100% Biologische Cosmetische Argan olie van A&M Products / Argantheek.nl

A&M Naturel Pure Argan olie

Nog niet zo lang geleden kreeg ik van Argantheek.nl een super gaaf pakketje opgestuurd, een pakketje die mijn horizon verbreedde en die ervoor zorgde dat er een nieuwe wereld binnen cosmetica producten voor mij open ging.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat wat Argan olie betreft ik al wel het een en ander wist en kende maar wat het allemaal kon en doet voor je huid behalve dat het voedend en verzorgend was wist ik eigenlijk niet! Jawel ik wist dat het goed voor je huid was!

Argan Olie blijkt een echte alles kunner te zijn, een product wat voor veel huid probleempjes DE oplossing kan zijn.

Ik teste 100% pure cosmetische Argan Olie uit voor jullie en ga nu mijn bevindingen met jullie delen.

Pure cosmetische argan olie Argantheek.nl

De Argan olie die ik opgestuurd kreeg is van A&M Products, een merk wat veel natuurlijke cosmetica producten heeft afkomstig uit Marokko. Daarnaast hebben ze ook culinaire producten.

Het is 100% pure biologische cosmetische argan olie. Het gele goud uit Marokko, gemaakt van de Argan pitten die je ook ziet op de foto!

Ik heb een flesje van 50 Ml Waar je heel lang mee doet aangezien het ontzettend zuinig in gebruik is, De kosten van een 50 Ml flesje zijn 14,95€ en is HIER te koop…

Argania Spinosa A&M Products

De olie is gezuiverd vanuit de beste Argan pitten, en zoals ik al zij is het 100% pure Argan olie, dus niks geen poes pas en chemische toestanden!

Deze olie is werkelijk voor heel het lichaam te gebruiken, Gezicht, Haar, Lichaam, Nagels, handen etc!

De olie verminderd onder andere jeuk, ontspant de huid die geïrriteerd is, voed de droge huid, is te gebruiken bij beschadigde huid zoals verbrande huid door de zon, helpt Acné te verminderen, is geschikt voor mensen met psoriasis en ga zo nog maar even door.

Ook te gebruiken voor het versterken van de nagels, tegen haar uitval, en om Dof en pluizig haar weer glans te geven.

Het is een zeer uitgebreide lijst! En ik moet zeggen persoonlijk word ik daar heel enthousiast van!

100 biologische pure Argan olie

Ik heb de olie inmiddels een tijdje in gebruik en er is nog nauwelijks iets uit het flesje, de Argan olie is extreem zuinig, je hebt er ook vaak maar 1 of 2 drupjes van nodig!

Ik heb hem gebruikt om in mijn haar te doen voor en na het föhnen, Om mijn handen mee in te smeren, wat ik vaak ook deed puur vanwege de geur is gewoon een drupje bij mijn handcréme voegen, ik heb mijn gezicht er meerdere maken mee ingesmeerd en ik heb de olie op geïrriteerde plekken gesmeerd.

Kortom ik heb hem uitgebreid getest voor jullie…

A&M Products Argan Olie Argantheek.nl

Op de fles zit een spray dop maar het prettige is dat er gewoon een dun straaltje uit komt, twee keer sprayen is genoeg voor bijvoorbeeld je gezicht mee in te smeren, voor mijn haren gebruikte ik maar 1 keer sprayen.

Ik vind het een heerlijk product het enige minpuntje vind ik de geur… Die vind ik gewoon niet zo lekker maar ik weet dat veel mensen er dol op zijn en het exotisch vinden dus dit is echt persoonlijk! de geur blijft ook niet heel lang hangen dus mocht je er niet zo van houden heb je er niet lang last van.

Swatches Argan olie A&M Products argantheek

Het is een heerlijke Olie die de huid heel goed voed en echt wat voor je huid doet! mijn huid word er heel erg zacht van en soepel. Het is echt een heerlijk gevoel. De Olie trekt goed in, je huid word er niet vettig van.

Bij geïrriteerde huid voelde ik dat de irritatie verminderde en dat mijn huid weer zacht van gevoel werd.

Ook mijn haar gaat er mooi van glanzen!

Het is echt niet voor niets dat de olie het zo goed doet! Dat men er behoorlijk enthousiast over is en dat het in zoveel cosmetica producten verwerkt is! Het werkt namelijk echt! en ik ben er behoorlijk enthousiast over!

100 biologische cosmetische argan olie

Ik vind deze alleskunner een echte aanrader! daarnaast zou ik jullie zeker eens aanraden om op de site van Argantheek.nl te gaan kijken om ook je horizon te verbreden! Argantheek verkoopt echt heel veel heerlijke natuurlijke producten waar ik er een aantal van heb mogen testen die jullie de komende tijd nog online zullen zien komen!

Hoe lijkt jullie deze heerlijke pure Argan Olie?

Advertenties

9 thoughts on “100% Biologische Cosmetische Argan olie van A&M Products / Argantheek.nl

  1. Pingback: Ghassoul Klei Masker van A&M Products van Argantheek.nl | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s