Trouwdag vandaag… 7 jaar getrouwd!!

bruiloft 1

Hallo allemaal… Vandaag wou ik jullie eens trakteren op mijn trouwfoto’s! Ik ben vandaag namelijk 7 hele jaren getrouwd met Martijn. 7 jaar waarin we veel hebben meegemaakt van het het krijgen van ons eerste kindje en een zwangerschap die paniekerig eindigde want Anne moest vroeger worden gehaald… Tot een volgende zwangerschap die al moeilijk werd vanaf 18 weken waar ik al weeën kreeg en vervolgens Bed/ Bankrust moest houden, niks meer kon, constant een mijn buik gaat exploderen gevoel had, tweetal ziekenhuisopnames en noem maar op. Maar wat resulteerde in een prachtige tweede kindje een zoon Lucas…

Vervolgens kreeg ik een mega Burn out, Ik ken namelijk mijn eigen grenzen niet en ga altijd door tot ik erbij neerval en dat gebeurde dus ook.

maar we hebben natuurlijk ook hele fijne dingen meegemaakt! Met natuurlijk als kers op de taart twee prachtige kinderen waar we dol gelukkig mee zijn!

Mijn man is altijd de rust waar ik op terug kon vallen en zonder te mokken heeft hij me altijd gesteund! Ik hou dan ook zielsveel van hem!

Lees mee hoe onze trouwerij was…

 

make-up

Het begon allemaal met de Make-up die werd gedaan door een vriendin van toen die werkte bij mijn favoriete kapperszaak waar mijn moeder nog steeds komt en dat is Nicoline Coiffures in Zeist. Een leuke kapperszaak die vlak bij mijn ouders zit en waar ik dus gewoon naartoe kon lopen!

Haar... bij nicoline coiffures zeist

Sander, vaak mijn redder in nood als het helemaal mis ging met mijn haar en die mijn haar als geen andere snapte was dan ook de enige die mijn bruidskapsel mocht doen van mijzelf! Omdat het te ver weg is kom ik er helaas zelf niet meer maar mijn moeder komt er nog altijd!

Nicoline Coiffures in zeist!

Sander deed mijn haar! en wel met mooie echte witte roosjes erin! Wat een geweldig kapsel wat ook  nog eens de hele dag goed is blijven zitten!

These boots are made for walking!

Daarna was het tijd om mij aan te gaan kleden! En alles duurde uiteraard langer dan geplanned dus martijn heeft een aantal rondjes zeist moeten doen voor hij me op kon halen! Gelukkig was Gerrit, de beste vriend van Martijn zijn chauffeur dus hij zal zich niet hebben verveeld denk ik!

Ik had overigens express gekozen voor laarsjes omdat ik daar steviger op kon lopen! En ze waren prachtig!

dress...

Mijn jurk was tevens ook mijn absolute droomjurk! Voor mij heel sprookjes achtig en apart! Ik wist meteen dat dat hem moest zijn! Hij is van Rembo Styling.

wedding....

In de slaapkamer bij mijn ouders thuis!!! Zenuwachtig voor wat er allemaal komen ging!

Mirror...

Kijkend in de spiegel en voor de grap deden we alsof ik zwanger was! Een aantal weken later was ik dat ook daadwerkelijk overigens!

dress rembo styling!

En daar issie dan… Mijn outfit of the wedding day!! Heel bijzonder om 1 dag in je leven je SISI te voelen en in zo’n prachtige jurk rond te mogen lopen!

daar komt de bruidegom

En toen kwam het moment dat Martijn arriveerde… Zo spannend! Hij nam mijn bruidsboeket ook mee die gemaakt is door Machteld een vriendin van mijn moeder! Heel bijzonder want ik wist niet van te voren hoe hij eruit zou zien en het was het mooiste boeket wat ik ooit heb gezien! Het boeket past zo goed bij mij!!!

Boeket!

Een Close up van het prachtige Bruidsboeket met veel kleur!

Martijn en ik

Vanaf toen waren Martijn en ik samen… En na een broodje die ik van de zenuwen niet kon eten, gingen wij op weg naar Landgoed Zuylestein in Leersum waar wij gingen trouwen voor de gemeente. Een prachig oud poortgebouw met een prachtige 17e eeuwse binnentuin erbij waar je foto’s mocht maken!

wedding day

Dat hebben wij natuurlijk gedaan, Mijn vriendin Anne was onze fotograaf die dag, zij Fotografeerde ook professioneel en ze was er ook nog eens de hele dag bij. Heel bijzonder was dat!

wedding picture

Deze Foto hebben wij ingelijst in de kamer hangen!

Bruiloft 2

En deze foto hangt in onze slaapkamer! We konden alleen maar lachen die dag! want de zon scheen, het was heerlijk warm en wat hebben we genoten!

Romantic

behind the tree...

De kleuren waren er ook prachtig en we konden ons echt geen mooiere locatie bedenken om de foto’s te maken! Daarnaast was Gerrit mee om de spullen te dragen en Anne om de foto’s te nemen en het was ook gewoon erg gezellig!

bruidspaar

Ook deze foto staat ingelijst in ons huis maar dan zwart wit! De locatie waar we de foto’s mochten maken had allemaal meertjes en nisjes waar vroeger de dames van stand wandelingen maakte en dan gingen uitrusten op de bankjes in de nisjes.

kiek kiek

Kiek Kiek…

Met mijn lieve nichtje

Ook nog even met mijn kleine nichtje Ellen op de foto die nu al een hele grote meid is en al in de brugklas zit! Waar ik afgelopen vakantie Twilight mee heb gekeken en nagels mee heb gelakt!

martijn wacht op mij

Deze foto pakte toevallig zo uit… Ik werd geroepen en keek, en aan de andere kant was martijn op mij aan het wachten! (wat tegenwoordig wel vaker gebeurd als ik nog moet make-uppen en hij al weg wil haha.

Het was tijd om naar het gebouw te gaan waar we gingen trouwen. De gasten waren er al inmiddels en zaten op ons te wachten! en mijn buik wist niet waar hij het zoeken moest! Wat was ik Zenuwachtig!

So In Love...

Hier waren we aan het wachten op het Yes you can signaal!

I Do!

En toen was het tijd voor de I Do’s! en waren we officieel voor de wet getrouwd!

De Zoen...

De zoen mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Met al mijn ouders

En toen gingen we op de foto met Familie en vrienden! Hier gingen we op de foto met al mijn ouders! Mijn moeder en haar man en mijn vader!

Zingen in de kerk

Maar Martijn is gelovig en van huis uit gelovig opgevoed en vandaar trouwde wij nog een keer en wel voor de kerk! Heel bijzonder was deze dienst want aanvankelijk zou een andere kerk ons trouwen maar dat heeft nog al wat ellende gebracht! Tranen met tuiten zelfs. Een ouderwetse dominee uit de kerk van het dorp waar mijn man vandaan kwam zou ons trouwen. Maar wat een ramp was dat. Martijn en ik woonde samen en volgens de kerk was dat Not done! Dus moesten we een brief schrijven waarin we moesten uitleggen waarom wij samen woonden. Een gewoon omdat we dat wilde en het zo uit kwam en ik gewoon niet wilde trouwen nog was natuurlijk niet goed genoeg dus ik heb een heel verhaal uit mn duim gezogen. Daarna moest het goed gekeurd worden en kregen we een gesprek met de dominee waarin hij uitlegde dat het Not Done was! Pffft wat een gezeik!

Daarna wilde wij van alles zoals bepaalde liedjes, Martijns broertje Gert-Jan die geweldig kan zingen en gitaar kan spelen ons binnenkomst lied laten zingen, we wilde dat de dominee rekening zou houden met de vele niet gelovigen die in ons midden zouden zijn die dag… Het was allemaal niet mogelijk!

Toen we een bruiloft bijwoonde van vrienden met diezelfde dominee stortte ik helemaal in tijdens het feest van deze vrienden. Mijn vriendin Bernice (die toen nog een kennis was) ving mij op! Ik heb zitten janken!! echt vreselijk! Dit was niet wat ik wilde op onze dag!

Gelukkig kwam de oplossing even later bij de kerk waar Martijn en ik af en toe al even naartoe gingen in Nieuwegein, een leuke hippe kerk. Die wilde ons wel trouwen en alles mocht op onze manier! zelfs met een heerlijke hippe band erbij, Gert-Jan die voor ons opende met een heel mooi en emotioneel lied, hippe en swingende knallende liedjes waar zelfs mijn vriendinnen op uit hun dak gingen, een lekkere luchtige dienst met heerlijke bon bons! en daarnaast zong ik zelf een nummer! Wat een opluchting en wat fijn dat het zo is gelopen en uiteindelijk echt onze dienst werd! Een dienst die zowel bij martijn paste als bij mij met een niet gelovige achtergrond. Een dienst die ook onze niet gelovige vrienden en familie mooi vonden!

in de kerk

Ringen geven in de kerk

In de Kerk geef je niet alleen elkaar het jawoord maar je geeft ook het jawoord voor God. Daarnaast geef je elkaar de ringen die in de kerk een diepere betekenis hebben als anders. De ring staat voor oneindigheid.

wou trouwden overigens in het kerkgebouw van Amerongen!

Zoen in de kerk

En de zoen mochten we nog een keer herhalen! Op het speciale knielbankje! Maar het was nog mooier… Mijn Opa, Oma en mijn oud tante fried die altijd als een Oma was voor mij die waren in de kerk ook aanwezig! Ze waren bij ons huwelijk terwijl ze er nu allemaal niet meer zijn! Tot op vandaag ben ik daar heel gelukkig mee!

OpaMijn Lieve Opa die ik nu helaas moet missen en die ik nog elke dag mis! Maar hij was wel bij ons huwelijk! Hij heeft Anne meegemaakt en hij wist dat hij een achterkleinzoon kreeg. Ik was 35 weken zwanger van Lucas toen hij overleed.

Oma

Toen was het tijd voor de receptie, waar veel familie en vrienden kwamen die niet onze dag gasten waren en waar ook nog even mijn Opa, Oma en tante fried kwamen die een hele dag niet vol gingen houden! Dit is een foto met mijn Lieve Oma die er helaas ook niet meer is!

opa, oma Tante fried

De foto’s van mijn Opa en Oma en Tante Fried die mij allemaal zo dierbaar zijn. Ik kreeg op ons huwelijk nog een heel bijzonder cadeau van mijn Oma een mooie armband en ring die van haar waren geweest!

Zingen voor martijn

Toen was het feest, de receptie gasten waren weer vertrokken en we hadden een diner bij Restaurant de Hooge Heerlijkheid in Amerongen.

Tussen het Diner door kwamen alle stukjes, optredens, werden de grote en mooie cadeaus gegeven en noem het maar op! Maar het meest bijzondere was dat ik voor Martijn ging zingen…

Samen met de Pianist had ik een nummer in gestudeerd en ook met mijn zangleraar samen van destijds…

Dit is wat ik zong!

Zoals ik al vertelde ben ik verkouden, dus heel tevreden ben ik niet maar we doen het er maar mee!! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij een keer te horen zingen!

Weet wel dat ik dit niet heb ingestudeerd en daarbij verkouden ben, het klinkt dus niet zoals anders maar het is een goede poging 😉

feest

En toen tussen de gangen van het Diner door kwamen de stukjes, de cadeaus (een mooie bestek set van mijn schoonouders, een huwelijksreis van mijn ouders, een mooi boek gemaakt door mijn schoonmoeder en schoonzus en nog meer van dat soort bijzondere cadeaus!) Maar ook stukjes waar we gekke quiz vragen moesten beantwoorden, waar Martijn zijn Leger skills uit de kast moest halen, waar we gekke liedjes moesten zingen en noem het maar op!

Wel heel bijzonder allemaal!

wedding cake

En we sloten af met een heerlijke (want we wilde een taart die WIJ lekker zouden vinden) en mooie taart gemaakt door de Kok en eigenaar van de Hooge Heerlijckheid  in Amerongen.

En toen was het eens tijd om afscheid te gaan nemen, even een dagje bij te komen om vervolgens te vertrekken op onze prachtige Huwelijksreis naar Curaçao

Met Hans en mama op naar Curacao

Met mijn ouders op Schiphol…

Martijn en ik in Curacao

Met Martijn bij de Bar van ons Hotel in Curaçao.

Dolphin swim Curacao

Zwemmen met Dolfijnen…

Dineren op het strand in Curacao

Diner op het strand met fakkels erbij en onze eigen ober!

Aan de cocktails in curacao

Aan de coctails…

Avila beach hotel curacao

Zwemmen in het zwembad van Hotel Avila op Curaçao  .

snorkel boot curacao...

Dagjes Snorkelen waar we prachtige vissen zagen…

cristophel park in curacao

En bijzondere tripjes!

CIMG1845

Met dit als gevolg… 😉

en daarna natuurlijk nog 1!

Kortom allemaal dit was een klein stukje uit onze 7 jaar… Een stukje van ons geluk, maar ook onze woelige jaren! Een stukje van ons huwelijk en ons feest wat heel bijzonder was!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen en dat jullie ook een beetje mee hebben kunnen genieten van ons feest van 7 jaar geleden! Op naar de rest van ons leven samen!

Liefs Saskia.

 

Advertenties

27 thoughts on “Trouwdag vandaag… 7 jaar getrouwd!!

 1. Lieve Sas en Martijn

  Van harte met jullie huwelijk. Wat een mooie dag was het….
  Ik was al veel weer vergeten, maar nu komt er weer veel naar boven.
  Heel veel geluk samen met jullie prachtige kids.

  Liefs Jans

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Nog heel veel geluk saampjes en vond het heel leuk om te lezen! Zelf ben ik niet getrouwd maar al wel 30 jaar heeeel gelukkig met mijn wederhelft! 😉 Xx

 3. Gefeliciteerd!
  Ik had nog nooit van nicoline coiffures gehoord,terwijl ik al vanaf mijn geboorte in zeist woon.(al 51 jaar) grappig!!
  Mijn complimenten,je zingt heel mooi.

 4. Wauw je zag er echt geweldig mooi uit! Super leuk dat je dit laat zien, ik heb het met veel plezier bekeken. Wat rot trouwens dat kerk verhaal. Ik ben ook gelovig maar vind net als jij dat er ruimte voor iedereen moet zijn. Goed dat je dit later wel gevonden hebt. Fijne dag vandaag en geniet er van!

  • Ja zeker, het was ook even een weg zoeken naar de juiste en die klopte bij Martijn en mij allebei zodat we beide onszelf konden zijn. Gelukkig hebben we die gevonden. Ik vind die ruimte ook heel belangrijk. Als je zo bent zoals in die andere kerk stoot je alleen maar mensen af… dank je wel voor je reactie!

 5. Gefeliciteerd! Wat een mooie foto’s. Je haar en jurk zitten echt geweldig. Wat fijn dat het uiteindelijk zo’n mooie dag is geworden. Leuk filmpje trouwens, je kan mooi zingen. xxx Lifebloglau

 6. Wat fijn dat jullie toch een droom bruiloft hebben had, je was een erg mooie bruid en wat straal je mooi op de foto’s! Bijzonder dat je gezongen heb, dat vergeet je nooit meer 🙂 prachtige bloemen en wat een mooie reis hebben jullie gemaakt! En van harte met jullie 7 jarige jubileum 🙂

 7. Gefeliciteerd! Wat een lieve en mooie foto’s. Jullie passen echt goed bij elkaar! Mooi boeket had je ook. Vaak zie je trouwboeketten met veel wit en lichte kleuren, maar zo’n boeket vol felle kleuren staat een stuk vrolijker 🙂

 8. Hoi Saskia, ik heb jullie huwelijks foto’s en verhaal gelezen, echt heel mooi. Wat een prachtige story en wat kan jij mooi zingen zeg. Verkouden of niet, het klonk echt heel mooi. Het is best wel een moeilijk liedje, maar je hebt het echt heel goed gezongen. Ik ben wel 3 dagen te laat, maar wil jullie toch alsnog van harte feliciteren. Ik vind het ook heel erg leuk om je blog te lezen, je schrijft heel leuk😃. Nou, heel veel liefs, Rita( beneden buur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s