Makeup revolution welcome to pleasuredome salvation palette!

Makeup revolution Salvation Palette

Het is jullie vast opgevallen dat ik deze week een aantal Makeup Revotution producten heb gereviewt! maar ik vind het zo’n leuk merk en ik wil deze ontdekking graag met jullie delen!

Vandaag heb ik voor jullie een review van een palette wat niet onder doet van de kwaliteit van Sleek, het beval alleen meer kleuren oogschaduw en is wat goedkoper!

In dit geval heb ik het over het Salvation palette “Welcome to pleasuredome”.

Lees mee…

Makeup Revolution welcome to pleasuredome salvation palette

We beginnen zoals altijd weer bij de verpakking! en tot nu toe is mij opgevallen dat iedere verpakking tot in de puntjes is verzorgd! De verpakkingen zien er echt leuk uit.

Een Moulin Rouge achtige korset is te vinden op de verpakking op het “welcome to pleasuredome” Palette.

Makeup revolution eueshadow palette

Op de achterkant staat het palette in foto weergegeven! heel leuk gedaan van Make-up revolution.

welcome to pleasuredome makeup revolution

Op de zijkanten van het palette staat de naam van het palette namelijk Welcome to Pleasuredome en aan de andere kant staan de ingrediënten afgedrukt. Alles is goed benut!

Makeup Revolution welcome to pleasuredome salvation palette oogschaduw palette

Het doosje zelf is iets groter als de sleek paletten en is glimmend zwart! met gouden letters staat alles erop geschreven. op de achterkant vinden we de naam van het palette!

welcome to pleasuredome palette makeup revolution oogschaduw palette

Dan wanneer wij het doosje openen vinden we een folie met namen van de oogschaduw kleuren op de oogschaduw’s liggen… Hm net als bij Sleek en daar vind ik het ook onhandig! wat mij betreft mag het net als bij MUA op de achterkant van het palette staan!

De namen van de oogschaduw’s zijn leuk, lekker pittig, sommige om een beetje rode koontjes van te krijgen… 😉 tja de beelden van de Moulin Rouge komen weer naar boven! wel leuk bedacht allemaal! Ik hou er wel van!

oogschaduw palette makeup revolution

Ik vind het een ontzettend gaaf palette met kleuren die echt in mijn straatje passen! Blauw, groen en goud tinten, paars en naturelle kleuren!

Daarnaast bevat het palette 12 shimmery kleuren en 6 matte kleuren dus in totaal 18 kleuren! en ze zijn vrij groot ook. je kan met dit palette werkelijk weer alle kanten op en daarnaast ook glanzend en mat mengen voor een mooie look!

welcome to pleasuredome makeup revolution  18 colour eyeshadow palette

Hier de kleuren even van dichtbij! wat kan ik genieten van zo’n mooi palette!

salvation palette makeup revolution oogschaduw palette

Wat ook heel fijn is, is dat er een grote spiegel in het doosje zit, groot genoeg om neer te zetten en een make-up look mee te maken.

Zoals je kan zien aan de kleuren is dit een palette die werkelijk voor iedereen geschikt is. Liefhebbers van kleur maar ook zeker liefhebbers van nude kleuren. Een palette wat heel geschikt is als je houd van afwisseling zoals ik.

Daarnaast zitten er prachtige kleuren in voor het najaar! Love it!

Makeup revolution welcome to pleasuredome swatches

En Bam! dit zijn de swatches van de shimmery kleuren! en wat een pigment en kwaliteit! Niet poederig, gewoon mooi! De lichte kleur komt op de foto niet zo over maar ook die is heel goed qua pigment!

swatches welcome to pleasuredome palette makeup revolution matte eyeshadow colours

Dan de Matte kleuren… wel hello!! Ook mega goed, en moet je die zwarte zien… Wow die is echt zwart te noemen! qua pigment zijn ze beter als mijn MUA Matte palette dus ik ben benieuwd of zit palette hem van zijn troon gaat stoten! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

look met welcome to pleasuredoom palette makeup revolution

Dan de Look, ik heb sell it by the hour, Using my power en even when they reach the top gebruikt, dus aqua blauw, blauw en paars! Je ziet foto’s voor dat ik eyeliner en mascara op had gedaan, die ging ik namelijk ook testen bij deze look, het eyeliner potlood was heel dik dus ik wilde ook graag de foto’s zonder delen. kijk hoe mooi de kleuren in elkaar overlopen!

Met deze kleuren viel echt heel goed te werken en te blenden en ze komen ook heel intens over op mijn oogleden! Ik ben echt onder de indruk van dit palette, zelfs een beetje verliefd!

Dit gaat echt 1 van mijn favoriete paletten worden!

look met oogschaduw palette van makeup revolution

Ik had overigens voor deze kleuren gekozen omdat ik een blauw jurkje aan had! de look paste goed bij mijn jurkje!

Het palette is verkrijgbaar op de website van Make-up Revolution en kost 6 pound wat neer komt op: 7,19€ je kan er betalen met Paypal en Credit card en de verzendkosten zijn rond de 5 a 6 euro wat net zo duur is als verzending vanaf de Nederlandse webshops!

Kortom het loont zeker even de moeite om er eens lekker te gaan rond snuffelen en leuke producten te scoren!

wat vinden jullie van dit palette?

Advertenties

14 thoughts on “Makeup revolution welcome to pleasuredome salvation palette!

  1. Pingback: Hot News!! Makeup Revolution nu verkrijgbaar in Nederland!! | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s