupe kleurtjes en vooral in het najaar en de winter ben ik er dol op!

Ice Pink Nagellak Oriflame

Ice Pink is de enige die iets minder dekt als de rest! Hij heeft drie laagjes nodig en werkte op een of andere manier iets rommeliger als de rest bij mij! Maar de kleur is heel mooi en kan heel goed voor elke dag! Ook is het een kleur die heel mooi staat op je nagels nu je handen nog mooi gebruind zijn van de zomer zon!

Orchid Oriflame nagellak

Night Orchid is een kleur die een beetje tussen het roze en paars in zit! de kleur van een mooie orchidee! Ik vind het echt een hele mooie kleur!

Ruby Rouge Oriflame nagellak

Ruby Rouge de kleur die een beetje op plum lijkt en tegen het bordeaux rood aanzit is een prachtige nagellak kleur voor een chique gelegenheid of een avondje stappen! De kleur straalt klasse en luxe uit! Ook voor het najaar is deze kleur heel geschikt!

Red sky

Als laatste en ik denk dat dit mijn favoriet is, Red Sky. De glans is werkelijk prachtig en de kleur is heel levendig en fel! Het is echt een brandweer rode kleur! heel mooi en staat ook echt heel leuk op de nagels! Deze kleur haalt de langzaam wegdrijvende zon nog even terug!

Dit waren alle nagellakjes die ik voor jullie heb getest van de Oriflame The One collectie.

Ik ben heel tevreden over de nagellak, de nagellak zit mooi, blijft mooi en goed zitten en glanst prachtig! Ook zijn de kleuren inderdaad trendy en levendig te noemen!

De Nagellakjes kosten 12€ per stuk en zijn te krijgen in 15 mooie kleuren!

Je kan de nagellak kopen in de webshop van Oriflame.

wat vinden jullie van deze mooie nagellakjes?

Advertenties

17 thoughts on “Oriflame The One Long Wear Nail Polish…

  1. Ik vind ze mooi, maar koop van dat geld liever een nagellak van Essie. Oo en misschien een tip: ik merk dat je bijna al je zinnen met een uitroepteken eindigt, maar dat leest niet heel fijn. Ik denk dat je artikelen prettiger te lezen zijn als je wat vaker uitroeptekens en punter met elkaar afwisselt. Niet lullig bedoeld of zo hoor, maar het viel me op.

  2. Pingback: Oriflame The One Nude Confidence Lipgloss… | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick Always Cranberry en Infinite Rose | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s