Houten Zonnebril Arizona van Wooden Made…

Zonnebril van Wooden Made

Zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten, en tegenwoordig ook in vele soorten materialen! De materialen worden ook steeds mooier en duurzamer! Zo kwam de trend van de Houten Zonnebrillen wat ik een hele leuke trend vind! Van Wooden Made kreeg ik een mooie zonnebril opgestuurd om aan jullie te laten zien!

Kijk mee…

Houten zonnebril protection case wooden made

De Zonnebrillen van Wooden Made worden gemaakt van FSC Gecertificeerd hout wat natuurlijk afkomstig is van Moeder Natuur. De frames van de brillen worden van dit hout gemaakt!

Ter voorbereiding op het uitsnijden van de frames word het hout eerst in blokjes gezaagd. Daarna worden de frames per model uitgesneden en gesorteerd.

Dit gebeurd ook bij de pootjes van de zonnebril…

De zonnebrillen krijgen hun vorm en worden vervolgens met metalen scharnieren aan elkaar verbonden…

Daarna worden de zonnebrillen geschuurd, geslepen en verfijnd…

Dan word nog het Logo in de Zonnebril gegraveerd…

En als laatste worden de lenzen in de zonnebril geplaatst! Dan is je Wooden Made zonnebril klaar om gedragen te worden!

Dit is het hele proces van het maken van de houten zonnebrillen van Wooden Made, Erg leuk om te weten hoe deze zonnebrillen gemaakt worden.

Optioneel is trouwens op de website van Wooden Made om er ook een houten protection case bij te bestellen. Die is HIER verkrijgbaar voor 4,95€

Het is een mooie stevige houten doosje waar je zonnebril in past. Daarnaast ziet hij er ook nog eens heel gaaf uit!

Zonnebril en houten case van Wooden Made

De Zonnebril word in ieder geval geleverd in een zwart hoesje.

Wat heel mooi is dat er bij de maak van de zonnebrillen en bij het hout rekening word gehouden met Moeder Natuur maar ook met de bevolking uit de gebieden waar het hout vandaan komen!

Het hou is FSC gecertificeerd. De bedrijven die kappen met dit certificaat betrekken de lokale bevolking bij de werkzaamheden.

Omdat geen enkel stukje hout er natuurlijk hetzelfde uitziet maakt dat ook dat jou zonnebril altijd uniek is.

De Zonnebrillen kunnen daarnaast goed tegen een stootje en voor het draagcomfort is alleen lichtgewicht hout gebruikt zodat ze zeer licht zijn!

Zonnebril Arizona Wooden Made

Het model wat ik opgestuurd kreeg is model Arizona. De zonnebril bestaat voor de helft uit hout, de onderkant van de voorkant van het frame is metaal. De bovenkant is van hout en ook de pootjes zijn ook van hout.

De zonnebril is zwart van kleur en de glazen zijn van gaaf blauw spiegel glas. Wat ook heel belangrijk is om te vertellen is dat de glazen UV-400 Polariserend zijn. UV-400 betekend dat de zonnebril naast bescherming tegen de zon ook beschermen tegen UV licht wat heel schadelijk is voor je ogen. Je kan van UV licht bepaalde staar krijgen.

Polariserend glas voorkomt schitteringen van de zon, water en sneeuw. Dit voorkomt zo ook gevaarlijke situaties en je kan de zonnebril ook goed op het terras bij de aprés ski gebruiken!

Zonnebril Arizona van Wooden Made

De zonnebril en de glazen zijn van een goede kwaliteit! Daarnaast ziet de zonnebril er ook nog eens hip en trendy uit! Maar tegelijk is het geen model die volgend jaar weer uit is. Het model is tijdloos! Je koopt dus echt een duurzaam mooi product!

Houten Zonnebril Arizona Wooden Made

De zonnebril is naast mooi ook heel stevig. Ook de scharnieren van de zonnebril voelen stevig en kwalitatief goed aan!

Je kan de Zonnebril HIER kopen voor 39,95€

Logo Wooden Made Zonnebrillen

In de binnenkant van de zonnebril staat het logo gegraveerd en aan de buitenkant staat er WM gegraveerd. Je weet zo altijd dat je een authentieke zonnebril van Wooden Made hebt!

Arizona Wooden Made

Het leuke aan de Wooden Made zonnebrillen is dat ze heel goed betaalbaar zijn vergelijkbaar met veel andere merken. Dit maakt het mogelijk dat iedereen met elk budget eigenlijk een mooie, goede, kwalitatieve zonnebril aan zou kunnen schaffen en ik kan jullie zeker aanraden om eens op de site van Wooden Made te kijken!

Wooden Made Arizona Zonnebril

De Houten Case die je erbij kan bestellen maakt je zonnebril helemaal compleet al is het geen handige case om te bewaren in je tas. Maar op je bureau staat hij des te mooier en hij beschermd de bril goed, ook als je hem even niet nodig hebt kan je hem hierin veilig in een kast of een la’tje bewaren!

Maar gelukkig hebben we een zonnebril niet alleen nodig in de zomer, er is ook nog een herfst zonnetje, of een stevige wind waarbij het fijn kan zijn om even een zonnebril te dragen! Daarna is er het winterzonnetje en natuurlijk de wintersport!

Vervolgens begint de lente weer en dan hebben we hooikoorts waarbij het heel fijn is om een zonebril te dragen om je ogen even extra te beschermen!

Kortom een zonnebril komt eigenlijk het hele jaar van pas!

Zonnebril op van wooden made

Natuurlijk heb ik de zonnebril gedragen! want ja we hebben een mooi nazomer zonnetje!

Houten zonnebril van wooden made

Zoals ik jullie misschien al eerder heb verteld heb ik een vrij smal hoofd en ik ben daarom gelukkig met deze zonnebril want hij past perfect! Daarnaast staat hij Hip en Trendy!

Ik ben er echt heel erg blij mee!

Wat vinden jullie van deze zonnebril?

Advertenties

14 thoughts on “Houten Zonnebril Arizona van Wooden Made…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s