Introductie Nieuwe MUA Producten!

Introductie Nieuwe MUA Producten

Vandaag heb ik een heel leuk artikel voor jullie! Vandaag heb ik een introductie voor jullie van Nieuwe en hele leuke MUA Producten! Ik ga jullie alles goed laten zien inclusief de swatches!

Kijk mee…

MUA oogschaduw palette Hall of Fame

Ik begin bij een mooi nieuw palette van MUA, een Palette met de toppers van MUA namelijk het Hall of Fame Palette.

Het is een palette met voornamelijk natuurlijke tinten, dus een mooie palette voor liefhebbers van Naturelle tinten.

Hall of fame MUA Make up acedemy

Het palette heeft dezelfde grootte als de andere paletten van MUA op de bijzondere paletten na dan. De grootte van de MUA paletten is vergelijkbaar met de paletten van Sleek.

Ik heb het vermoeden dat de kleuren uit dit palette een combinatie is van de kleuren uit de drie meest natuurlijke paletten van MUA waar ik ooit een artikel over heb gemaakt die je HIER terug kan vinden! dat zijn de twee dupes van NAKED 1 en NAKED 2 (undressed en undress me too) en het andere naturelle populaire palette van MUA genaamd Heaven and Earth.

MUA Hall Of Fame Palette

Op de achterkant van het palette staan de ingrediënten en het een en ander aan Informatie, daarnaast staat er een vakje met de kleuren van het palette en de namen daarvan. Persoonlijk vind ik dat altijd handig dat het op de achterkant vermeld staat!

Het Hall Of Fame palette dat bevat de 12 meest populaire kleuren van MUA Make-up Academy ooit.

oogschaduw palette MUA Hall Of Fame Make-up Academy

Je kan met dit palette alle kanten uit behalve natuurlijk de gekleurde kant! Je kan er een mooie everyday look mee maken, een dagelijkse draagbare look, maar je kan er ook een heftige natuurlijke look mee maken! en het palette bevat ook kleuren om een mooie Smokey eye mee te maken! Kortom echt een super fijn palette met mooie kleuren!

Swatches Hall of fame palette MUA

Bij de Swatches kan je zien dat het palette van goede kwaliteit is en dat het een hele goede pigmentatie heeft! de kleuren zijn dus mooi en goed gepigmenteerd!

Ik ben heel blij met dit palette, en ik kan niet wachten om er lekker mee te gaan spelen.

MUA Undress your skin shimmer highlighter iredescent gold

MUA heeft een nieuwe topper aan het mooie assortiment toegevoegd van de undress your skin lijn. Naast de roze highlighter die ze al hadden hebben ze er een wit gouden highlighter aan toegevoegd. Een makeup academy undress your skin shimmer highlighter in Iredescent Gold.

iredescent gold highlighter MUA

Het doosje is hetzelfde als de roze highlighter en ook het patroon van de highlighter is hetzelfde, op de achterkant staan de ingrediënten en informatie en natuurlijk de naam van het palette!

highlighter MUA Undress your skin iredescent gold

Wanneer je het doosje opent zie je daar een prachtig patroon met golven wat ergens een beetje aan MAC doet denken Ik vind het leuk want het geeft de highlighter net iets extra’s!

iredescent gold highlighter Make up academy

De kleur is zo bijzonder! ik vind hem echt prachtig en ik weet zeker dat dit een bestseller van MUA gaat worden en ik denk dat ze hier een echte topper mee hebben gemaakt!

Swatches MUA Highlighter Iredescent gold

Bij de swatches kan je zien hoe prachtig Iredescent gold is. Ohw MY GOD!!! Wat een prachtige bijzondere highlighter en wat een pigment, een prachtige witgouden glans! Ik vind hem werkelijk schitterend en de kwaliteit is ook echt heel goed, niet poederig, geen fall out en een goede pigmentatie! Top echt een topper! Serieus bij dit product kom ik superlatieven te kort!

MUA Mono Eyeshadow Champagne

Bij het volgende product heb ik een keuze gemaakt voor 1 die mij op dat moment het meeste aansprak. ze hebben namelijk een hele boel nieuwe kleuren mono oogschaduw’s bij MUA.

Ik heb gekozen voor een prachtige Highlight kleur voor op het wenkbrauw bot en voor op de binnenste ooghoeken van de ogen. Het is de kleur champagne.

Ik denk zelfs dat deze oogschaduw ook als gewone highlighter gebruikt kan worden.

Het doosje is wederom hetzelfde als de overige oogschaduws van MUA en op de achterkant  staan de ingrediënten en informatie zoals bij de meeste producten!

Het is een prachtige lichte glanzende kleur.

Mono eyeshadow MUA Champagne

En OMG ook dit pigment is weer verschrikkelijk goed! een prachtige highlight kleur, ik ben zeer onder de indruk van deze oogschaduw.

MUA Lippenstiften Tulip en Persian Rose

Maar ik heb nog iets voor jullie!! Namelijk twee prachtige nieuwe lippenstiften wat ook weer echt nieuwe toppers in het assortiment gaan zijn van MUA!

MUA bewijst met al deze producten maar weer echt een Budget topper te zijn!

Lipsticks MUA Tulip en Persian Rose

Ik heb twee nieuwe kleuren lippenstiften in de gewone MUA Lipstick lijn en dat zijn Tulip en Persian Rose, De een is een zacht roze/ peachie achtige kleur (Tulip) en de andere is een lekker knallende Roze kleur (persian rose).

Ook deze lippenstiften zitten in dezelfde verpakking als de andere lippenstiften!

Lippenstift MUA Tulip

De eerste lippenstift is Tulip een prachtige zacht roze kleur.

Tulip lipstick MUA

Hier kan je hem goed van dichtbij bewonderen en zie je ook dat de achterkant nog een dekseltje heeft met nog wat product wat bijvoorbeeld voor visagistes heel handig kan zijn, die kunnen alleen het achterkantje meenemen.

MUA Lippenstift Persian Rose

Persian Rose van Make-up Academy is mijn favoriet van de twee… Een heerlijk knal roze kleur!! Ik hou ervan!

MUA Lipstick Persian Rose

Ook die heb ik van dichtbij voor jullie, kijk eens even wat een prachtige kleur! deze hoort echt in mijn stash thuis! ook deze lippenstift heeft nog wat extra product in een dekseltje zitten. Wat daar heel handig aan is is dat je goed aan de achterkant kan zien welke kleur lippenstift je moet hebben!

Swatches Lipsticks MUA Tulip and Persian Rose

Ik heb natuurlijk de nieuwe Lippensiften van MUA ook voor jullie geswatched! Tulip en Persian Rose.

Swatches MUA Lippenstiften Tulip en Persian Rose

Even van dichtbij… De eerste is Tulip een zachtroze kleur, de tweede is Persian Rose een lekker knallende roze kleur!

 

Dit zijn de nieuwe MUA producten die ik in mijn stash heb en graag met jullie wilde delen! Prachtige producten waar ik in ieder geval heel blij van word!

Als jullie morgen terug komen naar mijn blog zal ik jullie nog twee mooie Dupe Alerts laten zien uit deze range!

Ik vind alle producten van deze nieuwe collectie van Make-up Academy erg aan te raden! wat een prachtige producten van MUA!

Mua heeft trouwens nog wat veranderd! ze hebben namelijk voor Nederland en België een apparte website waar de prijzen teleurstellend genoeg iets hoger liggen, gelukkig wel wat lager als bij Kruidvat maar wel hoger als op de Engelse website! daar komt wel bij dat de verzendkosten boven de 30 € gratis zijn! Het loont dus zeker de moeite dat als je meer wilt hebben om dan online te bestellen in plaats van naar Kruidvat te rennen.

je kunt alle nieuwe producten van MUA HIER vinden.

Het palette kost: 5,99€

De Highlighter kost: 4,29€

De Mono oogschaduw kost: 1,70€

En de lippenstiften kosten ook: 1,70€

Wat vinden jullie van deze leuke nieuwe producten?

Advertenties

20 thoughts on “Introductie Nieuwe MUA Producten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s