MAC Vanilla Pigment…

MAC Vanilla Pigment

Volgens mij was het al wel een beetje duidelijk dat ik van mn glans houd! Ik hou gewoon van een mooie glow op mn gezicht! Ik heb altijd het gevoel dat ik er frisser uit zie met een glowy face!

Na de vele goede verhalen besloot ik 1 van de mooiste highlighters volgens iedereen ook maar aan te schaffen… M.A.C. Vanilla Pigment.

Vandaag ga ik hem uitgebreid aan jullie laten zien!

Vanilla Pigment MAC

De Mac Pigment in Vanilla zit in een doosje met info erop. Het potje met de Pigment bevat 4,5 gram.

Pigment Vanilla M.A.C.

Op het doosje staat ook de welbekende stikker met de naam van het pigment erop! Er zijn meerdere Pigments maar ik heb gekozen voor de gehypte pigment in de kleur vanilla.

Ik had er al veel over gehoord en gelezen en was zo benieuwd naar deze schitterende glans dat ik hem wel moest aanschaffen!

MAC Vanilla Pigment...

Ik het doosje zit een potje met de pigment erin, persoonlijk moet ik hier nog even aan wennen, want met een breder potje heb ik toch het gevoel dat er beter te werken valt, dit potje is smal en lang!

pigment MAC Vanilla

Op de achterkant van het potje staat wat informatie en in het licht kan je al zien wat een prachtige glans de poeder geeft! Zelfs van de foto kan ik genieten! wat een prachtig product!

MAC Vanilla

Het dopje kan eraf daarna zit er nog een beschermstukje tussen en dan zit daar de losse poeder… Ik moet eerlijk zeggen ik ben er niet een heel groot fan van… Losse poeder! Ik ben ook een beetje onhandig en knoei nog al snel met dit soort producten, ik moet nog echt even gaan stoeien met wat nou de handigste manier is om met de pigment te werken!

MAC Pigment Vanilla M.A.C. Highlighter

Zo ziet de poeder eruit! Is het niet net of het gemalen parels zijn! wat een prachtige poeder is dit!

Wat ik wel wat onhandig vind is dat het wat klonterig is, met aanbrengen bleek dat sommige van die klontjes gewoon zo in mn kwast gingen zitten… Ik moet er dus echt nog een goede werk manier voor vinden!

swatches MAC Vanilla Pigment

Bij de swatches kan je zien dat er een heleboel te kwijlen valt! wat een goed pigment en wat een prachtige glans geeft hij af, echt een heel mooi product!

Qua glans doet hij me sterk aan Nars Albatros denken. Toch is hij anders, de glans is meer parelmoer in plaats van goudachtig. Hij is wel degelijk anders.

highlighter MAC Pigment

Op mijn gezicht zie je dat hij een prachtige glow geeft, echt heel erg mooi, een mooie glans!

Ik vind het een heel mooi product die niet alleen als highlighter op de wangen te gebruiken is maar ook in de binnenste ooghoeken, op het wenkbrauw bot en eventueel over het gehele ooglid. Het is ook echt een multifunctioneel product!

Ik ben er heel blij mee en tevreden over maar ik blijf er wel bij dat ik het een onhandig product vind om mee te werken! Als iemand tips heeft dan hoor ik ze graag bij de comments!

Wat vinden jullie van MAC Pigment?

 

Advertenties

20 thoughts on “MAC Vanilla Pigment…

  1. Hij is werkelijk schitterend! En ja lijkt mij ook heel onhandig werken! Ik vraag me af wat je ervoor hebt moeten betalen?! Dat ie mooi is dat is een ding wat zeker is! En zal ook wel heeeel erg lang meegaan! 😉 Xx

  2. Goh wat toevallig, mijn moeder stond laatst met deze Mac Pigment in de winkel, ze wist nuet helemaal goed of ze dit product nu wel of niet wilde nemen. Uiteindelijk heeft ze het toch laten staan, maar zodra ik haar deze review laat zien wordt ze vast erg enthousiast! Denk dat ik deze highlighter, alles in 1 product toch aansmeer. 🙂

  3. Wauw het staat je echt heel mooi! Ik hou niet van losse poeders, inderdaad onhandig om mee te werken. Maar voor zo’n mooi resultaat als die jij laat zien zou ik de mooiheid boven de onhandigheid plaatsen. Erg mooi! Dat klonterige vind ik wel een beetje raar, maar het zal vast zo horen. Liefs x Jolanda x Beautyhoekje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s