MAC Blush Dainty…

MAC Blush Dainty

Al een hele tijd stond hij op mijn verlanglijstje… M.A.C. Blush in Dainty, maar hij was constant uitverkocht of dat wil zeggen even tijdelijk uit het assortiment omdat hij een nieuwe verpakking kreeg net als de Mineralize skinfinishes…

Eindelijk heb ik hem dan weten te bemachtigen! en vandaag ga ik jullie er alles over vertellen!

MAC Mineralize Blush Dainty

Het doosje is ook veranderd, Mat zwart aan de bovenkant en glimmend zwart aan de onderkant met witte letters erop! Op de achterkant staan de ingrediënten.

Mac Blush dainty...

In het doosje zit de MAC Blush in  Dainty, en ook de doosjes van de mineralize blushes zijn veranderd. Toen de nieuwe verpakkingen uitkwamen waren de meningen verdeeld. Het is vooral even wennen de nieuwe verpakking maar persoonlijk vind ik het wel mooi! Ik vind het wat chiquer!

Dainty Blush MAC

Ook het kijkvenster geeft een mooi effect, daarnaast is hij voor wat voller qua vorm als achter dus niet meer volledig rond!

Dainty

Op de achterkant staat de naam van de blush en in dit geval (yaaaay) Dainty. De voorkant heeft een stukje waardoor je hem makkelijk open kan maken, maar de blush heeft een magneet sluiting en zit stevig dicht, wanneer je je vingers aan de zijkant zet en iets drukt om vervolgens de deksel open te maken gaat hij heel makkelijk open!

Je kan hem makkelijk meenemen in je tas want hij zal niet zo snel openen uit zichzelf.

Dainty Blush By mac

Wanneer je het doosje opent zie je daar de prachtige licht roze blush met een koele ondertoon.

De Blush heeft een heel licht shimmertje of eigenlijk meer een glowy glansje.

Het is een blush die iedereen mooi zal staan ook hele lichte huidjes en ook hartje winter.

Blush Dainty MAC

Ik vind het echt een prachtige blush maar voor mij was het wel even out of my comfort zone gaan want zoals jullie misschien wel een beetje door hebben heb ik vooral veel peachy kleurige blushes en heel weinig koele blushes terwijl ik wel een roze ondertoon heb en de kleur mij wel heel mooi moet staan!

Ik heb deze blush ook gekocht omdat ik verwacht dat hij me in de winter heel mooi zal staan!

swatches MAC Blush Dainty

Bij de swatches zie je niets anders dan je gewend bent van MAC… een blush met een heel goed pigment, een prachtige roze kleur!

Look met mac dainty

Dat is ook op mijn gezicht te zien, ik had hier overigens nog wel een highlighter op.

Look met Dainty by MAC

Maar ook de blush geeft een mooie glowy glans en daarnaast een hele mooie blos op mijn wangen! Voor mij wel even wennen qua kleur maar ik vind hem echt heel mooi!

Ik ben echt heel erg blij dat ik deze blush heb gekocht omdat ik denk dat dit een blush is die altijd wel kan, en daarnaast wat ook heel mooi is bij een koele look! Het was eigenlijk wel echt een blush die ontbrak in mijn stash!

Het is een hele populaire blush van M.A.C. hij word ook echt een beetje gehyped! en ik begrijp helemaal waarom! Hij is prachtig!

Ik vind het echt een aanrader die verkrijgbaar is voor 24,50€ bij de MAC Store of de MAC Counter.

Wat vinden jullie van Dainty?

 

Advertenties

22 thoughts on “MAC Blush Dainty…

  1. Pingback: Mijn 6 favorieten van MAC | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s